+1 oy
450 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (50 puan) tarafından

Halı yıkama makinası almıştık neyse annemlere götürdük koltuklarını yıkadık halıyı yıkadık arabasını da temizliyoduk altına bez gibi bi şey koyduk biraz yakınlaştırırmısın dedi makinayı bende yerinden oynattım düm düz yapmıştım bezi neyse kaymış herhalde dolandı makinada bozuldu kocam da al şimdi kullan diyip elime vermeler tamam haklı dikkatli olmalıydım ama eve geldik özür dilemek için yanına yaklaştım sarılcaktım bir yandan da istemsizce ağlıyorum hiç takmadı çekil diyip duşa girdi ya arabadan inerken ne böyle dedim bir mal için beni mi kırıyosun dedim kardeşin dedi ya abla üzülme yaptırılır alsın yaptırsın dedi bana o anda kardeşimle annem babam bana onların yanındayken teselli vermeye çalıştılar yaptırılır verilir yaparlar diye 

Ben bu tepkisine ne yapiyim çok kırıldım bir mal için beni çok kırdı gerçekten o yapsa yaptığıda oldu olsun aşkım senden değerli değil diyodum

11 Cevaplar

+2 oy
(1,293 puan) tarafından

Bunun için neden özür diliyosun insanlar düşüp ölüyor insan yapımı makina sonuçta bozulurda yarabbi bu erkeklerin hint kumaşı hissiyatları neden

-Reklam-
+2 oy
(4,460 puan) tarafından

Niye özür dileyip ağlıyorsun . Adam daha çok haklı olduğunu düşünsün diye mi?

+1 oy
(50 puan) tarafından

Akıl verin bana artık şaşırdım kaldım hep büyük tepkiler hep bir azarlamalar bıktım artık

+1 oy
(2,037 puan) tarafından

Sen de bana bağırma diye bağırsaydın o zaman ezdirme kendini 

(50 puan) tarafından

O an gerçekten normalde üstüne gidiyorum ama bende çok üzüldüm zorluklarla aldık onu çok üzüldüm tepki veremedim

+1 oy
(4,398 puan) tarafından

Özür dileyip ağladığın için sana o tepkiyi vermiş. Biz buna Halk dilinde bişey diyoruz da neyse..

Karşılık ver kendini ezdirme bak nasıl kedi gibi etrafında dolanıyor

+1 oy
(1,631 puan) tarafından

Onunda siniri bozulmus herhalde bilemedim.

+1 oy
(5,560 puan) tarafından

Biz kadınlar böyleyiz işte önce yüz verip tepemize çıkarıyoruz sonrada vahlanıyoruz sende ona bağır yapacak bir şey yok 

0 oy
(1,455 puan) tarafından

Böyle bir şey için bi mal bi eşya için böyle kalp kırıyorsa gerisini düşünemiyorum canını sıkma demesi lazım yeni üstelik garanti vardır 

0 oy
(1,696 puan) tarafından

Bu kadar neden taviz veriyorsun niye özür dileyip duruyorsun ki olabilir insanlık hali bu kadar kaldrma bir yerlerini bırak ne hali varsa görsün 

0 oy
(355 puan) tarafından

Üzme kendini canım 

Erkeklerin çoğu bebek beyinliler malesef üzüldüğüne değmez 

0 oy
(428 puan) tarafından

Hiç bir şey olmamış gibi davran.çok da takmaya gerek yok.

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,022 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 683 göst.
12 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 1,137 göst.
29 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 458 göst.