hanımlar babam şu arkadaşı bana hediye olarak almış da kullanan memnun olan var mı daha önce bu marka bi eşyam olmadı son zamanda duyuyorum hep adını kurutması çok iyi diyorlar ama hiç bilmiyorum markayı. Babama da arkadaşı almış çok memnunum diye anlatmış ondan bunu almış kimi yorum iyi kimi kötü emin olamadım
Çok süper. Baban harika bir şey yapmış
Adam halime acıdı resmen 😂 kışa almayı düşünüyorduk eşimle ama 2 tane bebekle resmen her gün 2 makine çamaşır çıkıyor onlarla sermek toplamak ayrı bi dert oluyor kıyamamış o da almış sağolsun
Ben araştırırken en iyi marka olarak hep 1. Sırada hoover görüyordum böyle karşılaştırma videoları falan vardı. Allah nasip ederse bende hoover almayı düşünüyorum
Bende hep görüyordum ama hiç kullanmayınca emin olamadım bide biri altına daha önce Bosch Siemens gibi marka kullananlar memnun kalmaz ben onlar neden pahalı anladım bunu kullanınca yazmış eminim fark vardır biri 30 binken biri 15 bin sonuçta ama çok kötü de değildir inşallah 😂
Ben memnun olanlardanım bir iki küçük çorabım dışında çeken kıyafetim olmadı
Hangi programını kullanıyorsunuz acaba bana çocuk kıyafetleri çok çekiyor falan dediler de korktum bi, açıkçası zaten çocuk kıyafetleri için istiyordum en çok onlar batıyor
Bebek kıyafeti atmadım üç küsur yaşında oğlumun kıyafetlerini kendimizinkilerle karışık atıyorum ben
Sorun yaşamadım ama programlar aklımda değil uzun zamandır evde değilim
Anladım çok teşekkür ederim :) çekerse de canı sağolsun ya büyük alırız napalım makinenin kolaylığının yanında hallolur bi sorun çekmesi :)
Burda çok duydum baya.memnun olan var benim farklı marka elim kolum gerçekten kışın çok iyi oluyor
Ne güzel babandan da Allah razı olsun güle güle sağlıkla kullanın
Çok teşekkür ediyorum inşallah bi aksilik çıkmaz bende memnun olurum iki çocukla çok zor çamaşır işi hiç bitmiyor
2 yıldır kullanıyorum memnunum. Bir sorunu yok çok güzel kurutuyor. Tam fiyat/performans ürünü
Çok mutlu oldum şu an ya çok teşekkür ederim
Güle güle kullan canım ❤️
1,471,061 soru
24,093,671 cevap
331,921 kullanıcı