+1 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde (306 puan) tarafından

Kizlar gerçekten kiracı olmak çok çok zor kiralar yüksek ev bulmak taşınmak zor. Ev bakıyoruz 15 16 olanlar çok kötü diğerleri pahalı.arkadasim bi ev buldu tam bize göre iki çocuk için çok iyi okul yakın park yakin ve benim hep oturmak istediğim yerde 18 yaparız demişler tanıdık var arada diye bizde evi gördük çok sevindik sonra emlakciya sormuş ve çocuklarına o fiyata olmaz dedi. Ama ilkinde 20 bine verecektim ama tanıdık diye 18 demiş evet onlarda haklı ama ya bizim hevesimiz ev bakmiyorduk o olcak diye 5 gün icinde tasinmamiz gerekiyo ev yok insanlar acımasız Allah herkese kendi evini nasip etsin 🤲uzun oldu k.bakmayin çok moralim bozuk yazdım öyle ve ilk defa böyle bisey yazıyorum buraya

6 Cevaplar

0 oy
(6,328 puan) tarafından

Allah yardım etsin inşallah bizim burdada 15 falan da başlıyor 13 14 bizide ev sahibi evi sattı falan bu ucuncu evimiz bisuru borca harca Grdik güya araba alacaktım alamiyoruz borç btmiyor tasimazsaydik belki araba almıştık çok zor ev yok araba yok birikim yok 

(306 puan) tarafından

Aynı canim araba aldık sattık daha çok borca grdik şimdi taşınmak için kredi çektik yani artık hersey çok zor

(6,328 puan) tarafından

Biz hiç almadık eşim çok işsiz kaldı ehliyeti var mesela biyere gidemiyoruz bişey yapamıyoruz kiracı desen mimletin evi nezman çıkacaracak belki değil nkdr borcunuz.var 

(306 puan) tarafından

Öyle canım Allah hepimizin yardımcısı olsun 

-Reklam-
0 oy
(4,301 puan) tarafından

Allah kolaylık versin, bir kapı kapanır diğeri açılır.

(306 puan) tarafından

İnşallah canim teşekkür ederim 

0 oy
(3,459 puan) tarafından

Dünyanın en Zor şeyi olabilir bu kiracı olmak ya.

Her ay her ay bu kadar para vermek insanın zoruna gidiyor.

Ödümüz kopuyor ya ev sahibi evi satarsa ya çıkın derse diye önümüzdeki ay sözleşme yenilecek aylardır bunun düşüncesindeyiz.

İki odalı da olsa bir evimiz olsaydı ah ahhh Rabbim yardımcımiz olsun elbet bizde birgün ev sahibi oluruz inşallahhhhhh

(306 puan) tarafından

Bu devirde çok zor canım kiraya vermekten biriktiremiyoruz ki Allah hepimizin yardımcısı olsun 

0 oy
(99 puan) tarafından

Çok zor canm , bizde Aralık gibi taşndk diğer ev küçüktü dye 

22.000 den zar zor 19 a indirdk malesf

Rabbim yardmcmz olsn

(306 puan) tarafından

Amin canim hepimize kendi evimizi nasip etsin

0 oy
(28 puan) tarafından

Canım benim ablam 4 yıldır evli 4. Evine çıktı ilk evi ısınmıyordu diğerleri de ne hükmetse eve girer girmez 6 ay içinde sattı çıkmak zorunda kaldı şuna da ev arıyor çıkması gerekiyor ev sahibinin babası oturacakmış Allah yardımcınız olsun inşallah ya hangi şehirdesiniz bu arada fiyatlar yükselmiş 

(306 puan) tarafından

Izmir canım bende 6 yıllık evliyim 5.  Evim olucak maalesef 

0 oy
(3,413 puan) tarafından

1 yıl da iki kere ev değişmek zorunda kaldım 3 aydır da kaynanin yanındayız evindeyix eşyalar hep depoda eşimi zar zor ikna edip TOKİ den ev aldık onun teslim edilmesini bekliyoruz o arada ev sahibi evi sattı bizde çıkmak zorunda kaldık ilcedeyiz evler 3 kuruş etmez 10 binden 15 arası valla çöpe atacagima kaynanamla idare ederim evime giderim dedim 

(306 puan) tarafından

En güzelini yapmışsın canım bizde oda yok Hayırlısıyla evine geçersin inşallah 

İlgili sorular

+3 oy
5 cevap 154 göst.
+3 oy
4 cevap 148 göst.

Kategoriler

1,469,821 soru

24,077,747 cevap

331,037 kullanıcı

...