+2 oy
840 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,379 puan) tarafından

Şimdi kızlar 3 çocuklu ailenin ortanca geliniyim büyük kaynim 10 yıldır evli biz 5 yıldır evliyiz küçük kaynim 17 yaşında bekar. Büyük kaynim bazenleri iş için bi yere gitse küçük kaynimi gönderir yengenin yanına git tek kalmasın der. Dün de arkadaşlarıyla bi karavan kiralamışlar bi geceliğine bi şelale var oraya gitmişler küçük kaynim yine eltimin yanına gitmiş bugün eltim anlatıyor işte sabah 6ya kadar oturduk sohbet ettik dedi ben ona masaj yaptım sonra da o benim omuzlarıma masaj yaptı saçlarımı açtı taradı dedi sonra telefondan video izliyordu bende omzuna yaslandım beraber izleyelim dedim omzunda uyuyakalmışım dedi ben şok oldum tepki verdim nasıl böyle bir şeyi kabul edersin dedim o da o benim kardeşimdir ben gelin geldiğimde daha küçücüktü dedi bende dedim olmaz caiz değil dedim tepki gösterdim sizce haklı mıyım?

35 Cevaplar

+19 oy
(274 puan) tarafından

Bacım sen kocanı koru gerisine hiç karışma 😂 😂 

(1,379 puan) tarafından

Valla benim kocama da önceden öyleydi sonra eşim o yolu vermedi ona. Göbeğine vuruyordu abicim göbeğin çıkmış diyordu. Bir keresinde eşim benden telefonunu istedi o benden önce koştu telefonu getirdi tam eşimin cebine koyuyordu ben çekil bakiyim surdan dedim elinden sert bi şekilde çektim kaynanam bile anladı ortamın nasıl gerildiğini bir daha da yaklaşmadı 

(274 puan) tarafından

Muhtemelen kaynanan uyardı kadını . Çok tehlikeli bir kadın . Şeytanın sol bacağı, nefis bu sen genede kocana sahip çık 

(4,911 puan) tarafından

Çok haklısın @SY 😅😅

(274 puan) tarafından

Tehlikeli kadın 😂😂

-Reklam-
+7 oy
(403 puan) tarafından

Kayın ateştir,büyük küçük ne farkeder sevgilisiyle geçirdiği vakti anlatır gibi anlatmış aynı.Bana hiç normal gelmedi

(1,379 puan) tarafından

Ben şok oldum ya eltim zaten erkeklere karşı mesafesini koruyan bi insan değil benim eşime karşı da öyle çok yakin davranıyordu ben tepkimi baştan belli ettim sonra yerinde durdu. 

(403 puan) tarafından

Genel olarak herkese kuyruk sallayan birisi o zaman.Yazık gerçekten

+6 oy
(881 puan) tarafından

Hem korkunç bir iddia hemde korkunç bir yaşanmışlık ne diyeceğimi şaşırdım 

(1,379 puan) tarafından

Söyleme şeklini bir gör dedim ki başkalarının yanında deme yanlış anlaşılır dedim kızdım da geveze bisey zaten

+5 oy
(53,834 puan) tarafından

insan kendi erkek kardesiyle o sekilde samimi olamaz der susarim

(1,124 puan) tarafından

Aynen abilerim var hiç masaj yapmadılar... 

+4 oy
(3,562 puan) tarafından

Valla anlatırken sana bişey söylemeyi unutmuş gibi geldi bana 🙄 masajdan sonra yatak olayı felan mutlaka olmuştur böyle bir insanı siz nasıl hala aileniz de barındırıyorsunuz ben ona şaşırdım ben kocasını arar bir bir anlatırdım o kardeşine de karına da güvenme diye ama elin de bir kanıtın yoksa bunu açıklayamazsın iftara atıyor derler sonra sana bence bir kanıt tutmaya bak ben sana diyimm 

+4 oy
(1,412 puan) tarafından

Ah canım Allahım duydukca okudukça korkar oldum artık dünya nereye gidiyor Allahım akıl fikir versin ne diyeyim :((

+4 oy
(1,390 puan) tarafından

Ay mügede vardı bunun aynısı büyük gelin geldiğinde kaynı  çocukmuş kaynı büyüyüp evlenmiş abisi kanser olunca kendi karîsını bırakıp  kendinden kaç yaş büyük yengesini kendine karı yapmış

image

+4 oy
(3,338 puan) tarafından

Kusura bakma ama neyse soylemiycem allah akil fikir versin kayninin tam deli zamanlari

+3 oy
(1,379 puan) tarafından

Sen ne dersen de uygun değil dedim ortalığın karıştırmak istemem ama bana tuhaf geldi 

+3 oy
(2,581 puan) tarafından

Kım olursa olsun mesafe iycidir bna cok yanlış geldı cnm 4 tane kaynım var hıc konuşmam dgıru dızgun hos geldın vs

(1,379 puan) tarafından

Canım dün eşimin amcasıyla yengesi bizdeydi kız kardeşimi evine bırakacaktık eşim dedi ki sen evde dur amcama çay yap yengemle ben kardeşini bırakıp gelelim dedi bende dedim sen deli misin kocaman adamla evde tek başıma ne işim var dedim 

(5,873 puan) tarafından
+4

Sizin erkeklerde de bir gevşeklik bir tuhaflık var. Bir kere en başta kayninin küçük kardeşini göndermemesi gerekir evine

(53,834 puan) tarafından

senin kiz kardesini neden yengesiyle bırakıyor 

(772 puan) tarafından

Aynen yenge niye gidiyor eşinle ona takıldım bende 

(1,379 puan) tarafından

Yenge için ben dedim beraber gelelim gezmiş oluruz diye uzaktan geldi biraz dolaşmış olur dedim oda amcam çay bekliyor dedi bende kocaman adamla tek mi kaliyim dedim

+3 oy
(11,451 puan) tarafından

Tövbe yarabbim ne yazacağımı bilemedim 

Benim eşimle babam kuzen yani akrabayizda .. 3 bekar kaynim vardı ve ben onlarla 6 yıl yaşadım birgün olsun oturup tek başına hiç biriyle sohbet etmedim Allah var kendileride çok edepli 

(1,379 puan) tarafından
+1

Bende öyleyim valla bana normal gelmedi bide diyor ki o benim kardeşim bilmem ney bende dedim olmaz ne olursa olsun uygun değil dedin düşünsene kocam evde olmayacak gecenin 3 ünde 4 ünde bekar kaynim benim saçımı tarayıp bana masaj yapacak. Bi kere insan orda esi olmadığı için bile ekstra uzak durur 

(11,451 puan) tarafından

Ne alaka kardeşlikle kardesliktede öyle şey olmaz benim 19 yaşında erkek kardeşim var o doğduğunda ben 12 yaşındaydım. Ben büyüttüm 7 yaşına kdr benim çocuğum gibiydi annem süt verir gerisi benimdi. Şimdi Bir gün olsun bana msj yapmadı sarılım öperim arada o kdr 

+3 oy
(30,101 puan) tarafından

Tövbe yarabbi ya 

Kafayi yemis o kadin  hic hos degil yaptığı uc bes yasinda bir cocuk degil 

Bide nasil rahat rahat anlatmis 

Allahim sen akil fikir ver

+3 oy
(3,044 puan) tarafından

İşin sonu bokluk değnek gibi olur bunlar 

+3 oy
(7,057 puan) tarafından

bence eltinin daha söylemediği çok şey var mesela beraber banyo yaptıkları uyudukları  günah da almak istemiyorum ama durum bunu gösteriyor

+1 oy
(23,184 puan) tarafından

Bütün bunları sana anlatmasındaki manayı ben daha çok merak ettim. Normal olmayan şeyler yaşanıyor bir de üzerine duyulması sağlanıyor bir anlam veremedim ben doğrusu 

+1 oy
(686 puan) tarafından

Kayninizin eltinizin yanına gitigiye yere kadar ne var bunda dedim çünkü benimde kayinlarim benden küçük en küçüğü 13 yaşında onun bir büyüğü 19 yaşında ben gelince daha cocuktular 19lu olanla çok çok samimiyiz gelir oturur çayını sigarasini içer güzel sohpet ederiz çocuklarla çok güzel ama o kadar da samimi olunmaz bayramdan bayrama elimi öpmek istedikleri için tokalaşırız bazen şaka yaparken bile hep uzaktan uzaktan vala açık konuşayım azmi gördük kayniyla gideni yengesiyle gideni gorumcesiyle gideni kaynanasiyla gideni bile gördük

+1 oy
(1,458 puan) tarafından

Tövbe Yarabbim ne okudum ben bizde zamanında mecburiyetten bi yıl kaynımı yanımıza aldık ama öyle vıcık vıcık bi muhabbet ortam asla olmadı herkes yerini seviyesini bildi evlendi zaten gitti halada görüşürüz yine aynı şekilde mesafeli 

Ben evlenirken eltimin üç oğlu daha küçüktü biri 10 biride 9 biride 5 yaşındaydı aynı evde yaşadık elimde büyüdüler gibi ama şimdi hepsiylede mesafemi koruyorum büyüdüler sonuçta ikisi evlendi arada bize gelir eşimle iş için konuşurlar çorabıma kadar giyinir dikkat ederim Haram günah yaaa senin eltinin anlattıklarını erkek kardeşime bile asla yapmam kaldıki kayınıma yapim ama günahları boyunlarına bu kadar temastan sonra izledikleri videoları herkes tahmin etmiştir 

+1 oy
(1,362 puan) tarafından

Bence eltin ağır sapık

0 oy
(311 puan) tarafından

Olucak iş değil.. anlattıklarına bakıyorumda bu kadın aranıyo bacım aman diyim 

0 oy
(3,421 puan) tarafından

Eşimle küçükken komşuyduk kardeşleri ben o hepimiz birlikte büyüdük aynı şekilde benim kayinim da küçük ayy ben yine de öyle olamam ya 

Hatta 12 yaşındaki kayinim var ona bile öyle olamam 

Bence çok yanlış ya boşver sen onlara bakma senin kocandan uzak dursun da 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 499 göst.
0 oy
9 cevap 335 göst.
8 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Burdanbiri12 (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 142 göst.
0 oy
16 cevap 425 göst.