0 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde (18,555 puan) tarafından

Buharlı makine arayışındayim. 5 binlik bir bütçem var 6 ya da olabilir. Dandik bişey almak istemiyorum. Hem koltuk hep Ocak fırın pencere vs temizleyebilen bir makine istiyorum. Hepsini tek makine de halledebilecek bir ürün var mı. Trendyola baktım ben mi bulamadım yoksa yok mu anlamadım. Ya sadece halı koltuk yıkamak için var ya da sadece Ocak fırın pencere için buharlı makineler var. Dediğim gibi bir makine var mı acaba. Sizin de kullanıp memnun kaldığınız bir makine de olabilir. 

4 Cevaplar

0 oy
(26,299 puan) tarafından

Bekleyim şurda ya bende alıcam ama gerçekten iyisi olsun istiyorum

(18,555 puan) tarafından

İnseAllah bulursun..benim bütçe biraz ortalama bir fiyat bakalım bulacak mıyım.

-Reklam-
0 oy
(1,512 puan) tarafından

Bende arayiştayim da kuzenlerim almış ocak cam fırın pencere hali koltuk hepsini hallediyorlar vallahi mutfak dolabı dahil

(1,584 puan) tarafından

Sıcak havalarda nasıl kullanılır bir fikrim yok sjsjs

(1,512 puan) tarafından

Hahahahahaa vallahi geçen gün terler içinde yapiyordu halini gördüm hemen kapattım git işlerini hallet dedim 😂

(18,555 puan) tarafından

E sorsana kız kuzenlerine ne almışlar diye bize de fikir olur 😁

(1,512 puan) tarafından

https://ty.gl/5zfik5f0gp5kx

Aha bu kız 😁

(18,555 puan) tarafından

Favorilerime eklemisim bende zaten aklıma yattı bu benim de büyük ihtimal bunu alırım.

0 oy
(48 puan) tarafından

Ben aldım pirantech memnunum bütçenizde uyuyor kapıları silebilirsin arkasından bezle kurutmak gerekiyor oda zaten basit mutfak dolabınız eski tipse şişme yapabilir buhar çünkü önermem düşük ayarda bir yeri deneyebilirsiniz camlarada gayet güzel temizliyor deterjansız temizlik ocak falan zaten buharı verip siliyorsun uz çocuklarınız varsa en güzel yanı duvar silmek tekrar bezle silmeye gerek yok yarım saatte komple evin duvarları silinir cinsten koltuklara gelince benim ki keten ben sildim herhangi bir sorun olmadı kirde çıkardı halıdada silme yapıyor tozunu alıyo gibi düşünün bu kadar 

(18,555 puan) tarafından

Foto ya da link atar mısın canım. Nereden aldın. Bime geliyor bu marka ama güvenemiyorum.

(48 puan) tarafından

Benimki bu Trendyoln aldımimage

(18,555 puan) tarafından

Tamam canım. Bende zaten bu modeli favorilere eklemisim. Bunu almayı düşünüyorum inseAllah.

0 oy
(808 puan) tarafından

Bende karcher var çokça memnunum ama ben geçen sene 8 bin küsere almıştım şimdi fiyatı ne kadar olmuştur bilmiyorum ama almışken iyi bişey al mutlaka ilerde sorun yaşama her açıdn

(18,555 puan) tarafından

O pahalıdır canım biliyorum o markayı 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 136 göst.
25 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Zeyneppppp12 (3,417 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 163 göst.
4 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 315 göst.
0 oy
3 cevap 194 göst.

Kategoriler

1,472,777 soru

24,115,773 cevap

333,221 kullanıcı

...