0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından

Kızlar merhaba benim kızım bir hafta sonra 12 aylık olacak daha dişi çıkma dı bebeği böyle geç diş çıkaran oldu mu

9 Cevaplar

0 oy
(1,697 puan) tarafından

12 aylık bebek 1 yaşına girmiş oluyor bu zamana kadar hiç diş çıkarmadı mı

(50 puan) tarafından

Yok daha çıkmadı hiç

(1,697 puan) tarafından

Ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi diyolar ama bence geç çıkması iyi yalns hatrlamiyosam 2 yaşına kadr mı ne çıkması gerekiyor çıkmazsa doktor yardımı ile çıkarıyorlar tedirgin olmana gerek yok canım 

-Reklam-
0 oy
(15,101 puan) tarafından

13 aylık ilk dişi çıktı sonra seri çıktı dişi

(50 puan) tarafından

O zaman normal dir

0 oy
(400 puan) tarafından

Çok daha sağlıklı,  ne kadar geç çıkarsa dişler o kadar sağlıklı olur . Benim kızım 5 aylık 3 tane dişi var 4 aylıkken başladı keşke geç çıksaydı 

(50 puan) tarafından

Bana da öyle diyor lar ama insan tedirgin oluyor

0 oy
(172 puan) tarafından

Oluyor tabii ki benim oğlum 13 14 aylıktı sanırım ilki patladığında

0 oy
(460 puan) tarafından

Genelde vitamin eksikliyinden oluyo geç diş çıkarma benim kızım 9 aylıkken başladı çıkarmaya doktora tabiki götürdüm bi sorun yoktu.. eltimin oğluda 11.12 ay civarı çıkarmaya başladı o öncesinde doktora götürmüşdü vitamin eksikliyi deyip ilaç yazmışdı doktoru ilaçdan sonra çıkmaya başladı çocuğun dişleri

0 oy
(1,089 puan) tarafından

Evet canım benim oğlum 14-15 aylık çıkarttı ilk dişini hatta ben de korkmuştum bir problem mi vardı acaba çıkmıyor dişleri diye doktora götürmüştüm doktor çok iyi bir şey olduğunu dişlerinin normal çocuklara göre çok daha geç çürüyeceğine ve daha sağlıklı olacağını söylemişti ama tabii ben çıkana kadar şöyle mi olacak böyle mi olacak diye çok evham yapmıştım 

(400 puan) tarafından

Canım benim nasıl oldun toparlandınmı

0 oy
(2,831 puan) tarafından

Evet olabiliyor, 12 ayını doldurup hiç dis çıkarmamış olursa D vit ve diğer vitamin degerlerine baktirmalisiniz. Geç dış vikarma genetik olabileceği gibi gelişim sorunu, erken doğum, kötü beslenme alışkanlığı ve vitamin eksikligine bağlı olabilir. Hekim kontrolu gerekir

0 oy
(5,029 puan) tarafından

Benim oglum 8 aylikti ilk disini patlattiginda 12 aylikti doktora goturdugumde sordum disleri cok gec patladi 2 taneyle kaldi yasitlarinin agzi dolu normal mi dedim 14 aylik olana kadar normal sizin 2 tane cikmis bile sorun etmeyin dedi ama icin rahat degilse bi danis tabi doktoruna 

0 oy
(1,618 puan) tarafından

Kuzenimin kizi da 13 aylik cikardi ilk.disini ust uste cikardi.Tahlulleri degerleri de gayet normal cikti gec kaldi diye gitmislerdi 1 ay sonra da cikti zaten

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 100 göst.
0 oy
2 cevap 89 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde D. 65 (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 30 göst.
0 oy
2 cevap 119 göst.

Kategoriler

1,471,068 soru