+1 oy
201 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (31 puan) tarafından

Kızım 12yaşında normalde yemek seven biri ama son haftalarda yemek yemiyor

Sadece 1öğün yiyor ve çok az yiyor. Meyve versem onu bile yemiyor 

Geçen sene kan vermiştik kanı normal çıktı ama bazen ayağa kalktığında düşer gibi oluyor hatta 2gün önce yatakta oturduğu sırada bile düştü

Tansiyonunu sın ölçtüğümde 97/52oldu kalp atışıda 87

Doktora gitmekte fayda var mı? 

5 Cevaplar

+2 oy
(4,396 puan) tarafından

Bence doktora git ama bi psikolağa da gitmeniz gerekebilir. Komşumun kızı da öyleymiş şimdi elmayı bile tartarak yiyor 35 kiloya düşmüş. Etrafında arkadaşları tarafından psikolojik baskıya uğramış olabilir 

(31 puan) tarafından

Boyu 160 kilosu 59.Dışarıdan asla kilolu görünmüyor yani sanmıyorum kimse baskı yapar ama belkide kendi kendine yapıyor okul ders stresi

1buçuk yaşından gittiğimiz doktoru var o hep vitamın vs yazıyordu çünki sık sık hastalanıyordu

(4,396 puan) tarafından

Tabii benim söylediğim de bir ihtimal. 

Sıcaklardan da olabilir kendimiz bile iştahımız olmuyor vitamin eksikliği de dediğiniz gibi iştahsızlık yapıyor. 

-Reklam-
+1 oy
(17,208 puan) tarafından

Yemek yemiyor ve tansiyonu çok düşük. Doktora gidin vitamin falan verir. İştahi açılırsa sorun düzelebilir. B12 eksikliği vardır. İğne yazar doktor. 

(31 puan) tarafından

İğneye izin vermiyor ya hap ya şurup yada serum

Vitamin D almıştım onu içmedi sıvı şeklinde diye

(17,208 puan) tarafından

2 sene önce amcam yemek yememeye başladi. Aşırı kilo kaybı yaşadı ve ayağa bile kalkamiyordu. Ölü gibi yatıyordu. Ten rengi bile bir tuhaf olmuştu.Kaç doktor kaç hastane gezdiler anlatamam. Sebebini bulamayıp kanser bile dediler. En sonunda bi doktor sadece B12 iğnesi kullansın düzelir dedi. İğneyi kullanmaya başladı 1 haftaya turp gibi oldu. 

+1 oy
(480 puan) tarafından

Tabiki git.. bence sıcakllardan olabilir ama en güzeli doktor kontrolu

+1 oy
(4,460 puan) tarafından

Yanlış anlama ama yaşı ve boyuna göre kilosu fazla. Okulda dalga geçmiş olabilirler. Bunun içinde zayıflıcam diye yapıyor olabilir. ergen psikiyatristine götürün sonra da diyetisyene. En azından beslenme düzeni oluşur.

(31 puan) tarafından

Dışarıdan asla kilolu görünmüyor belide ince hatta dün bir akrabamız gördü zayıflamışsın dedi ama bana göre zayıf. Sakin içine atan kız değil öyle şey olsa benden önce ağızlarının payını verir 

Kahvaltıda ve öğlende bir şey yemedi. Akşam pilavla karpuz yedi

Doktora götürmek istiyorum ama belkide sıcaklardan birşey yiyemiyor çünki acıktığında gözler görmesin onu

0 oy
(918 puan) tarafından

Sağlık ocağına gitseniz daha güzel ilgilenir 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 404 göst.
0 oy
7 cevap 446 göst.
0 oy
6 cevap 175 göst.
20 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,455 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.

Kategoriler

1,472,420 soru

24,110,957 cevap

332,964 kullanıcı

...