+2 oy
496 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (282 puan) tarafından

Düğününüzde yaptığınız ên sacma şey neydi. Kınam yakılacaktı direk sadlaye oturmaktansa sandalyenin etrafından bi tür atırmıştım hatırladıkça cok sacma geliyor bna. Keşke yapmasaymişim diyom. 

19 Cevaplar

+13 oy
(5,420 puan) tarafından

düğünün kendisi 😅

(3,468 puan) tarafından

+++++ 😂

(172 puan) tarafından

Ta kendisi valla da 😁

-Reklam-
+2 oy
(212 puan) tarafından

Gelinliğimi giymek içşn kuaförde odaya girdim ve çıkardığım tüm kıyafetlerim iç çamaşırım ayakkabılarım kuaförde kalmış daha da alamadım

+2 oy
(24,182 puan) tarafından

Maskeli balo misali evlendim Allah o pandemiyi çıkaranları kahrı perişan eylesin otuz sene beklemisken bir sene daha bekleyebilirdim halbuki 😅😅😅

(6,041 puan) tarafından
+1

Yaa deli ben de iyi ki pandemide evlendik diye şükrediyorum. Saçma sapan düğün tantanası olacaktı hepsi yasaklandı çok şükür nikahla bitirdik işi 😂

(24,182 puan) tarafından

Kız ben o düğünü yaptım işte yoksa en temizi bende öyle isterdim ama işte saçma sapan şeylerin ortasında kaldım iradem dışında 

(498 puan) tarafından

Bende diyorum 25 senelik hayatım da evlenmek için bulduğum yıla bak, herşey hazır olmasa bende ertelerdim ama evimizde eşim yaşıyordu önceden ye iç gelin eşyaları maf etmesini gönlüm el vermedi

(24,182 puan) tarafından

Benimde eş durumu yapmak için nikah kiyacaktık ayni şehirde iki ayrı eve kira veremezdik mecbur evlendik 

(23,336 puan) tarafından

Ben de dugunum pandemiye denk gelmedi de bı nikahla yırtamadim diye hayiflandim pandemi zamanı😁.  Hiç sevmem düğünü

+1 oy
(7,148 puan) tarafından

Kayinvalidemin merdivenlerinden yuvarlanmam ve son bir saat bonemin kayip sacimin gozukmesi 

(282 puan) tarafından

Uf uf bu daha kötüymüş bnde kendiminkini dert sanmiştim.valla gelmiş gecmiş olsun ama bu elinizde olan Bi şey değilmiş ki kaza sonucta. 

(7,148 puan) tarafından

Heyecandan asansor yerine merdivene yöneldim benim hatam hala o merdivenlerden korkarım nasil kaydim düstüm bilmiyorum bonemide kuafor tam sıkamamıs galiba yada gelen sarildi giden sarildigi duvagimla bir cekildi bilmiyorum

(282 puan) tarafından

Olacağı varmiş. Sağlıkla atlatmişsınız ya ona şükür ediniz kötü düşende var kolu bacağı kıran kötü darbe alıp bayılan. Sağlık olsun. 

+1 oy
(3,852 puan) tarafından

Aslında saçma değil ama, eşim halay bilmediği için, benim her oyuna önden girip dans etmem😅 

(282 puan) tarafından

Aman sonucta ên mutlu günüz kurtları dökü vermişsiniz. 

+1 oy
(158 puan) tarafından

Cebinden 5 kuruş çıkmayan kayinpederime , bütün altınları paraları vermemiz (tabi baskı ile) ve ortada sap gibi 5 kurussuz kalmamız.  Aaah benim şimdiki aklım olaydi :🫩

+1 oy
(1,088 puan) tarafından

Bir aralık günü dışarda Ayaz ve rüzgar dış çekim diye tutturup sonrasında rüzgarın 52 kiloluk gelini uçurması 

+1 oy
(1,230 puan) tarafından

Düğün değil de kına gecemde sigara içmek içmek için lavaboya gittim kimse sigara içtiğimi bilmiyordu aksi gibi kayinbabamin hayatta en çok kızdigi şeydir ben lavaboda turtruruken kayinbabam tuvaletten çıktı 😀 yanımda kuzenlerim de vardı diye bakmadan geçti ama ödüm kopmuştu 😀

0 oy
(79 puan) tarafından

Pandemide evlendim dugun yasakti yasaklar acilmak uzereydi ama tarih alindi diye neyse evin onunde arabalardan muzik acip kina gecesi yapilmisti b.ok gibiydi her sey tartismalar gerginlikler gereksizler keske hic kina mina olayina girmeseydim sabahina gelinlikle cikardilar bi yemek yenildi kuran okundu bitti tertemiz keske o kadar olsaydi.

0 oy
(3,111 puan) tarafından

Düğünümde değilde nişamımda oynarken ortada amcam para takmıştı.davulcuda kendisine vereyim diye yanıma yaklaştı bende vermem deyip geri çekilmiştim.her izlediğimizde güleriz😂

0 oy
(725 puan) tarafından

Benim olmadı ama hala bulamadığım bir hanımefendi var kına gecemde duvağım uzundu bilerek basmıştı hem de tam yerimden kalkacakken 🤦🏼‍♀️

0 oy
(28,146 puan) tarafından

Valla hatırlamıyorum 10 yıl oldu 😂😂😂😂😂

0 oy
(14,950 puan) tarafından

Gelin çıkarırken annem başladı ağlamaya benimde Bi gözler doldu. Ağlamamak için anneme çıkmıştım ağlama neyine ağlıyon uzak yere mi gidiyom diye. Sus atmosferi bozma işte dimi çenemi tutamadım 😁

0 oy
(1,681 puan) tarafından

Düğün yapmadım ama kınamda elime testi verip kocamın etrafında oynatmışlardı çok saçma gelmişti ama yaptım  çengi gibi oynattılar beni aheheheheh 

0 oy
(36 puan) tarafından

Nisan kesildi dua ediliyordu ama okuyan kişi çok çok komik okuyordu benle eşim kendimizi tutamayıp gülmüştük baya ayip olmuştu şimdi düşünüyorumda nie o kadar güldük 🤣

0 oy
(18,666 puan) tarafından

Geline takılan uzun renkli kuşak var ya her renkten bir arkadaşı tutup gelinin etrafında dans ediyor. O çok çok saçma idi düğünü videosunu izleyince utancımdan orayı atlıyorum 😁. Hep kuzenlerimin yüzünden ya 🤣

0 oy
(719 puan) tarafından

Düğün bitmek üzereydi zaten korona dönemi zar zor düğün izni almışız beş dklığına erik dalı çaldı eşimin yemgesi fotu çekmek istedi poz ver fln bende bı durun ya benim oynanam lazım diyip tersledim aklıma geldikçe utanıyorum birde kına gecemde bindali çok çok ağirdi testi krarken tökezledim

0 oy
(2,005 puan) tarafından

Kuaförümü ucuza getirmem. Keşke yapmasaymışım keşke. 

0 oy
(24,074 puan) tarafından

Düğün bitti ailemle vedalaşmaya yolcu etmeye gitcektim eşim diyor gelme burda vedalas kaynanam git ortada kaldım en son eşime öyle bir bağırmışim ki herkes dönüp bana bakmış düğün videolarında var herkes bu gelin sizi parçalar demiş eşimin tarafına. He eşimin kal demedi takı sandığına dokunmasinlar diye kaynanamın da git demesi taki sandığını yağmalamak içinmiş sonradan uyandim da takı sandığı gitti 🤣

İlgili sorular

+4 oy
19 cevap 517 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Esvet (59 puan) tarafından soruldu
+3 oy
15 cevap 593 göst.
11 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Realisthanim (3,239 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,052 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mrs.Eris. (2,863 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,409 göst.
2 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dacc (151 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,084 soru

24,149,104 cevap

334,825 kullanıcı

...