Sorum yukarıda
ğtü gerektirmeyen kıyafetlerş tercih ediyorum 😅
bende minik utu var en azindan katlanma izlerini alio
normal zamanda bile ütü gerektirecwk kıyafetleri pek tercih etmiyorum 😅😅 ama minik ütü alınabilir tabi
Ben utusuz gezemem sen seversin sevmezsin bilemem 😅🤭🤭
Otele gidiyorsan ek ücret karşılığında böyle bir hizmet var
Parça başına ücret aliyorlar ve aşırı pahalı
Evet malesef pahalı ama mecbur kalındığında kuru temizleme ütüleme gibi hizmetleri mevcut ben özel bir elbisem varsa yaptırıyorum
Ben eşarp utuledigim için mecburen ütü götürüyorum
Kendimi o kadar zora sokamam. Zaten utuden nefret ediyorum 😝
Evde bile zor yapıyorum nefret ederim ütü den o yüzden ütü gerektirmeyen kıyafet tercih ediyorum
Bi zahmet almayıver bacım adı üstünde tatil.. orda da gidip ütüyle uğraşacaksan ne anladın o tatilden..
Gittiğin yere ve ortama bağlı bence. Otellerde öyle bir hizmet var ğcret karşılığı. Villalarda da ütü var. Tatil seçeneğin n bilmiyorum ki. Çok kaba taslak bir soru oldu
Ben tesettürlü olduğum için mecburen alıyorum. Eşarp takıyorum ve ütülenmeden takılmıyor. Küçük seyahat ütüm var.
Kesinlikle aliyprum utusuz giyemem
Ben almadım hafta içi döndük tatilden elbiselerimi utuleyip koydum ikili takımlar genelde zaten ütü istemeyen tarzda seciyom sallar da öyle 🤣 eşimin cocuklarin ütü isteyen kıyafetleride utuleyip yerlestirdim valize otele gidince hemen astım bir sorun olmadı..
Balayında bungalov a gitmiştik oraya ütü götürmüştüm oranın tesisatı ütüyü kaldırmadı sürekli şartel.atip durmuştu 🤣🤣🤣 bence utuleyip yerleştir valize
Bavula ütülü bir şekilde elbiseler şıkışmayacak şekilde koyarım otele gidince hemen bavulu boşaltır askıya asarım buruşmaz o yüzden ütü götürmem
Yani tatilde ütülenecek ne gibi bir kıyafet olabilir diye düşündüm 😂
Tesettürlutum sal
😆😆 çamaşır makinası ve buzdolabıda al
Ben buhar makinasi aliyorum ama cok cokta gerekli olmuyo. Genelde utulu ve duzenli koyunca gerek kalmiyo.
1,493,352 soru
24,400,066 cevap
350,073 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın