0 oy
63 göst.
Diğer kategorisinde (45 puan) tarafından

Arkadaşlar bununla ilgili soru sormuştum zaten yanıklara ne iyi gelir diye. Güneş kremi sürdüğüm halde mahvoldum kıp kırmızı. Yoğurt,nemlendirici sudocrem derken hafifledi diye eczaneden ya da doktora gidip yanık kremi almadım. Fakat şimdi küçük kabarcıklar su topladı 3 gün oldu bugün hâlâ acıyor azaldı tabi ama. İlle de bi doktor eczacı kontrolünde bir şey kullanmalı mıyım ilk kez başıma geldi. Bir de bebeğe herhangi bir olumsuz zararı olur mu 31 haftalığık hamileyim

2 Cevaplar

0 oy
(6,596 puan) tarafından

Hametan pomad Anestol pomad Madecasol pomad Bide furacin pomad bunları karıştırıp sür evde yoksa sağlık ocağı doktoruna yazdır al eczaneden havalae aşırı sıcak saat 5 den önce mümkün olmadığı sürece dışaı çıkma bide kaliteli güneş kremi kullan Nivea arko gibi ürünler çöp ürün 

(45 puan) tarafından

Teşekkür ederim,geçiyor diye önemsememiştim. Bebeğe bi zararı olmaz değil mi. Yani bu güneş yanığının

(6,596 puan) tarafından

Eğer çok su topladıysa pansuman yaptır sağlık ocağı na mikrop kapmasın o zaman zararı olmaz

-Reklam-
0 oy
(5,698 puan) tarafından

Sürdüğün güneş kreminin adı neydi? Neden etki etmemiş ki acaba

(45 puan) tarafından

Tokalon 50 faktör ama mahvoldum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 79 göst.
27 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aras_aycin (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 42 göst.
1 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.
0 oy
4 cevap 115 göst.
9 Ağustos 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,604 soru

24,061,107 cevap

330,151 kullanıcı