+1 oy
1,493 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilecek durumda değilim bu sabah aniden babamı kaybettik kalp krizinden annemle yakın oturuyorum polisle işlemleri hallettikten sonra çocukları alıp evime geldim kızım 3 yaşında ben şeyi algıladığı için çok etkilendi babaları şehir dışında 800 kilometre uzaklığı şu an ailesi ve kendisine gelmeyin dedim çünkü gelirken yolda bir şey olur diye de korktum çocuklarımla benden başka hiç kimsede durmuyorlar babamın defin edeceğimiz yerde şehir merkezinden 250-300 kilometre kadar mesafede çocukları cenazeye götürsem travma yaratır mıyım? Ne düşüneceğimi bilmiyorum mantıksız bir şey yapıp onlara da kalıcı hasar vermekten korkuyorum

47 Cevaplar

0 oy
(28,157 puan) tarafından

Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin

tarafından

Allah razı olsun 

-Reklam-
0 oy
(17,713 puan) tarafından

Başınız sağolsun Rabbim sabırlar versin inşallah 🥺 Bırakacak birileri varsa bırak derim İnan çok etkileniyorlar 

tarafından

Allah razı olsun 

0 oy
(5,437 puan) tarafından

Allah sabır versin, başım sağolsun. 

yaşı küçük defin sırasında korkabilir ağlamalardan, bırakacağın biri varsa daha iyi olur açıkçası. 

tarafından

Allah razı olsun 

0 oy
(6,089 puan) tarafından

Başın sağolsun Allah rahmet eylesin 

tarafından

Allah razı olsun 

0 oy
(659 puan) tarafından

Sevgicim başın sağolsun canım benim. Aldığın haberden dolayı kaygılandın anlıyorum seni ama eşinin gelmesine mani olma. Bu acı gününde eşinin yanında olması hem senin için hem çocuklar için çok iyi olur. Bırak gelsin eşin. Rabbim sabırlar versin. Rabbim rahmetiyle tecelli etsin. 

Şu an yapacağın tek şey elini çağırmak ya da çocuklarla birlikte gitmek.

tarafından

Allah razı olsun gittim dün geri geldim eşim çok uzakta ve otoban değil yol riskli yetisemezdi zaten birde korku duydum yolda bişey olursa diye 

0 oy
(459 puan) tarafından

Başınız sağolsun benim babam da kalp krizinden vefat etti babanızın kalp rahatsızlığı varmiydi

tarafından

Allah razı olsun evet ritim bozukluğu vardi 5 senedir 

0 oy
(4,663 puan) tarafından

Canım eşinde ailesi de gelsin en azından uçağa binip gelsinler engel olma. Hem sana destek olurlar hem çocukla ilgilenirler. Başın sağolsun Allah rahmet eylesin. 

tarafından

Allah razı olsun 

0 oy
(7,152 puan) tarafından

Başın sagolsun canım ama bence kayinvalidenler gelsin hadi babasi gelemesede bir sekilde oyalamaya calisirlar cocuklari 

tarafından

Allah razı olsun kuzenlerim ilgilendi bir şekilde

0 oy
(1,572 puan) tarafından

Basın sagolsun cnm. Zaman en büyük ilaçtır. 

Mekanı cennet olsun 

tarafından

Allah' razı olsun 

0 oy
(172 puan) tarafından

Canım benim çok üzgünüm Allah sabırlar versin babacığının mekanı cennet olsun 🙏 

tarafından

Allah razı olsun 

0 oy
(1,120 puan) tarafından

Gerçekten çok üzüldüm. Başın sağolsun. Bu durumda bile düşünmek zordunda olduğun şeye bak çok ince düşüncelisin. Rabbim sabır versin 

tarafından
+1

Allah' razı olsun malesef anne olmak çok fekadarlik gerektiriyormus acimi bile yaşamadım rahatça 

0 oy
(1,209 puan) tarafından

Başınız sağolsun canm Rabb'im mekanını cennet eylesin 

tarafından

Allah' razı olsun 

0 oy
tarafından

🥺Rabbim merhametiyle muamele etsin mekanı cennet olsun inşallah başınız sağolsun 🥺 

Evet etkileniyorlar ama bunu görmeleri algılaması ufak oldukları için çok anlamıyorlar

tarafından

Allah razı olsun 

0 oy
(3,439 puan) tarafından

Kaynanani çağır gelsin kendini bile göremiyor insan bende dedemi kaybettim kızıma annem baktı kardeşim baktı ben baktım dedemin yanına giderken geline bırakıp gittim kaynanam gelemedi insan kendini bile göremiyor kaldı ki çocuklar çocukların yanında dik dur etkileniyor mqlesef :( 

tarafından

Yetişemezlerdi zaten bende evime geçtim biraz daha iyi sayılirim 

0 oy
(3,270 puan) tarafından

Sen gelme desen bile eşinin gelmesi sana destek olması lazım şuan soktasin bencce ve vakit geçtikçe acı içine coktukce daha zor olur senin için edin gelsinyanina

tarafından

İstemedim yetisemezdi de dün akşam bende evime geldim çünkü çocuklarım hiç durmadı kalabalıkta 

0 oy
(23,337 puan) tarafından

Basın sağolsun sevgi. Çok üzüldüm. Allah'ım rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah ☹️ bence babana karşı görevini yap. Git sen de. Kızın küçük daha bişey anlamaz fazla. İleride hatırlamaz yani. 

tarafından

Allah razı olsun 

0 oy
(7,603 puan) tarafından

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin sizlere sabır versin. Ölümün her türlüsü çok acı ama böyle ani ölümler daha da sarsıyor insanı😢 Bence annenin, varsa kardeşlerinin yanın da olmalısın.:((

tarafından

Allah razı olsun evet gittim ama fazla kalmadım çocuklar nedeniyle dün geldim eve

0 oy
tarafından

Başın sağ olsun canım benim 

tarafından

Allah razı olsun 

0 oy
tarafından

Canım benim evdemi vefat etti 

Disardami 

Polislerle işimiz bitince dedin 

Tekrar başın sağ olsun..

(2,385 puan) tarafından

Evet evde vefat etti ilk bir ulaşamadılar polisle açtılar kapıyı zaten girdiklerinde vefat etmiş haldeydi babası. 🥺

tarafından

Ya bu sıcaklar normal değil 

Bizler cocuklar dayanamıyoruz

tarafından

Malesef uyudugu anda olmuş hiç bir belirti vermeden 

0 oy
(24,140 puan) tarafından

Basın sağolsun mekanı cennet olsun canım bence getirmelisin 

tarafından

Allah razı olsun 

İlgili sorular

0 oy