+5 oy
165 göst.
Diğer kategorisinde (2,386 puan) tarafından

_📌Meryem suresi'ndeki en üzücü olay şudur;“Bazen yok olmak isteyeceğin imtihanlar ile karşılaşabilirsin...”_ _📌Enbiya suresi'ndeki en üzücü olay şudur; “Bazen_ _peygamberler dahi yapayanlız hissetmiştir._ _buna rağmen Allah'a yöneldiler...”_ _📌Yusuf suresi'ndeki en üzücü ders şudur;“Bazen aile en büyük hayal kırıklığın olabilir...”_ _📌Nuh (a.s) kıssasındaki en üzücü ders şudur;“kurtulmak istemeyen birini kurtaramazsın...”_ _📌İbrahim (a.s) kıssasındaki en üzücü olay; “İman, bir baba ve oğulu bile birbirinden ayırabilir...”_ _📌Hud suresi'ndeki en üzücü ders şudur; “sevdiğin herkesle Cennette birlikte olamayacaksın...”_ _📌Kasas Suresi'ndeki en üzücü ders şudur;“bazen huzuru bulmak için evini terk etmen gerekebilir...”_ _📌Araf Suresi'ndeki en üzücü ders şudur;“Mucizeler, kibir dolu kalplere dokunmaz...”

3 Cevaplar

+1 oy
(6,330 puan) tarafından

Hud ve kasas süresi doğru mu

(2,386 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Evet ikiside doğru. Gerçekten cennette herkesle birlikte olamayacağız. Bir terazi var sonuç itibariyle. Kasas'ta ise firavun zamanı erkek çocuklarına kıyım olduğu için hz musanın  nehre bırakılışı var.

-Reklam-
+1 oy
(1,444 puan) tarafından

Hiç biri üzücü değil hamd ettirici elhamdülillah her şeye elhamdülillah gelene sevinme gidene üzülme 

(2,386 puan) tarafından
+1

Evet bilmeyen insanlara peygamberlerinde bizler gibi imtihan edildiğini anlatmak istedim.. Burda hatırlaması gereken bir çok insanın olduğunu düşündüm. Ve gerçekten insan için teselli gibi birşey.. 

(1,444 puan) tarafından
+1

Kesinlikle öyle çok güzel yapmışsın yorumların çok dikkatimi çekiyor son zamanlarda belli bir derdin var rabbim her daim yardımcın olsun

(2,386 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim, Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun.. Benim derdim bitmez ya uçan kuşu bile kendime dert ederim. Kalbim çok hassas taşımak bi hayli zorda geliyor ama çok şükür Allahla aşabiliyorum. 

(1,444 puan) tarafından

Boğa burcu musun ? 

(2,386 puan) tarafından

Evet öyle ama inancım yok ya genelleme o ayda doğanların duygu durumlarını merak etmiştim o postta 

+1 oy
(172 puan) tarafından

Allah razı olsun ne güzel ne iç ferahlatıcı ne güzel yol gösterici bir paylaşım Allah'ın kelamı ne güzel kelamdir bin şükür görmeyi nasip edene. Sebeb olandan da hak razı olsun 🤲💐🥰

(2,386 puan) tarafından
+1

Allah sizdende rağzı olsun teşekkür ederim 🌸☺️

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 175 göst.
17 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Bikahve (1,379 puan) tarafından soruldu
+3 oy
12 cevap 684 göst.
+2 oy
23 cevap 813 göst.
+2 oy