Günaydın kızlar Perşembe günü sezaryan doğum yaptm, dün akşam evde tartıldım sadece 3 kilo vermişim, doğumdan sonra 10 kilo gider deniyordu bende mi bi anormallik var siz kaç kilo verdiniz.
Cevap veremediklerim olursa şimdiden teşekkürler.
Benim 5 günde 15 kilo gitmişti çok şaşırmıştım. Daha sonra hiç kilo veremedim
12 kilo vermiştim doğumdan sonra
Canım hele bir dur daha haftası gelmemiş doğumunun bu ne acele. Daha rahmin eski boyutlarına ulaşmadı bile. Vücudundaki fazla kan gitmedi. Merak etme emzirdikçe azalır. Ama sütün olsun diye şunu ye bunu ye diyenleri dinlemezsen. Yoksa üzerine kilo alırsın
Ağır ağır vermek daha iyi diye düşünüyorum.
Ben 40 günde 30 kilo verdim. Çok kötü zamanlardı. Emzirme bitene kadar da geri alamadım verdiğim kiloları. Zayıflama travmam olmuştu o dönemde
Nasıl verdin kız
Özel bir şey yapmadım. Emzirirken gitti ama çok hızlı gitti üzücüydü
Büyük ihtimal ödemdi şişliğin varmıydı
Vardı canım ama ayakta elde falandı. Bebek şişmandı 4200 doğdu ondan baya gitti ama kendi kilomdan da çok gitti çok emiyordu toraman :)
Benimkide iliğimi sömürüyor ama ben 80 im☺️ bünye farkı belkide
4 kiloya yakındı kızım dogdugunda. Doğumdan çıkıp eve geldim baktım ki 3 kilo bile gitmemiş, aşırı canım sıkılmıştı 😀 sonra yavaş yavaş gitti
80le hamile kaldim sezeryana girdiyimde 90kiloydum.1hafta sonra 85dim.Simdi 6ay oldu tam diyet yapmiyorum amma yediklerime dikkat ediyorum 75e dustum
Lütfen bak lütfen kilona değil sütüne odaklan emzirdikçe gidiyor kilolar bol bol su iç ve emzir kiloyu unut
Hastanede 3 yada 4 gün kaldım kızım zaten yoğun bakımda kaldı onun üzüntüsünden uyuyamıyor pek yemek yemedim magnezyum serum aldım 3 büyük eve geldiğimde zaten 5 6 kilo tek almıştım 10 kilo vermiştim 90 la doğuma girdim şuan 77 kiloyum
Hemen gitmez zaten.bol su iç ödemleri atarsın.birde evin içinde yürü dqha hızlı toparlanırsın.ben ilk doğumumda çok hızlı kilo verdim ama çok hızlıda geri aldım.
20 kilo aldim 20 kilo verdim
1 yilda eski kiloma dondum 57 idim yine 57 yim ama gobek var azcik:((
72ye kadar cikmistim
Sezeryan sonrası ameliyat olduğun için ödem oluyor. Ben 97 kilo ile doğuma girdim 2 gün sonra eve geldiğim de 95 kiloydum ama bebeğim 4 kilo doğmuştu. 1 ay içerisinde 15 kilo verdim. Hızlı bir şekilde. Ödemler gitti. Şuan kızım 13 aylık ve ben 68 kiloya düştüm yani 29 kilo verdim.
On kilo kırkı çıkana kadar gider belki
Ben aynı kilo ile çıktım doğumdan küçük çaplı şok yaşadım. 3 kilo bebek plasenta o kadar kan aktı ama çıktıgimda tartıldım ayniydim 3 gün sonra 2 kilo vermiş göründüm ama emzirken daha çok kilo alıyorum
Bende öyleyim canım 80 le girdim 40 im çıktiğinda 72 ye indim kızım 1 yaşında ben 80 kiloyum bu gün diyete girdim inşallah veririm ideal kilom 58
Dur daha çok yeni. 10 güne bayasi gider. Dikkat edersen tamamı da gider. Ama ben etmedim . Dehşet kilo aldım
Rahmin vucudun anca toparlanır 40 gunde, acele etme canim. Tam ne zaman tartildim ben hatirlamiyorum ama sezeryanda 10 kilo gitmisti, gerisi kaldi
10 kilo almıştım hamilelikte doğumdan sonra 6 7 günde gitmişti onlarda
Hastaneden çıktığım gün tartıldım 8 kilo gitmişti
Henüz yeni benimde ilk hafta pek gitmiyor çünkü vücut şiş ve sezaryen sonrası aşırı ödem oluşuyor vücutta, bol su iç lavaboya git bir iki haftaya görürsün verdiğini senin yeni daha
Doğumdan sonra ertesi gün tartıldım sadece 4 kilo gitmişti benden. Takma kafana 2 ay hiç tartılma.
1,470,875 soru
24,091,401 cevap
331,766 kullanıcı