+1 oy
287 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (9 puan) tarafından

bebeğim şuan 3bucuk aylık eylülde tatil planımız var ancak endişeliyim o doğmadan önce planlanmıştık ama çok huysuz dışarda ağlıyor sevmiyor bebek arabasini falan 5 aylık olcak tatilde sizce tatile gitmelimiyim yoksa iptal mi etmeliyim çok kararsızım bana fikir verin cokmu zor oluyor bebekli tatil 

14 Cevaplar

+1 oy
(502 puan) tarafından

Neden iptal edesin ki bence çok güzel olur onun içinde farklılık olur 

(9 puan) tarafından

huysuz rezil olurum diye korkuyorum 

(396 puan) tarafından

ben iki aylik ve 7 yasla gttim yok sefil olunmio ya ki huysuz cocuklarim

-Reklam-
+1 oy
(3,471 puan) tarafından

Bende gideceğim 2 hafta sonra oğlum 6.5 aylik olmuş olcak allah yardımcımız olsun bindik bir alamete olmaz inşallah benimki sakın ama bakalim orda nasil.olcak

(9 puan) tarafından

çok şanslısınız inşallah orda da böyle olur darısı bana 

(3,471 puan) tarafından

Insallah büyüdükçe daha aktiflesiyorlqr canim

+1 oy
(753 puan) tarafından

Tatile nereye gittiğine bağlı bence otel tatili ise sorun olmaz farklı mekan belki onun için de iyi olur. Ben geçen ay gittim oglum 9 aylık herşey dahil otele gittik denizi havuzu vardi gayet güzeldi eğlenceli oldu 

(9 puan) tarafından

herşey dahil otele gideceğim 

+1 oy
(15,744 puan) tarafından

2.5 yaş ve 4.5 aylık bebeklerle tatil yaptık 😀

Otele gitmedik otel de zor olurdu Bungalov da kaldık 

+1 oy
(1,389 puan) tarafından

Biz 2 aylikkende 3 buçuk aylikkende gittik çok şükür sıkıntı yaşamadık

Niye iptal edeceksin canım bir değişiklik olur en azından 

(9 puan) tarafından

huysuz diye korkuyorum burnumdan gelmesinden canm 😊

+1 oy
(1,057 puan) tarafından

Geçen yaz 9 aylıktı kızım mahvetti bizi evet hiç bişey anlamadık ama yine olsa yine giderdim sonuçta evde de biz çekiyoruz dışarda da bari iki hava değişimi olur biraz olsun iyi gelir bence.

(9 puan) tarafından

teşekkür ederim 

+1 oy
(6,512 puan) tarafından

Evde çocuk bakmaktansa dışarda bakmak bana daha kolay geliyor. Hem kendin geziyorsun sana iyi geliyor psikolojik olarak hem de çocuk sıkılmıyor hem de babasiyla sirayla ilgileniyorsunuz benim tercihim ev dışından yana😀

(9 puan) tarafından

korkuyorum bende dışarı çıkınca değişiyor huyu bebeğimin bakalım nasıl olacak 

+1 oy
(1,269 puan) tarafından

Uyutmasi zorsa bunalirsin. Onun dışında değişiklik olur seninde havan değişir git bence

(9 puan) tarafından

uyutmasi kolay ama evde çünkü hamak aldım onunla uyuyor 

+1 oy
(3,456 puan) tarafından

Oğlum 5 aylıkken 15 günlük Kıbrıs tatiline gitmiştim. Gayet güzel geçmişti herşey. Daha çok vakit varmış gitmene bence iptal etme ve git.

(9 puan) tarafından

teşekkür ederim 

+1 oy
(2,573 puan) tarafından

Bende haziranda gittim 9 aylıktı bebeğim huysuz değil ama tabii ben çok fazla giremedim havuza denize eşimle oğlum daha çok eğlendi. Ama yine olsa yine giderim çünkü evde ayakta sallayacağıma havuz başında içeceğimi yudumlarken sallamayı tercih ederim 😄 evde de bakıyoruz orada da bakıyoruz farkeden birşey yok. Seni endişelendiren acaba diğer insanlarım ağlayan bebeğe ne tepki vereceğini bilmemen mi? Eğer öyleyse hiç takma eglenmene bak. 

(9 puan) tarafından

öyle gerçekten ağlayınca geriliyorum bana bakan yüzler olunca

(2,573 puan) tarafından

Hiç kimseyi takmayın. Boşverin bebek bu ağlayacak tabii ki. Ben etrafımda ağlayan bebek olduğu zaman çoğunlukla acaba neyi var yardım edebilir miyim düşüncesi ile bakıyorum. Sizde bu niyetle baktıklarını düşünün 😊

0 oy
(5,206 puan) tarafından

Biz 8.5 aylıkken gittik. 3.ayda bizim de öyle olmuştu aşıya gitmiştik bebek arabasıyla sonra oturmak istememeye başladı. Koyduğumuz gibi ağlıyordu. Bi de yeni aldık boşa mı aldık tatile gidicez orda nasıl olacak derken o zamana kadar tekrar alıştı bebek arabasına. Siz de her zaman yaptığınızdan farklı şekilde oturtun tente hep kapalı duruyorduysa açın artık kapatmayın. Ön kısma oyuncak falan takın. 5 aylıkken artık etrafı iyice izlemeye başlayacak o da eğlenir bence.

(9 puan) tarafından

sağolun deniycem

0 oy
(1,058 puan) tarafından

Eylulule kadar sakinlemis olur iptal etmeyin bence

(9 puan) tarafından

inşallah dediğiniz gibi olur 

0 oy
(5,856 puan) tarafından

Ben buyuk oglum 5.5 aylikken marmaris, fethiye, datca gezmistim 1 hafta ama benim oglum uysaldi. Yani zor bi bebek degildi. O zamana kadar elli huy degisir. Ben olsam giderdim yinede. Kucuk oglum ilk ogluma gore mizmiz vj bebekti ama onla da 2 aylikken gitmistim. 

(9 puan) tarafından

bakalım deniycem 😊

0 oy
(1,631 puan) tarafından

Cocuklarin huyuna gore degisir elbette ama ben.kizim 5 aylikken karadeniz turu yaptim bence sadece mama ve meme ile beslendigi kucakta durdugu gun ici uykularinin oldugu zamanlar en kolayi.Buyudukce gezerken uyku problemleri,ne yedirecegim disarida sorunları,elde avucta durmama sorunu vs vs zor oluyor.Kangurusu varsa her yeri gezersiniz rhaat rahat 

(9 puan) tarafından

var ama onuda pek sevmiyor 😊

İlgili sorular

+2 oy
23 cevap 720 göst.
6 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 251 göst.
0 oy
7 cevap 178 göst.
+1 oy
7 cevap 479 göst.