+2 oy
839 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,379 puan) tarafından

Şimdi kızlar 3 çocuklu ailenin ortanca geliniyim büyük kaynim 10 yıldır evli biz 5 yıldır evliyiz küçük kaynim 17 yaşında bekar. Büyük kaynim bazenleri iş için bi yere gitse küçük kaynimi gönderir yengenin yanına git tek kalmasın der. Dün de arkadaşlarıyla bi karavan kiralamışlar bi geceliğine bi şelale var oraya gitmişler küçük kaynim yine eltimin yanına gitmiş bugün eltim anlatıyor işte sabah 6ya kadar oturduk sohbet ettik dedi ben ona masaj yaptım sonra da o benim omuzlarıma masaj yaptı saçlarımı açtı taradı dedi sonra telefondan video izliyordu bende omzuna yaslandım beraber izleyelim dedim omzunda uyuyakalmışım dedi ben şok oldum tepki verdim nasıl böyle bir şeyi kabul edersin dedim o da o benim kardeşimdir ben gelin geldiğimde daha küçücüktü dedi bende dedim olmaz caiz değil dedim tepki gösterdim sizce haklı mıyım?

35 Cevaplar

0 oy
(5,093 puan) tarafından

Tamam da niye bu kadar romantik anlatmış ki. Bu da kadın sapıklardan heralde. Üstüne hayal dünyasını katıp uydurdu mu nedir. Bi de en son kardeşimdir demiş hey Allahım. 

-Reklam-
0 oy
(664 puan) tarafından

Benim o yaşlarda erkek kardeşim olsa bunları yapmam kardeşimle kız kardeş olsa neyse bende 4 yıl kaynımla durdum geldiğimde 14 yaşındaydı çok temiz çok saf bi çocuktu ama ne olursa olsun aramızda bir mesafe vardı olması gerekende böyledir bence 

0 oy
(545 puan) tarafından

Sıkıntı var  bu işte   yakında çıkar kokusu

0 oy
(6,644 puan) tarafından

Ne kadar iğrenç mide bulandırıcı şeyler bu tarz şeyler bana çok kötü geliyor çok ayıp geliyor eminim birçok insana da öyle geliyordur ne demek saçlarımı açtı saçlarımı taradı omuzumda uyudum bunu insana sadece helali yapabilir hatta bazen eşimin saçlarımı taramasına bile izin vermiyorum onu geçtim benim erkek kardeşim bana masaj mı yapsın saçlarımı mı tarasın ne münasebet olmaz yapılmaz bazı şeyler var olmaz kardeşten ziyade bu çocuk kayınbirader benim eltim de var 25 yıllık evli 8 kaynım var bu kadın da bu çocuklara baktı ama hiçbiri bu şekilde samimi değiller evet severler birbirlerine ama bu samimiyetin ötesinde bir şey yani bunlar yaşandıysa Allah muhafaza günahları boynuna farklı şeyler de olmuş olabilir bilemem 

Ya bilmiyorum benimle aynı yaşta benden büyük kayınlarım var onlarla adamakıllı konuşmuyorum bile ki bütün işimiz ortak olmasına rağmen net söylüyorum kayın ateştir

0 oy
(11 puan) tarafından

İnanamıyorum Allah akıl fikir versin ne insanlar var🤔

0 oy
(2,815 puan) tarafından

Bence eltin fazla fena. Aynısı Müge anlida vardı kadın gelin geldiğinde cocukmus kayni. Sonra beraber oldular. Ben olsam çoktan avimi arayip anlatmıştım da kanıtın yoksa kadın da kandirabilecek potansiyeldeyse hiç bulaşma. Kocani koru yeter. Ben aile apartmanı olsa tasinirdim bile. Kadın şeytanın sol bacağı 

0 oy
(1,683 puan) tarafından

Gereksiz samimiyet iğrenç duygular uyandır. Aklıma kaynanasıyla birlikte olan çocuk geldi. Günlerce Türkiye'nin gündemini meşgul etti. Eltımın, sevgilisiyle geçirdiği anıyı anlatır gıbi anlatması zaten anormal oldugunu gösteriyor bazı şeylerin. Yazık Allah akıl fikir versin 

0 oy
(1,572 puan) tarafından

3 cocugu nereye birakmis benm tek cocuk esimle bile bas basa kaldik mi hopppp solugu yanimida alir kiiii bunun 3 tanee biri gitse biri gelir ne ara firsat buldu da bunlari yapti

0 oy
(5,182 puan) tarafından

Susma hakkımı kullaniyorum

0 oy
(5,182 puan) tarafından

Yada susma ma hakkımı kullanıyorum 

Bence eltin yalan söylüyor o kadar rahat anlatmış ki çok belli 

Direk sacmalamis 

Düpedüz uydurma belli yani

0 oy
(901 puan) tarafından

Yarın birgün birşey ortaya çıktığında ilk soyledigi şey seninde bu durumu bildiğini söyleyecek kabahatlerine senide ortak edecek . Yerinde olsam kaynanam  varsa ona söylerim yoksada kocama söylerim bu durumu bilsin.    

(1,379 puan) tarafından

Kocama söyledim bir de eşimin yengesinin yanında söyledi 

(901 puan) tarafından

Ne oldu peki ne dediler

0 oy
(571 puan) tarafından

Bana uydurma gibi geldi yani eltin uydurmus olabilir cok siradan romantik bir senaryo gibi. Son günlerde bu tarz konuları sık görüyorum burada.

(1,379 puan) tarafından

Belkide sırf nispet amaçlıydı bilemiyorum ama kaynimda konuştuğumuzu duydu ne herseyi anlatıyorsun ya dedi gitti onayladı yani

0 oy
(722 puan) tarafından

Kaç yaşındalar

0 oy
tarafından

Bana hiç normal gelmedi 

Uzak dur sen de eşini de Uzak tut bacikom 

0 oy
(775 puan) tarafından

Kaynimi bırak kayın pederin.le bile tek yalnız bir odada kalamam Allah ıslah etsin

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 499 göst.
0 oy
9 cevap 335 göst.
8 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Burdanbiri12 (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 141 göst.
0 oy
16 cevap 424 göst.
20 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Pakize333 (5,869 puan) tarafından soruldu

Kategoriler