0 oy
280 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (5 puan) tarafından

Komşuma söyledim tamam silerim Dedi 2 kişi gelecekler. İç dış üstler ama yağlı ve kariisk. Fiyat demedi anlaşırız dedi sizce 2 milyar az mi. Sen ne düşünüyorsun dedi ben bişey demedim. İstanbul 

9 Cevaplar

+6 oy
(1,176 puan) tarafından

Hoşgeldin sevgi bugün de selma mi oldun kız 😁 2 milyar çok değil 2 bin ver sen 😁

(5 puan) tarafından

2 bin TL nasıl 2 kişi 

(1,176 puan) tarafından

Sadece mutfağı mi temizleyecekler bence 2 yeterli sadece mutfak ise

(5 puan) tarafından

Sadece mutfak üstleri iç dış yağlı aspiratör içler de pis karisik ama büyük 

-Reklam-
+2 oy
(499 puan) tarafından

Sevgi boyacılara yemek verdin mi ben orayı kaçırdım 

(389 puan) tarafından

Sjsjsjsjsjsjj

(6,792 puan) tarafından

🤭🤭🤭🤭

+1 oy
(2,101 puan) tarafından

Sevgi daha temizletemedinmi mutfaği kaç hafta oldu

+1 oy
(342 puan) tarafından

Kız Burak dağınık kalsın sen boya edeli ne vakit oldu koktun koktun ozamandan bu zamana 

0 oy
(148 puan) tarafından

Ben ve bir arkadaş daha gidiyorduk geçenlerde mutfak dolabı içli dışlı. Kapılar ve  pencereler hepsini bir buçuğa yapmıştık herkes çok az vermiş demişti ama yapmıştım siz bence iki verin haktır 

(5 puan) tarafından

Canım sadece mutfak dedim. Neler yapacak peki mesela cami falan silecekmi. Siz toplam mi 1500 aldiniz

(148 puan) tarafından

Biz evin kapıları camları ve mutfak dolaplarını yapmıştık. Evet ikimize bir buçuk verdi toplam. Yani mecburen gitmiştik ihtiyacımız vardı yoksa gerçekten ikimize bir buçuk zaten düşük bir fiyat yaptığımız işe göre ama geçti gitti. Yani yine de siz bilirsiniz hani yine bilen birilerine çevrenize falan sorun isterseniz. Çünkü sizin sadece mutfakmış

(5 puan) tarafından

Yani ben hamileyim sadece ama mutfak yağlı üstleei var bide aspiratör vs 

(148 puan) tarafından

Valla bilemedim umarım anlayan biri çıkar fikir verir size. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸🤲🏻

(5 puan) tarafından
+1

Çok tşk ederim canım 

0 oy
(5 puan) tarafından

Bilgisi olan varmı kızlar piyasa ne

0 oy
(6,654 puan) tarafından

Fiyatı iyi bence 

(5 puan) tarafından

Tek kişi yapamaz diye düşünüyorum çünkü içleri karışık ve yağlı 

(6,654 puan) tarafından

İki kişi en fazla üç saatte pırıl pırıl yapar merak etme ben hamileyken yapamadım zorlandım eşimle mutfağa bir giriştik ben yavaş yavaş dinlene dinlene yardım ettim iki saatte mis gibi oldu 

(5 puan) tarafından

Benim mutfak büyük dolap fazla ama

(6,654 puan) tarafından

Valla canım benim mutfakta büyük kardeşimde mutfak büyük bizim burda fiyatlar böyle başka ilde nasıl bilmiyorum temizliği yapmadan sor bence sonra anlaşırız olmaz zaten belki çok isteyecek temizlik yaptıktan sonra da olmaz diyemezsin fiyat almadan iş verme

(5 puan) tarafından

Bencede ilk once fiyat dicem

0 oy
(5 puan) tarafından

...............

0 oy
(3,328 puan) tarafından

2 binmi bedava biz anneme 3 kadı  tuttuk 10 bin verdik😂 birde mutfak içlerini silememisler ablam silmis

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 276 göst.
0 oy
2 cevap 122 göst.
2 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,640 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 151 göst.
0 oy
6 cevap 357 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler