0 oy
541 göst.
Diğer kategorisinde (2,782 puan) tarafından

İyi geceler kızlar.benim dert yanmaya ihtiyacım var galiba.

Siz bu hayatta en çok kime kırıldınız.

Ben anneme.o isteseydi benim hayatım çok farklı bi şekilde olurdu. ben hiçbir zaman arkamda dağ gibi bi babam var diyemedim.hep annem var dedim.ama o da yokmuş.ilk defa bu konuda dert yanmak istiyorum.ben küçükken annemi hep melek olarak görürdüm rüyalarımda canım yandığında korktuğumda hrp anneme sığınırdım.büyüdüğümde anladımki her yaramı kendim sarmışım.en çok kortuğum zamanda beni korumadı üstüne beni suçladı.içimde yaralı bi kız çocuğu var hep.kendimde anne oldum ama hala çocuk gibiyim yarımım.beni neden korumadın diye bağırmak istiyorum yüzüne.biz kız çocukları sadece ev işleri ve yaşlı anne babamıza bakmak içinmi geldik dünyaya.yoksa benim gibi olan kızlarınmı şansı yok.

15 Cevaplar

0 oy
(4,293 puan) tarafından

Bazen bazı şeyler şans ve kısmettir bacım. Ne dersek diyelim boş. Kaderimiz güzel olsun. Ben bu yakındığın konularda şanslıyım ama gurbetteyim göremiyorum onları. O yüzden Rabbim sağlık versin gerisini düşünmemeye çalış ❤️🧿

(2,782 puan) tarafından

Çok seviyorum onu özlüyorumda ama kendimi kullanılmış hissediyorum

-Reklam-
0 oy
(595 puan) tarafından

Onlar bizlere Allah'ın emaneti olarak baksalardı belki bi şeyler farklı olurdu. Aslında sorumluluk almak tamda böyle bir şey. Yapacak bir şey yok. Kendi yaramızı kendimiz sarıcaz. Bende isterdim kaliteli annem babam olsun arkamda dağ gibi dursun... Olmayınca da olmuyor... 

(2,782 puan) tarafından

Hep bana senin şansın yok kızım yok der.aama hayellerimi elimden alanda kendisi

(595 puan) tarafından

Üzücü... Haklısın hissettiklerinle, düşündüklerinle... 

0 oy
(11,225 puan) tarafından

Aklımdan geçenleri yazmaya elim varmadı boğazım düğümlendi gözlerim doldu şu hayatta en çok en sevdiğim insana kirginmişim aslında.... 

Evin en büyük kızı misin sende benim gibi? Bazen kız olmak ve büyük olmak taşiyacagimizdan fazla sorumluluk yüklüyor anneye karşı babaya karşı küçük kardeşlere karşı. Küçük yaşlarımı düşündüm şimdi hep birilerini mutlu etmeye calismisim gerçi halen öyle....

(2,782 puan) tarafından

Ben 7 kardeşten 3.numarayım.ablamda aynı şekilde çok çekti ama annem her zaman ona destek oldu.ama ben görülmedim bile.her zaman yok sayıldım.çalıştığım zaman görülürdüm.evden çıkarken bile içim yana yana çıktım.anneme yalvardım  anne mutsuzum gelin alın diye gelmedi..boynumu büktüler her zaman

0 oy
(3,661 puan) tarafından

Ahhhh aynı kaderi yaşıyoruz canım ailem deriiimm asla arkam da durmadılar ne çocukluğum da ne evliliğim de . Allah'tan kocamın huyu güzel evine ocağına bakıyor da onlara muhtaç olmuyorum . .

(2,782 puan) tarafından

Çok haykırasım var ama ben dayanamıyorum onu tamamen kaybwtmek istemiyorum.hala beni sevsin istiyorum.seviyorum hepinizş der ama konu korumak olunca elinin tersiyle iter

(3,661 puan) tarafından

İnsanın ailesinin yaptıkları çok koyuyor insana başkasının yaptıklarını bazen sineye çekebiliyorsun ama konu aile olunca olmuyor ne yazıkki

0 oy
(23,055 puan) tarafından

Eşime kirilmisimdirmdiye düşünüyordum. Ki bende travma yaratan esimmdegil annem babammis. O halde onlara daha çok kirilmisim demek ki. Evet beni en çok.üzenler annem ve babam 

(2,782 puan) tarafından

Bi yazı okumuştum babası tararsa kızının saçını el oğlu yolamaz bir tel saçını

Saçlarım yolunmadı ama yaşadığım stresten avuç avuç dölüldü.beni ateşe attılar adına kader dediler.

0 oy
(2,385 puan) tarafından

Emin ol yalnız değilsin... Çok zor ama atlattım. Hakkım helal mi asla değil. 

(2,782 puan) tarafından

Ben en çok bugün gelsin alsın isterdim ama biliyorum yine gelmeyecek.

(2,385 puan) tarafından

Boşver be inanki herşey yalan Allah gerçek gerisinin bir önemi yok. 

(2,782 puan) tarafından

Yarın yine dayanamayıp ben arayacağım biliyorum ama insanın canı yanarken ilkin Yaradana,sonra doğurana sığınırmış.keşke demekten başka bişey gelmiyor elimden

(2,385 puan) tarafından

Hâlen arıyabiliyor olmak çok güzel birşeydir eminim ben bana o duyguları tamamen yok ettirdiler.

0 oy
(1,494 puan) tarafından

Hayır herkesin imtihanı farklıdır bende annenle iltihan edilmişsin kuran da diyorya kul kul ile sınanır iman ettim demekle iman etmiş olmazsınız diye bu kişi annen olmasa başka biri olacaktı illaki kimimiz anne babmısran kardeşimizden akrabamızdan eşimizden çoçuğumuzdan sınava çekiliyoruz bunun tek bir sebebi var sabır edip iman edebilecekmiyiz, bende eşimle imtihan oldum 3 evladımı kaybettim bunlar bana o kadar ağır geldiki intiharın eşiğinden döndüm ama daha zor şartlarla imtihan edilen insanlar yokmu var tabiki herkesin yüzü kendine ağır senin sabredebilecigin imtihan benim için ağır bi yük olur benim sabredebilecigim bu imtihan senin için cehenneme dönüşür hepimizin tek bir kurtuluş yolu var dua etmek imtihanın kimden geldiğini bilmek burdaki mesele annen değil o olmasa başkası olucaktı illaki mesele senin buna karşılık nasıl tepki verdiğin nasıl atlatmaya çalıştığın işte o an imtihanda olduğunu anlarda sabreder dua edersen kazanan sen olursun yoksa bu düşüncelerin içinde kaybolur isyan eder imtihanı kaybeder ve hayatının çoğunu bununla heba etmiş olursun canım hepimize çok ağır gelen yüklerimiz var ben böyle diyorum diye herşeyi atlattım mı hayır hala içimi acıtan gözümü dolduran şeyleri düşünüp duruyorum ama içinden dua ederek çıkıyorum başkada ne yapabilirizki ztn Allah kolaylık versin hepimize 

(2,782 puan) tarafından

Biliyorum imtihanım bu ama benim bugün bu kadar canım yanıyorsa geçmişte annemin kaderimi yönlendirmesidir.bak bıi anımı anlatayım.ben 15 yaşımdaykenn tekstilde çalışıyordum.yaşım küçük diye çıkarıldım.annemwde o zaman dedim bak işede almıyorlar açıktan okula başlayayım.hem günlük çalışırım hem okurum.tamam dedi.elim çizimlere yatkındır bana hep işte pratik yap kendini geliltir dedi.kayıt günü geldi çattı annemler ablamın nişanlısıgille çarşıya gidecekler dedim bende geleyim kayıt yapnaya gidelim.yok dedi okul mokul.beni 1 ay boyunca kandırdı.ben bugün çaresizsem bu onların hatası.

(1,494 puan) tarafından

Birilerimi doldurmuş acaba anneni niye sizin adınıza bu kadar kötü kararlar vermiş ki yazık etmiş ama Allah görüyor içinin ne kadar dolu olduğunu hissedebiliyorum Allah kolaylık versin imtihanın da canım ama geçmişi geri alamazsın imkanın varsa şimdi geliştir kendini kurslara katıl ilerlet yapabilirsin insanlar 60 yaşında üniv okuyolar hayat dolular sürekli geçmişi düşünüp anneni suçlayarak ileri gidemezsin ki bu saatten sonra ne yapabilirsin onu düşün bu çözüm bulursun inşaallah 

0 oy
(1 puan) tarafından

Bende suanda mutsuzum evli kalmak istemiyorum ama ailem ablam bosandi beraber kaliyorlar diye beni de kabul etmeyeceklerni bildigim icin soyleyemiyorum bile cnku cevabını bliyorum oysaki sen beni bu dunyaya getirmissin anne ve babam kiziniz mutlu degilse esinden sevgi saygı gormuyorsa sahip cikmak cok zor birsey degil. Ölümlü dünya es eslikten cikmissa neden kizimi orda birakayim ki. Ama iste anlamiyorlar istemiyorlar. Oysaki zor degil annem cocuklarma baksa essek gbi calisirim ama olmaynca olmuyor

(2,782 puan) tarafından

Bişwy diyemiyorum çünkü aynısını yaşadım

0 oy
(2,786 puan) tarafından

Bu hayatta  en cokda  kendime kırgınım... hep kan kusarım da yinede kızılcık serbeti icdim derim....   nefes cok ugrasmısım  yıkılmamak  İcin direnmisim...

(2,782 puan) tarafından

Çünkü arkamızda bizi pohpohlayacak birileri yok.😔

0 oy
(3,341 puan) tarafından

Bazilari sadece anne baba olmak icin cocuk doguruyo malesef annede babada olamiyolar bu konuda sansli kisimdayim ama boyle postlar gordukce uzuluyorum

(2,782 puan) tarafından

Ben çok seviyorum ama içimdeki eziklik duygusunu atamıyorum.yokluk içinde bir sürü çocuk yapıp geçim derdine düştürel onların perişanlığından biz daha çok ezildik.

0 oy
(1,843 puan) tarafından

En çok babama kırgınım hiçbir zaman arkamda dağ gibi babam var diyemedim anneme de kırgınlıklarım var ama babam kadar değildir 

(2,782 puan) tarafından

Benim babam bize karşı hep pasifti elin babasıydı hep.anneme daha yakındım her zaman ama o sadece sözleriyle annellik yaptı hiçbir zaman yanında olamadı

(1,843 puan) tarafından

Annemle babam ben 2 yaşındayken ayrılmışlar mahkeme babama vermis ama babaligini hiç görmedim hâlâ da görmem hiç unutmam misal çocukluğum o okul kapısında babamı gelmesini beklemekle geçti hiçbir zaman da okuluma gelmezdi 

0 oy
(1,057 puan) tarafından

Benim annemde bi melektir o kadar iyidir ki anlatamam. Ama aşırı bastırılmış bi kadın olduğu için bırak bizi korumayı kendini bile koruyamamışyır hiç. Kendimi korumak için hep tırnaklarımı çıkarmak zorunda kaldım . Çok benzemesekte bende sırtımı yaslamak isterdim aileme ama olmadı maalesef. 

(2,782 puan) tarafından

Annem sadece bana karşı böyleydi.sessiz xiye herşeyim görmezden gelindi.istwklerim hayallerim acılarım haykırışlarım.

(1,057 puan) tarafından

Yine bi evlat ayrımına çıkıyor yol

0 oy
(707 puan) tarafından

25 yaşındayım durup düşünüyorum ne yaptılar bana koca bir hiç kahretsinki travma dolu bir geçmişi çocuk olmadım ben hiç hep anne ve babama annelik yaptım onların bana yapması gerekeni ben hep yaptım sonucmu koca bir hiç 

(2,782 puan) tarafından

Ben aşamıyorum.etrafımda bir anne gmrsem aklıma annem gelir.misal kaynanam kendisini hiç sevmem ama kızlarına o ksdar iyi o kadar savunurki bazen keşke benimde annem bu kadar korumacı olsaydı.hatalıda olsalar kızlarına laf söyletmez.

(707 puan) tarafından

Bosvereceksin bosvermessen tükenirsin benimde gorumceler annesi gile gelince bende boynumu büküp onlara özeniyorum ne güzel eyleniyorlar kahkahaları fln bende ne zmn annemle bir araya gelsem ila tartisacaz ilaa o yüzden fazlada görünüyorum uzak durmaya calisiyorum

0 oy
(25,953 puan) tarafından

Üzülme çok güçlüsün sen kendine yaslanan dik yürür

(2,782 puan) tarafından

Teşekkür ederim🌸💞

0 oy
(3,561 puan) tarafından

Bu konuda şanslı olanlardanım. Fakat çevremde sizin gibi hisseden bir çok tanıdığım var. Duygularınızı anlıyorum ama içinde bulunduğunuz durumun değişmesi yine sizin ellerinizde. Destek olsaydı tabiki farklı olurdu, ama destek yok diye de evde eli kolu bağlı durmamak lazım. Sizi öldürmeyen acı, güçlendirir, o yüzden bu durumu da aşıp, başınız dik bir şekilde, kendiniz ve çocuğunuz için aşmalısnız. 

(2,782 puan) tarafından

Yine kendim tek savaşacağım.ama başkalarının kolay bi şekilde kurtuldu bu zorlu zamanlarda brn yara almadan acı çekmeden çıkamayacağım.üzüntüm bu yüzden

(3,561 puan) tarafından

Hem bir kadın olarak, hem de bir anne olarak eminim çok güçlüsünüzdür. Şuanki üzüntünüzü tabiki yaşayın, ama sonra gücünüzü toplayıp dimdik ayakta durun. Canı gönülden dilerim, umarım feraha çıkarsınız❤️

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 462 göst.
27 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde halide.111 (1,663 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 276 göst.

Kategoriler

1,472,295 soru

24,109,460 cevap

332,884 kullanıcı

...