Günaydın kızlar Perşembe günü sezaryan doğum yaptm, dün akşam evde tartıldım sadece 3 kilo vermişim, doğumdan sonra 10 kilo gider deniyordu bende mi bi anormallik var siz kaç kilo verdiniz.
Cevap veremediklerim olursa şimdiden teşekkürler.
3 kilo gitti benm 5 aydır hala aynıyım vermem gereken 14 kilo daha var
Senin yine 5 ay oldu benim kızım 13 aylık 8 ay da emzirdim ama hiç kilo gitmedi benimde 15 16 kg vermem lazım 82 yim
Ayy ne cokmuş bende emziriyorum kilo versem zatn sütüm az olan sutumde de olurum elimdem geldikçe yiyorum
Göbeğim de var inşallah veirim ilerde vermeden bile göbeğimden kurtulmak istiyorum
15 gunde yavaş yavaş gider bende sezaryen olmuştum eve döndüğümde tek 3 4 kg gitmişti kızım zaten 3 600gr doğmuştu 15 günün sonunda ilk doğumda 7kg ikincide 9kg gitmişti
78 kilo ile girdim 67 kiloya kadar düştüm.normal doğumdu bnmki de.kilo üzerinde doğum şeklinin etkisi var acaba
Ben 2 normal yaptığım halde 10 kilo gitmedi birden. Ama sonradan gidiyor sezeryan da olsa normal de olsa
Benim 10 kilo gitmiş, 3 kilo kalmıştı ama 40imdan sonra. Şimdi daha odemler var. Hemen gitmez 40im çıktığında 3 kilom kalmisti
zamanla gidiyor
Ödem vardır canım 1 aya toparlarsin
Normalde 53 kilo hamile kaldım 65 ile doğuma gittim 1 ay içinde eski kiloma olmasa da 55 kilo oldum zamanla 53 kiloya düştüm tekrar :)
1,472,693 soru
24,114,469 cevap
333,163 kullanıcı