0 oy
487 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (110 puan) tarafından

Kızlar özür diliyorum ama şu saçma olay yüzünden eşim benden her anlamda uzaklaştı. O konuyu hiç açmamaya çalışıyorum normal davranmaya çalışıyorum ama bende insanım. Doğumdan 40gün sonra ilişki yasak bunu anladım ama artık 40ım çıktı ve ilk adımı ben attığımdada reddediyor. Konuşmaya çalışıyorum ne yapayımda eskisi gibi olalım birşey yapmana gerek yok diyor. Özür dilerim ama aynı odada abi kardeş gibiyiz 

8 Cevaplar

+1 oy
(725 puan) tarafından

Valla canım Allah sabır versin açıkçası erkek trip attı mı diz boyu oluyor en iyisi bir iki gün daha aranı düzeltmeye çalış oldu oldu olmadı de ki benimle olmak istemiyorsan git salonda yat çünkü erkekler çoğu zaman yumuşak davranınca şımarıyor 

(110 puan) tarafından

Kinin babası resmen ben bu kadar kinci değilim

(725 puan) tarafından

Erkekler öyle oluyor maalesef anneleri her istediğini veriyor bir biz şeye hayır dediğimiz gibi kötü oluyoruz 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Canım ilk gün söyledim

Şimdi yine söylüyorum 

Ve soylemeyede devam edicem 

İkiniz birlikte evlilik terapistine gideceksiniz 

Sana da yazık 

Hem çok genç hem yaş olarak küçüksün 

Üstelik yeni annesin lohusasın 

Mutlu huzurlu olmak seninde hakkın 

Ama beni dinle be ablacım 

0 oy
(294 puan) tarafından

Ciddi bir konuşma yap baktın yumusamiyo çek üstünden ilgini alakanı bazen hicbirsey olmamış gibi davranmak daha iyi oyle olursan belki fark eder birseyleri

(110 puan) tarafından

Elime mikrafon alıp tüm Türkiyeye duyursam bile yinede bir geri dönüş yapmıyor. Zaten günlerdir mesafeli davranıyorum ama yetti artık

0 oy
(52 puan) tarafından

Postunu okumuştum da eşin abartmaya başlamış artık güvenmediği kadını ne taşıyosun o zaman.  Eşin yanında evde telefonu herşeyi ortada ne görmüş tamam bi fotoğraf olur bi mesaj olur haklıdır derim densizin biri aramış da ne olmuş tepkisinde haklı ama çok uzattı ne güzel evladınız olmuş oturun da sevin ya yazık günah sütün kesilecek . Yüz verme sakın bırak sal kendi yanaşır bi gün nereye kadar olacakki

(52 puan) tarafından

Bide geçmiş adı üstünde.  Aynısı ona olsa evi terk eder güvenmiyosun da falan filan üste çıkar yani

0 oy
(4,583 puan) tarafından

Başka bir adamın yaptığı şeref.sizliği sana kesemez. Madem eşin bu kadar erkek bu kadar bu durumdan rahatsız oldu arasın karşı tarafı sen kim oluyorsun da benim karımı rahatsız ediyorsun diye hesap sorsun . Ama yapamaz tabi güçleri anca kadına yetesin. Adam olmadıklar. Ne saçma sapan bir ülke her şeyin faturası kadına kesiliyor. Gelişimini tamamlayamamış primatlar. 

tarafından

Sorma ya.

Yorumları okuyorum 

Bir insan hata yaptı diye bu kadar yargılanmaz 

Kadın lohusa 

Sütü kesilecek ya 

Hem kendine yazık hem bebeğe

tarafından

👏👏

0 oy
(27,598 puan) tarafından

Niye peşinden gidiyorsun ya trip atan erkek mi olur

tarafından

👏👏

0 oy
(745 puan) tarafından

Ben olsam eşimin üzerine gitmem. Olayı sindirmesini beklerim. Kendimi ispata da uğraşmam. Bana inanmıyorsa zaten evliliği bitirirdi. Kabul ederse profesyonel yardım alın. Lohusa depresyonunu bahane edin iyi değilim birlikte terapiste gidelim diyin. Kabul etmezse sakinleşmesini bekleyin. Israrcı olmayın. Lohusalığı biten herkes hemen eşiyle olmuyor zaten böyle bir zorunluluk hissetmeyin. Önce duygusal olarak yakınlaşmanız lazım. Kalbinin yumuşaması için dua edin ama önceliği bebeğinize verin. Önemli olan şu an bebeğiniz. Size ve kaliteli anne sütüne ihtiyacı var. Bu konuyu eşinize de söyleyin. Üzüntüden sütüm kesilecek, mutsuz annenin sütü bebeğe yaramaz filan gibi konuşabilirsiniz. 

tarafından
+1

👏👏

0 oy
(5,768 puan) tarafından

Bir hafta daha sabret normal davran,istedigini göster, baktın olmuyor hiçbir ılım,hiçbir çaba yok bırak gitsin. Al çocuğunu git ananın babanın evine. Giderken telefon numaranı da değiştir tamamen. Senden şüphe edeceği hiçbisey olmasın.

Önceki postlarından da biliyorum bu adam yavaş yavaş gözden çıkarıyor seni. Lohusa kadını evde bırakıp içmeye gitmeler,eve gelmemeler. Bahane arıyormuş bu da üstüne gelmiş,kendinde suç arama senin yaptığın bisey yok. Bir hafta daha süre ver kendince,ona da söyleme bakalım ne olacak.

İlgili sorular

+2 oy
29 cevap 1,546 göst.
+1 oy
10 cevap 417 göst.
27 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Canparcam (266 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 134 göst.
+3 oy
5 cevap 169 göst.
22 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Gamzee.&rana (719 puan) tarafından soruldu

Kategoriler