0 oy
194 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (110 puan) tarafından

Bir iki saate misafirlerim gelicek annemin amca çocukları bebek görmeye benim bile bu sabah haberim oldu. Şu saate kadar sadece temizliği yapabildim annemde onlarla birlikte gelecek yemek yapamadım eşim hazır pasta poğaça falan aldı ama o kadar kişiye bu kadar az ikramlık nasıl verebilirim ayıp değil mi

Köfte yapmaya çalışıyorum şansıma etin buzu çözülmüyor. Hazır ev yemekleri olan biryerde tanımıyorum İstanbulda yaşıyoruz tanısam bile 1 2saate yemekler hazır olur mu ya çok panik oldum evi bile doğru düzgün temizleyemedim ne yapıcam ben 

Sofrada şuan meyve, pasta, poğaça, çerez birde içecek var. Onları çok seviyorum saygısızlık yapmak istemiyorum

7 Cevaplar

+1 oy
(4,306 puan) tarafından

Canım az çeşit koymak saygısızlık değil, öncelikle sakin ol. Madem geç haber verdiler ikramda gecikebilir, annen gelince bebeğe bakar sende hazırlarsin. 

Çay menüsü olarak 

Kısır 

Poğaça 

Pasta

Yoğurtulu salata

Bide çerez tamamdır 

-Reklam-
0 oy
(15,156 puan) tarafından

Tavuk al marketten at fırına o pişerken pilav salata hallet bitti gitti iki saat az bir süre değil ki

(110 puan) tarafından

Köftenin yanınada patates ezmesi yapsam nasıl olur? 

(15,156 puan) tarafından

Olur neden olmasın hemen biter hepsini aynı anda atıver ocağa

0 oy
(3,072 puan) tarafından

Düşünceli insanlar bir gün önceden haber verir çocuklusun birde tamda yemek saati nedem geliyorlar gelen öğleden sonra gelir.eğer nişeyler yapmak istiyorsan mercimek köftesi yapıp tabaklara hepsinden koyup servis et.

0 oy
(299 puan) tarafından

Canım benim onların seni düşünmeleri lazım ama daha ne yapacaksın eline sağlık Gayette yeterli şeyler .zaten onlarda eli boş gelmezler sanmıyorum .Bebeğini güle güle büyüt .bu tarz şeyleri çok kafana takma bnce 

(110 puan) tarafından

Ama onların hiçbirini ben yapmadım ki herşey hazır alındı ama çok az yemek saatine denk geliyor öğle yemeğinde pastayla gönderemem 

(299 puan) tarafından

Gelsin ne olacak sen bebekli kadınsın  sinir oluyo insan böyle düşüne düşüne  bnde öyleyim aslında .aslında çay saati menüleri normal yemeklerden daha zor . bı çorba ,pilav , tavuk yetiyo .

0 oy
(3,891 puan) tarafından

Valla be hep hazır aldim tatlı kurabiyeler falan dondurma oyle kola oyle verdim 

0 oy
(1,616 puan) tarafından

Son dakika haber verilmiş yapacak bir şey yok saydıkların yeterli bence 

0 oy
(7,038 puan) tarafından

Bebekli kadına aynı gün haber verip geliyoruz derlerse umduklarını değil bulduklarını yerler

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 148 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Defneee (917 puan) tarafından soruldu
+2 oy
17 cevap 412 göst.
28 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Kizmaaskim (297 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
12 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,231 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 418 göst.

Kategoriler

1,474,783 soru

24,144,730 cevap

334,625 kullanıcı

...