Üstüne para istemezler se basarmissindir
Üreten kadin herşeydir . Yolun bahtın açık olsun kardeşim
Çok teşekkür ederim. Biz kadınlar her yerde varız her yerde her zorlukta üretiriz 💖💖💖
İns dolandirici değildir görüşme sağlanmadan böyle bir mail mi geldi biraz garip geldi bana ama inşallah değildir.
Dolandırıcı değil. Kitap PDF imi attım. Öncesinde telefonla görüşme yaptım. Bilindik bir yayınevi 💖
Çok tebrik ederim, önünüz açık olsun🌼🌼
Çok teşekkür ederim 💖 💖 💖
Oyyy maşallah sübhanallah sana canım çok mutlu oldum adına.
Bir kadın olarak seninle gurur duyuyorum.
Allah emeklerinin karşılığını kat kat versin daha nice güzel haberler vermen dileğiyle ☺️🥰🤲🧿🧿♥️👏👏👏👏
Allah razı olsun çok teşekkür ederim 💖 💖 💖 hepimizin yolu da bahtı da açık olsun girdiğimiz hiçbir yol utandırmasın İnşallah 💖💖💖
Amiinn kuzum amin Allah kadınların yüzünü iki cihanda ak etsin 🤲🥰
Amin birtanemmmmm İnşallah 💖💖
🥰🧿🧿♥️ nerede mutlu bir kadın görsem çiçekler açar kalbimde. Hep böyle mutlu olasın Canım kadın 🧿♥️🤲
Helal olsun her şeye rağmen başarılı kadınlara çok sevindim 🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Çok sağol birtanem biz kadınlar istersek herşeyi başarabiliriz. Biz kendi bedeninden kendi rahminden çocuk büyütmüş varlıkların istediğimiz her şeyi yapabiliriz 💖💖💖
Tebrik ederim cani gönülden Allah yolunu bahtını açık etsin hayallerine koşarak ulaş... Çalışan kadın başaran kadın üreten kadın kadınlarımız hep var olsun inşallah rabbim gönlüne göre versin
Hepimiz var olalım çiçeğim 💖💖 güzel dileklerin için teşekkürler 💖 ✨
Ayy vidden cok sevindim basarilarin daim ve bol olsun. Tebrikederim♥️
Hemcinsimi tebrik ediyorum Yolun da bahtın da açık olsun KADIN elinin değdiği her şey çiçeklenir ♥️
Teşekkürler güzel hemcinsim 💖💖💖
Seninle gurur duyuyorz 🥰🥰🥰
Teşekkürlerrrr 💖💖💖
Başarılarının devamını dilerim,senin adına çok mutlu oldum. Ne mutlu üreten,atılan,başaran kadınlaraaaa...💐🩵
Teşekkürler güzel dileklerin için 💖💖💖
hayaline kavuşacak olman beni çok mutlu ettiii 😇 Kalemine sağlık başarılarının devamını dilerim arkadaşım❤️
Teşekkürler güzel hemcinsim 💖💖 güzel dileklerin için teşekkürler 💖 💖 💖
1,473,672 soru
24,128,188 cevap
333,895 kullanıcı