0 oy
297 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (239 puan) tarafından

Yaaa çocuk değil canavar doğurmusum resmen .Allahım sağlığını daim etsin hayırla büyütmek nasip etsin ama perişan ediyor beni sabah 8 buçukta kalktı öğlen uykusu dahi uyumadan akşam 9 u etti ve akşama kadar disardaydik piknikteydik koştu oynadı eve geldi yıkadım ona rağmen uyuturken burnumdan getirdi en son bağırdım çok kötü ağladı sonra babası odaya girdi " babacım anneme bağırma o da ağlar benim gibi " diyor .İçime ok gibi saplandı yemin ederim birgun ölürsem ya sinirden çatlayıp gidicem ya vicdan azabından kendimi yiyip bitirmiş olarak olucem .Büyük konuşmuyorum ama başka çocuğa bile tövbe ettim .Fiziksel olarak değil psikolojik olarak çökertti çocuğum beni .3 yaşında bu arada 

15 Cevaplar

0 oy
(239 puan) tarafından

Şu yapay zekada soru başlığımın içine etti sinirim tepemde zaten 

-Reklam-
0 oy
(6,034 puan) tarafından

Bu çocuklar niye böyle oluyor merak ediyorum

(239 puan) tarafından

Ah bilseemm

0 oy
(4,867 puan) tarafından

Gel sarilip aglayak 

(239 puan) tarafından

Zaten gözlerim dolu dolu :(

(4,867 puan) tarafından

Valla bende cok kotuyum isene gelmeyince sus diyo bana kaslarini catiyo bi cimdikliyo vucudum hep tırnak izi eline geceni firlatma huyu var bi de suyu bitsin sukugu firlatir arkadais gelir oyuncak ister onu firlatir eline ne gecse tavanda herseye aglar hep benim dedigim olacak surekli pesimde dolasin diyo biraz once banyo yaptirdim gun icibde 48 kez cisi geldi zaten sen iceri git gekiyorum dedim abdest aldim 2 odanin perdelerini cektim geri geldi bulluk cis akitti diyo o boxer bugun yikandi zavalli katlanip dolaba girmeden gotunde 5 dk durmadan sepete geri girdi gelde sibirlenme butun rutinlerini yaptik yataga yatirdim sen uyu namaz kilcam yanında dedim tam ellerimi bagladim anne anne anne anneeeeeee anneeeeerggggg selam verdim noldu susadim yatmadan akoin nerdeydi gel de sinirlenme butun gun dibimde ben cok ozluyomus yalan surekli benimle oyna diyo dovsen dovulmez sovsen sovulmez napalim bacim cocuk buyutmek gercekten cok zor 2 3 5 cocugu olanlara hayret ediyorum gercekten Rabbim evliya sabri vermis resmen 

0 oy
(679 puan) tarafından

Aynı şeyleri bende yaşıyorum sabah erkek kalk öğlen uyuma akşama kadar onunla oyna gönlünü etmeye çalış her şeyden vazgeç uyutma çalışıyorum uyumuyo salla masal anlat ninni söyle sonra bağır çağır sabaha kadar kendini ye yapmasaydım diye şimdi çocuklar o kadar zor büyüyor ki 

(239 puan) tarafından

Aynı döngü ayyniiii ne istiyor bunlar anlamadım uyu işte öğlen de uyumuyorsun benim bile elimi kaldırmak halim kalmıyor 

0 oy
(22,843 puan) tarafından

Çocuğun o lafının üstüne canavar demesen iyiymiş. Benim bile içime battı yavrucugun sözleri . Kiziyoruz evlatlarımıza ama başka şey de de canavar deme boşver. 

(239 puan) tarafından

Kız dur bir de ona vicdan yaptirma gozunu seveyim ciddiyetle söylenmiş bir şey değil lafın gelişi yani MaşaAllah o kadar hareketli falan ama uyumuyor etmiyor ya ona nispeten demiştim 

(22,843 puan) tarafından

Bilirim bacım. Benimkiler 12 den aşağı uyjmazlar. Bazen 1 2 falan. Ben de kafayi yiyorum. Öğlen uyuyorlar ama . Bazen uyumadiklari zaman da erken uyumuyorlar ya ben de sinir oluyorum çok. Hatta fittirip eşime atıyorum çocukları . Bak çocuklarına diye. 

(239 puan) tarafından

Benimki 2 yaşına girmeden bıraktı öğlen uykusunu ve her gece biz buna benzer senaryolar yaşıyoruz düşün psikoloji falan kalmadı.Birine hem bu kadar sinirlenip hem bu kadar sevmek akıl işi değil annelik gerçekten farklı bir şey. ALLAH bütün annelerin yardımcısı olsun. 

(22,843 puan) tarafından

Amin. Annelik.hep.zor derlerdi. Biz de oyle öğrendik. Ama hiç bu kadar zor olacagini tahmin etmemiştim. 

0 oy
(11,105 puan) tarafından

3 yaş öğlen uykusu zaten yapmaz. Benim oğlumda sabah 8.10 da kalktı seni yatirayim dedim az önce uykum gelmedi oynamam bitsin uykum gelir dedi. Bütün oyuncakları dokmusler abisiyle oyun kurmuşlar kıyamadım. Ama ama bazen benimde patlama noktalarım oluyo 2 erkek çocuk ile çok sinirlenip kızıp bağırdığım oluyo ama dediğin gibi o vicdan azabı yiyip bitiriyor beni. Olabildiğince sakin kalmaya çalışıyorim çok zor olsa da 

(239 puan) tarafından

Kalabiliyorum ne mutlu ama uyuturken ben sakin kalamıyorum artık tahammülüm bitmiş oluyor çoğu zaman 

(11,105 puan) tarafından

Çoğu zaman ben babalarına bırakıyorum uyutma işini. Dediğin gibi sabrım tükenmiş oluyo 

(239 puan) tarafından

Çok denedim babasinda aslaaa uyumuyor hatta babası evdeysen ise gidiyor numarası yapıyoruz ki uyutabikeyim diye düşün 

0 oy
(173 puan) tarafından

Benmkilerde ayni suan uyutmaya calsiyorum deli ettiler beni:(

(239 puan) tarafından

Sinirlerimi falan aldırasim geliyor şu vicdan azabı yedi bitirdi beni uyku saati gelince elim ayağım titriyor anksiyetem tutuyor o derece 

0 oy
(1,342 puan) tarafından

Kız gözümü korkutma oğlum olucak benimde oğlanlara çok yaramaz diyolar erkekmi seninki de çevremde gördüğüm kadarıyla aşırı hareketli erkek çocuklarının durulduğu bir dönem yok maalesef canım annemin 3 oğlan en küçüğü ikiz 24 yaşındalar şuan hala daha peşlerinde dertleri bitmiyor söz dinlemiyorlar çocukken ztn kadının oturduğunu hatırlamıyorum sürekli peşlerinde gizliden kaçar giderlerdi saatlerce onları arardı sokak sokak gezerdi neler çekti annem ya hala düzelmiş değiller hala hareketliler annem hala peşlerinde arayıp duruyor gelin eve diye ahahahah çok şükür hayatlarını düzene koydular çalışıyolar ama yaramazlıkları baki ahahahaheh

(239 puan) tarafından

Yok canım benimki kız ama asagida bir yoruma daha yazdım cidden görüntü kız ama kim görse erkek gibi diyor MaşaAllah gözü kara hareketli meraklı ve ben her şeyini çok seviyorum çok şükür verene Rabbım daim etsin guzell huylarını ama zor ve tükendiğim noktalar çok oluyor o zamanlarda kendime kızıyorum ama elden bir şey gelmiyor işte 

(1,342 puan) tarafından

Oy maşallah Allah bağışlasın çocukken hareketli kızlar büyüdüğünde daha akıllı olur derler büyükler Yağız atın çiftesi pek olurmuş 

0 oy
(1,229 puan) tarafından

Canım tek değilsin kizmi erkek mi  çocuğun bence erkek  :😀  benim oğlumda 4 yaşında aynı  bütün gün disardaydi  sinir hastası etti beni ama canı saolsun 😀  ve ikinci canavarın yoldaa

(239 puan) tarafından

Ay bir de 2.ye mı hamilesin Rabbım sağlıkla kavuştursun ve yardımcın olsun .Bu arada benimki kız ama görüntü kız hareketlilik MaşaAllah 3 erkeğe bedel :😀 

0 oy
(6,918 puan) tarafından

3 yas krizi benim ki de biraz önce vantilatorun pervanesine oyuncak sokmus bir bagirdim önce tepki veremedi sonra korktu aglamaya basladi hayir bir gün yuregime indiricek ama ne zaman pazartesi koltuktan atladi ayagi incidi topalliyor daha hala yaramazlik derdinde kudurma derdinde hareketli cocuk iyidir diye kendimi sakinlestirmeye calisiyorum artık

(239 puan) tarafından

Kriz falan değil bacım benimki doğdu doğalı aynı şu uykuyla barisamadik bi 

(6,918 puan) tarafından

O zaman evin tüm ısıklarını kapat sizde yatin o da herkes uyuyor diye yatar o dalınca kalkarsıniz

(239 puan) tarafından

Zaten o şekilde uyutuyorum canım evde hayat duruyor onu uyutana kadar 

0 oy
(939 puan) tarafından

Yaa kiyamam bide annesini dusunuyor gozlerim doldu oyle demesine.Ne kadar yaramazlik yapsada seni seviyor annesi.3yasinda benimde oglum oyleydi bir dakina dayanmazdi o oturdugu zaman acaba bir sorunmu var bir yerimi agriyor diye dusunurduk.4yasindan sonra sakinlesti

(239 puan) tarafından

Canım hiç önemli değil hareketi falan sağlığı yerinde olsun Rabbım bana da güç kuvvet versin koştururum peşinden ama beni uyku bitiriyor uyumadığında tahammülüm kalmıyor çünkü öğlen de uyumuyor bütün gün zaten yoruluyorum bitiyorum akşam da uyusun dinleneyim bi toparlanayim istiyorum

0 oy
(4,201 puan) tarafından

Benim ki 13 aylık. Az önce post açtım ben de. Çok yoruldum yaw vallahi. 

(239 puan) tarafından

Okudum canım postunu .Bu bebeler her yaşta aynı bak 3 yaşına geldi kız çocuğu bir de ama gel gör ki aynı devam ediyor .Ben hareketinden falan da memnunum tam istediğim gibi bir çocuk Rabbım sağlığını daim etsin ömrü hayırlı olsun ama MaşaAllah bu kadar harekete rağmen uyjmamasi beni çıldırtıyor çünkü artık akşam olunca tahammülüm de enerjim de bitiyor 

0 oy
(1,792 puan) tarafından

2.5 yaşında benimki de öyle 2 dakika totosunun üzerine oturmuyor bugün 11 de çıktık dışarı yeni eve geldik oyun alanina filan gittik ben yoruldum kendisi yorulmadi hâlâ ayakta Yolda gelirken arabada uyur diye umut ediyordum hadi yatalım diyorum uykum yok diyor uykuyu seven çocuğum gitti başka bir çocuk geri geldi sanki önceden uyku konusunda beni hiç üzmezdi onun acısını çıkartıyor sanırım akşam 8 de yatar sabah 7 de kalkardı şimdi gece 1 2 yi buluyor yatağa erken gitsek de değişmiyor tam gözü dalacak uykusunu kaçırıyor bir şekilde ne uyku var ne yemek yeme var 

(239 puan) tarafından

Ya bıraksalar biz bile uyuruz onlar ihtiyaçları olduğu halde neden bu kadar uykuya direniyorlar anlamiyorum

(1,792 puan) tarafından

Onu bende çok merak ediyorum bi ara düzelmişti şimdi yine aynı sorun dün 6.30 da kalktı öğlen uyudu akşam uyumam diye ortalığı kaldırdı halbuki uykusu da var 

0 oy
(4,607 puan) tarafından

Yani öğlen uyumaması anormal değil 3 yaşında ise benim kızım 2 yaşında bıraktı öğlen uykusunu. Uykuyu sevmiyordur kimi çocuk kolay dalmaz 

(239 puan) tarafından

Öğlen uykusunu zaten 2 yaşına girmeden bıraktı orda kastettiğim o kadar süre uykusuzluk sonrası hala daha direnmesi 

0 oy
(14,816 puan) tarafından

Bir çok anne öyle maalesef. Sinirimizi ne çocuklarımıza ne de Bi başkasına. Haftada 1 gün kendimize ayırabilecek vaktimizi bütün anneler melek olur. 3.5 yaşında benim de bir kızım var. Evde tekken gene iyi ama Bi ortama giremiyorum hele kalabalıkta çıldırıyor beni de çıldırtıyor. Hep ağlak zır zır beynimde ötüyor sesi. Allah can sağlığı versin ne diyelim canım. Bazen nazar duaları açıyorum o rahatlatıyor

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 311 göst.
+1 oy
20 cevap 640 göst.
0 oy
5 cevap 342 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (535 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 173 göst.
16 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Elifciks (83 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,025 soru

24,066,981 cevap

330,420 kullanıcı

...