+2 oy
442 göst.
Diğer kategorisinde (1,489 puan) tarafından

Geçenlerde a101de çocuk şapkaları gelmisti bnde arabadaki bebeğime bi kac tanesini denemek amacli taktim sonra cikarip koydum oraya bugun gttim gelmis bna guvevlik kameralarini izletiyor yok sz bska bi urun koyup bizim ürünü almışsınız kamera kaydinda da ayni sapka  bnm dger elimdede bebegmin penye sapkasi tek duruyor bu arada almadan da cikip gttim adam bna bzm sapkamizi getir diyor almadim bsy değiştirmedim diyorum anlamıyor  tamam bnm koydugum urunu getirin hak vercem size dedim sonra ozur diledi yok bn yanlis anladim uok blmm ne devamli musterileriyim evimin hemn yaninda ve bn şoka grdim hakkimi size helal etmiyorum ayip ettiniz dedim ciktim aglayarak esimi arayip söyledim  dyanamadim orda bağırıp cagirmam lazimdi slk gbi bagrmadim icime dert oldu esim de gtti adamin ustune yürümüş  baya bi laf söylemiş  adam tekrar tekrr ozur dilemis oyle sakinlesip eve gelmiş  keske sikayetci olsaydım bu gun  ilk defa bu yasmda böyle bi hakszliga ugradim ki 50 tllik fotrunzemi kaldim dedim oyle bsy oksa bile sadakam.olsun hic rencide etmeye gerek bile yok sanki maliyeti yuksek de okdr 

13 Cevaplar

+2 oy
(5,282 puan) tarafından

Ay ne ayıp bizimde evin yanında A 101 var sürekli alışveriş gider gelirim yani aynı muameleye maruz kalsam sanırım şoku atlattıktan sonra onlar polis çağıran kadar marketi darma duman ederdim ne münasebet çok ayıp etmiş ya

(1,489 puan) tarafından

Is uzasın istemedim ama eve nsl geldim ağlaya ağlaya kafam hala yerinde degil resmen ozguvenim gtti 

(5,282 puan) tarafından

Allah'ın cezası ne ayıp ya birde sürekli misterisin tanışıklık oluyor ne hırsızlıklar yapılıyor oralarda ay nebilim böyle bir an yasayacagin varmış denk gelmiş çokta kötü olmuş ya 

(1,489 puan) tarafından

Oraya ayak basmam artik :(

-Reklam-
+2 oy
(98 puan) tarafından

Keşke şikayetçi olsaydn

Ben olsam hemen polisi arardm 

(1,489 puan) tarafından
+1

O an iki cocogum yanimdaydi napcagimi bilemedim bde oğlum elinde lolipop fln vardı onlari elinden alip snirlendim manav tarafinda konusyordul direk oraya koydum yok onlari oraya koyma koyarim dedim karpuz almistim onu geri koydum yemklik bsyler almak icin gtmistim  ama resmen hayal kırıklığı o şokla eve geldim daha once asla böyle bsyle karsilasmadim daha önce ne biri bnden skayetci olup polis aradı ne bn cunku kmseye bi zrararim olmaz ama resmen bna hakszlik yaptı bde bna kamere kaydini gosterirken elleri titriyordu korka korka gösteriyordu bn hic bsy anlamadjm kafam uçtu gtti ne düşünecegimi bilemedim hatta kendimden şüpheye bile dustim ama yok asla öyle bsy yapmam Allah a havale ettim

+2 oy
(905 puan) tarafından

Şikayette bulun. Basit bir şey değil bu durum 

+2 oy
(1,427 puan) tarafından

Dinlendikce iftira ya sonra özür dile ne fayda bu insanlar iftira niye böyle yapar ya:((

+2 oy
(1,373 puan) tarafından

Eşim bimde çalışıyor ona okudum. Çalışanların yaptığı suç diyor. Gözümüzle görsek de kimseyi hırsızlıkla suclayamayiz yasak diyor. Şikayet etsin diyor

+1 oy
(329 puan) tarafından

Çıkarır suratlarına parayı fırlatırdım😁 

+1 oy
(6,613 puan) tarafından

İster 50 tl ister daha da pahalı bir şey olsun seni hırsız yerine koyup rencide edemez şikayet et bence 

+1 oy
(6,914 puan) tarafından

A101 genel mudurlugunu ara hangi a101 subesi kac saatte boyle birsey demisler o anki personelo bulurlar ismi bilmesende sikayet et 

(1,489 puan) tarafından

Bilemedim ki ya cok.uzuldum.gercskten

+1 oy
(4,359 puan) tarafından

a101 genel merkeze şikayet et

+1 oy
(53,863 puan) tarafından

sikayet etseydin keske

0 oy
(6,000 puan) tarafından

Ben de bazen bebek arabadaki kızıma veririm eline bir iki şey dursun diye şimdiye kadar sorun yaşamadım korkarım ay öyle şeylerden

0 oy
(384 puan) tarafından

İnsan bazen ne yapacağını şaşırıyor böyle bir durumla karşılaşmadığı bankada yapılsa bende herhalde senin gibi yaparim

0 oy
(953 puan) tarafından

Ay okurken sinirlendim resmen. İftira atmak ne kolay . 

Ama hep bizim milletimizden oluyor bunlar. Kimseye güven kalmamış. Hırsızlık her yerde var çünkü.  

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 625 göst.
10 Nisan 2020 Diğer kategorisinde cancan33 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 976 göst.
10 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gamzenur25 (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,269 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 802 göst.