0 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde (38 puan) tarafından

Kızlar ilk çocuğumda eşimin üzerine tek seferlik 300 400 TL civarı bı para yatmıştı postaneye şimdi 2.bebegim doğalı 47 gün oldu ama eşime para yattigina dair mesaj gelmedi araştırınca en devlette başvurusu olduğunu gördüm ancak başvurmak isteyince veri yok diyor çocuğumla ilgili basına gelen var mı 

image

4 Cevaplar

0 oy
(2,734 puan) tarafından

O eski yardım geçrrlimi bilmiyorum.bu yeni yardım.başvur6 yaparsan her ay 1500 alacaksın

(38 puan) tarafından

O başvuruyu da yaptım onaylanmış ama ne zaman yatar yattığını nereden öğrenebilirim acaba ilk ogretmenim ailem uygulamasını indirdim bebisler kayıtlı ancak yakınlık bilgisi kayıtlı değil diyor ödeme listesine tiklayinca

(2,734 puan) tarafından

Hesaba e devlet şifrenle giriş yaptınmı.silip tekrar yükle bi bende ilk kullandığımda olmuyordu hata veriyordu.

Birde her ayın 27 gibi yatıyor halkbanktan alacaksın parayı

(38 puan) tarafından

İlk basta gözüküyordu şimdi gostemiyor evet giriş yapıyorum çocuklar gözüküyor ama hata veriyor. Himm tmm teşekkür ederim

(5,292 puan) tarafından

Yoğunluktan hata veriyor paralar 31 inde yatmış olarak gözüküyordu fkt bndede ayni yazı çıkıyor bnde uygulamayi silip yukliyim en iyisi

-Reklam-
0 oy
(3,049 puan) tarafından

Canım bence sana ilk 5.000 verecekler sonra da aylık 1500 olacak şekilde verecekler eğer e-devlet'ten başvurup uygulamadan bakıp hala çıkmıyorsan daha onaylanmamıştı ki bebeğin de daha küçükmüş zaten benim Ablamın oğlu 3 aylık oldu bir yenii bu ay alacak bir hafta sonra alacak başvuru tam 2 ay sürüyor

(38 puan) tarafından

E devletten baktigimda onaylandı diye gözüküyor ama para için ilk bebeğim 2024 doğumlu bence 5bin vermezler 

(474 puan) tarafından

İlk 5.000 vermeyecekler ki 2 çocuğu olduğu için sadece 1.500 lirası yatacak her ay

0 oy
(200 puan) tarafından

tek seferlik verilen emzirme ödeneğiydi o şekilde bi araştırıp başvurabilirsin nereden basvurdugumuzu unuttum ama o bu değil .Bu başvurduğum her ay verilecek olan para

(38 puan) tarafından

Emzirme ödeneği doğru hastaneden çıkmadan bana hemsire Esin uzerine yatar başvuruya gerek yok dedi ilk cocugumda da başvuru yapmadan yatmıştı 

0 oy
(474 puan) tarafından

Canım ilk öğretmenim ailem uygulamasını indir biraz kurcala bulursun bir şeyler

(38 puan) tarafından

İndirdim de bebisleri kaydedemiyorum ilk basta kayitliydi ama şimdi telefonum değişti yeniden indirdim uygulamayı çocuklar e devlette kayıtlı değil diyor 

(38 puan) tarafından

image

bu şekilde çıktı kaydedebildim şimdi 31inden sonra mı cekebilirim yani parayı 
(474 puan) tarafından

31 inde mesaj gelecek ondan sonra genelde 5 e yakın geldi bana hep mesajlar

(38 puan) tarafından

Hadi ya bende ayın 1inde çocukları kayinvalideme bırakıp hastaneye gidecektim o gün çekeyim diyordum 2 cocukla başka zaman da çıkamam banka da uzak kalıyor evimize :( benim adıma başkası çekemiyor mu parayı 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 86 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Humos _aslan (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Gzd33 (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 201 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ecrinsu (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 256 göst.