Hardal sarısı gibi karamel rengi gibi akıntım var bunun için doktor DONAXYL yazdı , hamileliğin ilk 3 ayında dikkatli kullanılmalıdır yazıyor içinde bende 12+4 haftalık hamileyim kullanmak güvenli mi acaba
İİlaçların bir çoğunda öyle şeyler yazıyor fakat doktor bunu göz önünde bulundurarak reçete ediyor yani ne diyorsa yapmalısın
Doktor sürekli gittiğim doktorum değildi o yüzden biraz tedirgin oldum tabi ama araştırınca sorun olmadığını okudum bi çok yerde kullandım inşallah faydası olur, teşekkür ederim
Evet bende kullandim.canim 32 haftalık hamileyim bi sıkıntı görmedim bu hafta akıntın kesiliyor gene devam ediyor akıntı
İnşallah düzelir benimkide, Progestan kullanıyorum bide o sebep olabilir bu akıntıya dedi ama bilmiyorum, enfeksiyon var mı diye tahlil bile yapmadı
Yok benimki tahlil yaptı dedi enfeksiyon var sende o yüzden yazdı bu ilacı
Ben 6 haftlkkn kullanmaya başladım
Enfeksiyon um baya yüksekti , kasklrm patlyck şekilde feci ağryodu , adım atamydm
Doğuma kadar abartmakszn 8-10 defa kullnmşmdr
Doktor u dinle sen kullan Reçete yi bende okudm ilk 3 ay için biraz sıkıntı li gibi ama siz 12 haftlksnz
Benim enfeksiyon mu değil mi bilmiyorum, Progestan kullanıyorum muhtemelen o yapar dedi hani hiç tahlil falan yapmadı direk yazdı kullan diye. Ağrım sızım yanma kaşıntı koku falanda yok sadece rengi değişik , kullandım bakalım inşallah faydası olur
1,490,023 soru
24,352,302 cevap
346,542 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın