+1 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde (429 puan) tarafından

Kizlar aylar once benim dedem vefat etdi. Kaynanam bana basin sag olsun bile demedi...ama cenazesine gitti. Sonra onun yengesi vefat etdi ben ama yaninda oldum basin sag olsun dedim . Bi kac ay sonra babam trafik kazasi gecirdi bana baban nasil diye sormadi nr bileyim yaralansada bunada cok sukur bile demedi babamin kazasiyla bana hicc bi soz demedi sanki hic olmamis gibi bu bana cok koydu o gunden. Simdede onun yeğeni ve karisi trafik kazasi gecirdi. Yaralandilar. Ben kaynanama hicc bisey demedim ama yeğeninin karisini aradim konustum. Bu gun kaynanam bana soz vurduki senin haberin yok galiba kazadan. Yani buna hicbisey demedim diye tavirli tavirli dedi bende haberim var dedim . Yani az kaldi desin neden benden haber almiyorsun diye nasillar diye. Tavrim dogrumu? Ama yegeninin karisiyla konusuyorum

13 Cevaplar

+6 oy
(23,922 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Onun yeğeni benim babamdan daha değerli değil daha yakında değil değer vermeyene vermem aradım konuştum haberim var iyilermiş derdim bana neden demedin dese de buraya yazdıklarımı yüzüne söylerdim 

-Reklam-
+3 oy
(4,015 puan) tarafından

Çok doğru bir tavır 

Bir daha derse

Babamda kaza geçirdi sanırım seninde haberin yok galiba dersin cuk diye oturur

+2 oy
(172 puan) tarafından

Evet canım tavrın doğru çok iyi yapmışsın. Senin ki can değil mi sen üzülmedin mi sanki. Gerekeni yapıp eşiyle konuşmuşsun ona demesen de olur 

+2 oy
(256 puan) tarafından

Bence doğru. Hatta çekinmeden söylemen lazım sen bana sordun mu da benden sormami bekliyorsun ben gerekli yerlerden alıyorum haberleri diye Cat diye şöyle 

+2 oy
(1,073 puan) tarafından

Çok yerinde bi tavır bana göre. hiç sen demedin fln a girmeye bile gerek yok 

+2 oy
(3,522 puan) tarafından

Çok iyi yapmışsın. Aynısını yaşadım. Kuzenim ve babası eniştem peş peşe vefat ettiler 2 ay arayla. Hiç baş sağlığı dilemedi eşim tarafından kimse. Başka kuzenim de vefat etti geçen. Yine sadece eşimi arayıp sormuş kayınbaba. Amcam mı öldü diye. Bana hiç baş sağlığı geçmiş olsun dinlenmiyor. Halbuki ben onlara her zaman baş sağlığı geçmiş olsun dileklerimi söylerim. Ama bundan sonra ben de söylemeyeceğim.

+2 oy
(1,029 puan) tarafından

Tavrın gayet haklı. Yani bu dünyada her şey sırayla valla. Bu düğün doğum ve birşey değil hayatı bir mesele zaten böyle günlerde insan teselli arar bı yakını teselli etsin ister evet insanın acısını hafifletmiyor bu ama yinede şu kişi zamanında yanımda oldu diye aklımızın bı köşesine kazarız 

+2 oy
(1,696 puan) tarafından

Ya vallahi tavrında gayet haklısın kendilerini gelince bekliyorlar da bize gelince niye düşünemiyorlar boş ver çok haklısın kendilerine göre olmayacaklar yani bencil olmayacaklar hiçbir şeye tek taraflı değil

+1 oy
(3,637 puan) tarafından

Ay benim gene umrumda olmaz halam vefat etti cenazede bile yoklar eltimin kardeşinin kaynanansinin kaynanası vefat etti kayinvaldem gitti😂😂😂 bunlar yaşanıyor takma gitsin

+1 oy
(2,317 puan) tarafından

Tavrın çok güzel!!! Olması gereken bu. Kimse kimsenin üstün değil. O sana gelince oralı olmayacakta sen neden ona gelince onu aramak zorunda olacaksın  ki. 

+1 oy
(2,003 puan) tarafından

Çok yerinde. Iyı yapmışsın. Hatta gerekirse yeğenini bi daha ara sor nasıllar diye ama kaynanana hiç sorma 😏

+1 oy
(482 puan) tarafından

En iyisini yapmışsın.. 

+1 oy
(7 puan) tarafından

Benimde kaynanam aynı.bende bişey olsa hic sormaz ama ben onda bişey olsa didiniyorum gidiyorum arıyorum.ama son 2 yıldır artık ne soruyorum nede bişey böyle güzel

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 463 göst.
16 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 872 göst.
10 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oznur.97 (1,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 139 göst.
6 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 366 göst.
26 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,223 soru

24,121,997 cevap

333,527 kullanıcı

...