Herkes kabiliyetine göre iş yapacak olsaydı size hangi işi verirlerdi?
Beni terzi yaparlardı.
Derthaneci çok güzel dert dinlerim sonra beni arayan soran olmaz
Terzi, ressam, yazar, veteriner büyük ihtimalle bunlardan biri ama zorlasam kendimi hepsini 😁
El sanatları. Yalnız bir uğraşla vakit geçirmeyi çok severim. Hiçbir şey yapmasam oturur 1500 lük puzzle, boncuk goblen yapardım önceden ama artık çocuk olunca biraz ara verdim o uğraşlara
Beni de kreş öğretmeni yaparlardı herhalde
Cocuklari cok seviyorum.
Ben kayıt tutardım sanırım bir nevi vakanüvist şu an yaptığım işin benzeri tek marifetim hafızam iyi 🙈 başka da bir poh bildiğim yok
Kabiliyetine yakın bir meslek edindim ama tam kabiliyetine göre meslek edilseydi ya piskolojik ya aşçı olurdum. Çok bağımsız birbirinden değil mi😂😂😂
Bekar derdi dinlemek 100 lira
Evli derdi dinlemek 5 bin lira
Erkek olsaydım kesinlikle elektrik teknikeri marangoz gibi tamirat tadilat yapacağım bir mesleğim olurdu. İlginç bir şekilde hic bilmediğim bir iş bile olsa bir el atarım fikir veririm genelde de ise yarar. Daha yeni arabanın kornasini tamir ettim herkes sok oldu 😅
Benim zamanımda tesetturluler okullara alınmadığı icin imam hatip oradan da kat sayi belası yüzünden ilahiyata gectim sevdiğim bir dal degil yine de mesleğimi yapıyorum.
Ben asker ve yazar olabilirdim ogretmenlik okudum
Pskololok olabilirdi benden bence 😁
Hımm tercüman olurdum gibi. Okumasam da bir şeklide dil öğrenirdim çok seviyorum dil öğrenmeyi.
Ya da matematikten anlıyorum diye defterdar falan olurdum 😂
ŞarkI söylerim resim yaparım tasarım yaparım elbise dikerim on parmakta on marifetim vesellam 😂
Benden iyi bir satış elemanı olabilirdi çenemle bağlardım sanirim😄
1,493,569 soru
24,402,495 cevap
350,263 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın