+1 oy
629 göst.
Diğer kategorisinde (1,897 puan) tarafından

Herkes kabiliyetine göre iş yapacak olsaydı size hangi işi verirlerdi?

Beni terzi yaparlardı.

33 Cevaplar

+1 oy
(213 puan) tarafından

Derthaneci  çok güzel dert dinlerim sonra beni arayan soran olmaz

-Reklam-
+1 oy
(3,905 puan) tarafından

Terzi, ressam, yazar, veteriner büyük ihtimalle bunlardan biri ama zorlasam kendimi hepsini 😁

+1 oy
(1,300 puan) tarafından

El sanatları. Yalnız bir uğraşla vakit geçirmeyi çok severim. Hiçbir şey yapmasam oturur 1500 lük puzzle, boncuk goblen yapardım önceden ama artık çocuk olunca biraz ara verdim o uğraşlara

+1 oy
tarafından

Beni de kreş öğretmeni yaparlardı herhalde 

Cocuklari cok seviyorum.

+1 oy
(24,176 puan) tarafından

Ben kayıt tutardım sanırım bir nevi vakanüvist şu an yaptığım işin benzeri tek marifetim hafızam iyi 🙈 başka da bir poh bildiğim yok 

+1 oy
(659 puan) tarafından

Kabiliyetine yakın bir meslek edindim ama tam kabiliyetine göre meslek edilseydi ya piskolojik ya aşçı olurdum. Çok bağımsız birbirinden değil mi😂😂😂

+1 oy
(1,087 puan) tarafından

Bekar derdi dinlemek 100 lira 

Evli derdi dinlemek 5 bin lira 

+1 oy
(4,276 puan) tarafından

Erkek olsaydım kesinlikle elektrik teknikeri marangoz gibi tamirat tadilat yapacağım bir mesleğim olurdu. İlginç bir şekilde hic bilmediğim bir iş bile olsa bir el atarım fikir veririm genelde de ise yarar. Daha yeni arabanın kornasini tamir ettim herkes sok oldu 😅

Benim zamanımda tesetturluler okullara alınmadığı icin imam hatip oradan da kat sayi belası yüzünden ilahiyata gectim sevdiğim bir dal degil yine de mesleğimi yapıyorum. 

+1 oy
(1,230 puan) tarafından

Ben asker ve yazar olabilirdim ogretmenlik okudum

+1 oy
(11,600 puan) tarafından

Pskololok olabilirdi benden bence 😁

+1 oy
(6,041 puan) tarafından

Hımm tercüman olurdum gibi. Okumasam da bir şeklide dil öğrenirdim çok seviyorum dil öğrenmeyi. 

Ya da matematikten anlıyorum diye defterdar falan olurdum 😂

+1 oy
(2,162 puan) tarafından

ŞarkI söylerim resim yaparım tasarım yaparım elbise dikerim on parmakta on marifetim vesellam 😂

+1 oy
(3,917 puan) tarafından

Benden iyi bir satış elemanı olabilirdi çenemle  bağlardım sanirim😄

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,475,062 soru

24,148,809 cevap

334,789 kullanıcı

...