Gebesin buyuk ihtimalle istiyor muydun
Evet istiyorum o yüzden uğraşıyorum da . Ama biraz geç çıkmış bu çizgi anlamadım. Normalde de geçen aylarda yapiyordum test ama hiç bu çizgi olusmuyordu. Bu sefer iki testte de oluştu bilmiyorum.
Anında ve ilk 5 dk içinde çıkan sonuçlar doğrudur. 5 dk sonra çıkdıysa Maalesef.
Ki sanki daha geç gibi duruyor sararmış çünkü test
Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Çok teşekkür ederim. Yani önceden de test yapıyordum hiç bu çizgi bile olusmuyordu. 2 tane yaptım. İlkinde çizgi belirdi 5 dk içinde hafif bir çizgi. Ama bunda daha geç belirdi anlamadım.
Bence sen bir iki tane daha test al emin olmak için yarın sabah ilk idrarını yap. Ama kan ver mutlaka çift çizgi çıkarsa ihmal etme
Çok teşekkür ederim ❤️
Kuruma çizgisine benzemiyor ya ama tek testle kalma bı kaç gün geçsin yine yap istiyorsan insallh vardır.
İnşallah öyledir yaa. Öyle yapayım çok teşekkür ederim ❤️
Emin olmak için bir kan ver bende iki test yaptım onlara göre hamileydim kanda negatif çıktı bir kaç gün sonra hastalandım zaten
Yaaa büyük hayal kırıklığı gerçekten yaa. Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Bu test sonucu büyük ihtimalle 10 dk dan fazla duran bir test yanıltıyor olabilr yenile testini canım
Evet fazla durdu test. Atacaktım baktım ki çizgi olmuş.
O zaman negatiftir testin
3 tane test yaptım iki erken gebelik 1 tane kaset az önce kaset test yaptım o da o şekilde oldu.
Var gebelik canım
Yaa emin olamıyorum ki kan testi de vermeye korkuyorum şuan. Test bekledi biraz o şekilde çıktı çizgi emin olamıyorum.
Emin olmak zorundasın tatlım iyi düşün kan ver hayırlısı olsun diyelim varsa en azından ona göre davranırsıın kontrollere gidersin
1,472,443 soru
24,111,191 cevap
332,972 kullanıcı