0 oy
194 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,519 puan) tarafından

Kızım 10 aylık ateş şikayeti ile acile gittik zaditen damla verdi. Dün gece 9 damla verdim. Normalde 8 de uyanan bebeğim bugün bir türlü uyanamadı. Yani uyandı da hala uyku hali var. Uyku yapar yazıyor uyku halinin sabahta devam etmesi normal mi? 

10 Cevaplar

0 oy
(2,651 puan) tarafından

Banda doktor 10 damla ver demişti ilk kullandığım zaman sersemletmişti uyansada baygın gibiydi.sabaha kadar sürmez ama ateşin verdiği halsizliktende olur.vücudu yorulmuştur

(324 puan) tarafından

He tamam bizimki de alerji ilacı ama şurup 

(2,519 puan) tarafından

Ya akşam on da verdim damlayı şuan hala sersem gibi dün ilk defa verdim önceki gün unutmuşum vermeyi dün de atesliydi böyle değildi damlaya bağlamak istiyorum yoksa 3.gün bugün ateşinin 5.ye antibiyotik verdim toparlanması lazımdı hala aynı içim parçalanıyor onu böyle yerlerde yuvarlanırken görünce 

(324 puan) tarafından

Yan etki yapmıştır belki canım 

(108 puan) tarafından

Bizde 5 aylıkken kullandık ama uyku yaptığını hatırlamıyorum hiç

(2,519 puan) tarafından

Bizimki 8 de kalkardı normalde 9 da zor uyandı uyanmak denirse kendini oradan oraya atıyor uyukluyor sürekli

-Reklam-
0 oy
(324 puan) tarafından

Bizde kullandık gece uyku yapıyormuş kızım uyandı geri uyudu

(2,519 puan) tarafından

Bende akşam on da verdim damlayı şuan hala esniyor yerlerde yatıyor uyku hali var 

0 oy
(7,800 puan) tarafından

Dr bizede uyku yapar demişti ama oğlum da uyku yapmadı 

(2,519 puan) tarafından

DDoktor birşey demedi ama üzerinde not olarak yapıştırmışlar etiketinde yazıyor. Dün akşam on da verdim şuan hala sersem gibi sürekli esniyor 

0 oy
(3,817 puan) tarafından

İlk defa kullanıyorsa yapıyor bütün gün sersem gibi oluyorlar kafayı toparlayamiyolar . Bide ateşli diyosun onun yorgunluğu halsizligide vardır . Zamanla alışıyolar merak etme

(2,519 puan) tarafından

Ya gece on gibi verdim şuan hala sersem gibi esneyip duruyor ilk defa verdim bugün gün sersem gibi oluyor diyorsan içim rahatlayacak evet ateşi de var ara ara çıkıyo. Bugün 3.günü ateşinin 4.gün devam ederse yine gideceğim hastaneye 

0 oy
(6,654 puan) tarafından

Evet uyku hali yapması normal benim oğlumda da tam tersi uykusuzluk yapıyor zaditen damla ateşi olduğu için götürdüm doktora dedin neden alerji damlası verdi

(2,519 puan) tarafından

Bademcikleri şişmiş dedi belki alerji kaynaklı olabilir diye vermiştir bilemiyorum niye verdiğini 

(6,654 puan) tarafından

İlginç geldi ondan sordum ben çok sevmiyorum zaditen damlayı işede yaramıyor zaten eczanede kaç kişiye vermişsem işe yaradı diyen çok az olmuştur  bademcik iltihabına da hiç yazan doktor denk gelmedi kilo başına bir damla olacak şekilde verdin dimi allerji ilaçları grip ilaçları hep uyku hali yapar bide senin bebeğin rahatsızmış zaten hali yok bu şeklinde olması normal korkma

(2,519 puan) tarafından

İçimi rahatlattın çok üzülüyorum böyle görünce bir daha. Vermem ya eczacı mısınız ya dünden beri ishal i var dün 6 kere çıktı bugün 8 den beri 6 kere çıktı gece acile götürsem mi yarın çocuk doktoruna mı götürsem 

(6,654 puan) tarafından

Eczacı tekniyeniyim canım ishal salgını  var eğer ishali iyice şu gibi olduysa götür benim oğlum bu ay iki kez yakalandı bu salgına biri üç gün ikinci yakandığı salgında 8 gün sürdü serum ve ilaçla kaka sayısı dört de düştü  muz pirinç lapası haşlanmış patates bol sıvı alsın yoğurt çorbası yap içine pirinç at evde probiyotik varsa onuda ver muhakkak bide başka ne ilaç kullanıyorsun bazı ilaçlar da yan etki olarak ishal ve döküntü yapar

(2,519 puan) tarafından

Augmentin kullanıyor calpol bide şuan kefir verdim az birşey çok içmiyor çat kaşığı ile sekiz on kaşık ancak iki gündür yayla çorbası veriyorum muz veriyorum az az 

(6,654 puan) tarafından

Eğer ishal durumu ağumentin içmeye başladıktan sonra olduysa ilaç dokunmuştur canım prospektüsünde  yaygın yan etkilerinde diyare yazar poposunda da pişik mantar olmuşsa eğer dediğim gibi ilaç kullanımı sonrasında olduysa bunlar ilaç bebeğe dokunmuş olablir tekrar doktora götürüp ilacı değiştir bebeğin ne zaman hasta olsa doktora bu ilacın dokunduğunu söyle

(2,519 puan) tarafından

Gittik kan aldılar kaka da yazdı ama alamadım örnek çok sulu. İlacı da kan sonuçlarına göre düzenleyecekmiş 2 saat sonra çıkacak sonuçlar. 2 saat içinde yaparsa kaka örneği de götüreceğim. 

(6,654 puan) tarafından

Verdikleri kapta kaşık tarzı bir şey vardır onun ucuna az bir şey bulaşsa bile bakıyorlar bezine yapınca alabiğin kadar al sen dolu olmasına gerek yok

(6,654 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun 

(2,519 puan) tarafından

İşte çiş gibiydi kakası emmiş bezi alacak hiçbir şey yoktu. Az önce yine öyle azcık yapmış sadece bezin rengi yeşil olmuş. Bakalım bekleyeceğim artık poposu nun başını. Allah senden razı olsun 🤲 çok teşekkür ederim. 

(6,654 puan) tarafından

Rica ederim canım çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin

0 oy
(1,214 puan) tarafından

Ben 15 gün kadar oğlumda kullandım 7 damla olarak küçük olmasına rağmen bi uyku hali yapmadı ama her bünye bir değil bazı anneler çocuklar uyumayınca gece uyusun diye veriyormuş doktorum özellikle uyarmıştı öyle bir hata yapma diye ağır bi uyku hali yapıyor demekki bazı çocuklarda

(2,519 puan) tarafından

Ya nasıl veriyorlar ben bilsem böyle olacak hayatta vermezdim kuzum oradan oraya atıyor kendini yatiyor yerlerde sürekli

(1,214 puan) tarafından

Bende duyunca çok şaşırmıştım kendim de alerji ilacı kullanıyorum Bahar döneminde tamam alerjik belirtiler için iyi geliyor ama asla kafam kalkmıyor bi insan çocuğuna bunu niye yapar gereği yokken bilmiyorum hiç 

(2,519 puan) tarafından

Hastayken uyuması biraz iyi ama hareketli çocuğumu böyle görünce içim parçalanıyor. 

0 oy
(1,697 puan) tarafından

Biz onun şurubunu kullanmıştık birazcık sersemlik yapıyor hastalığın verdiği de yorgunluk da olabilir o onun halsizliği de vardır düzelir o merak etme  çok sürmez

0 oy
(3,341 puan) tarafından

Zaditen alerji damlasi degil mi

0 oy
(1,442 puan) tarafından

Bir dakika yaa 8 damla verilir o aya sabah 4 akşam 4 şeklinde fakat ateş ile zaditen ne alaka ki vucudunda döküntü falan mı var alerji damlasını verdi

(2,519 puan) tarafından

Yok alerji filan bademciği şişti diye verdi heralde dedim bugün tekrar gittim acile bugünkü kullanma dedi. Bir daha tövbe vermem o damlayı 

(1,442 puan) tarafından

Biz çok kullandık öyle çok uyku yapmaz fakat uyuması ayeşi olduğu içindir hastayken genelde uyuyorlar kafa kalkmıyor. İshal de antibiyotikten olmuştur. Rabbim şifa versin. 

(2,519 puan) tarafından

Sağolun Allâh razı olsun. Tekrar götürdüm prebiyotik verdiler. İnşallah toparlanır. 

0 oy
(3,274 puan) tarafından

Oglum alerjik bir cocuk duzenli olarak alerji surubu kullaniyoruz. Zaditen damlayi kullanirken cok uyku yapiyordu. Doktora dedim degistirdik.

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 454 göst.
21 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anne22 (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,202 göst.
31 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 3,575 göst.
20 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ♥️Japon balığım ♥️ (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 202 göst.

Kategoriler

1,470,876 soru

24,091,426 cevap

331,766 kullanıcı

...