+2 oy
574 göst.
Diğer kategorisinde (3,338 puan) tarafından

Turkiye dort bir yandan yaniyor izmir bitti simdi bursa karabuk ve usak annenlerin ordan goruluyo dumanlar 2 koy yandi 2 koyude tahliye ediyolar ortalik cehennem gibi her yer ates 2 gundur bizim  koydede vardi  sondurduler evlere sicramadan rabbim sen yardim et neden devletten ses cikmiyor bu yanginlarin sebepleri arastirilmiyor hic yardim eden olmadi koylu kendi cabasiyla sondurdu

9 Cevaplar

+7 oy
(595 puan) tarafından

Neden araştırılsın, hükümet sizin için çalışan bir hükümet mi? Kime çalıştıkları ortada değil mi. Paris iklim anlaşmasını da mı duymadınız?

(4,127 puan) tarafından

Bu arada konu yangından nerelere geldi birazdan siyasi içerikli sebebiyle kapanmazsa hiç şaşmam.

(2,382 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

@geberikgelin01 Hz isa Allahın göge çıkardığı peygamber. Hz mesih oluyor. Mehdi ise farklı bir kişi fakat mehdinin kurtarıcı gibi görülmesi çok yanlış hiçbir peygamber bu güne kadar çevresindeki herkesi tam olarak kurtaramadı. Değil mi? Mesela hz nuh kimi kurtaramadı oğlunu. Hz muhammed kızına ne dedi ben peygamberim diye bana güvenme. Bir başka peygamber kimi kurtaramadı misal karısını dimi? Onların mesih diye getircekleri bekledikleri hani kendilerince kendileri ısığın adamları ya yani iyiliğin deccal... Deccali getirip insanlıgı kandıracaklar bu Haşa Allah diye zaten hristiyanlarda hz isaya tanrı diyor bu yalana inanmayacak kimler kalıyor sadece muslimanlar.

(2,382 puan) tarafından

@Seri Bu herşekilde olabilir ya maddi ve manevi. Çünkü şuan deccal gerçekten tek başına değil insan cin şeytan onun emri altında. Abartmıyorum bütün ülkelere kanlı  ritüeller ve büyüler yapıyorlar. Ve biryerde günah ne kadar çoksa orayı melekler terk ediyor yerine cinler şeytanlar çok kolay gelebiliyor.

(4,127 puan) tarafından

Hakkımızda hayırlısı olsun zaman. Ne kadar derinlemesine düşünürsen o kadar içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

(2,382 puan) tarafından

Daha neler neler anlatabilirimde işte.. İnsan kaldırabilmekte çok zorlanıyor özellikle dünyanın büyüsüne kapılınca..

-Reklam-
+3 oy
(6,951 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Zaten yakan kişiler belli canım 

(3,338 puan) tarafından

Biktim artik haber izlemekten kotu haber gormekten almaktan yeter

+2 oy
(22,738 puan) tarafından

Sinir geldi. Yazıp yazıp siliyorum. Tüm emeklerim haklarim vergilerim boşa yiyenlere haram zıkkım olsun. Öffff 

(4,172 puan) tarafından

Amin amin amin bacım 

(3,338 puan) tarafından

Amin insAllah benimde helal degil dunyanin parasini aliyolar kac senedir boyle neden onlem almiyolar neden arastirmiyolar 

(22,738 puan) tarafından

Bir arazide bekleyen itfaiyeler gördüm. Ne derece doğru bilmiyorum.. yangın yaklaşınca itfaiyeler dönüp gidiyolar . Adam nereye gidiyorsunuz şimdi gidilir mi falan diyordu söyleniyordu. Hayret ettim. İnşallah doğru değildir ama var öyle bir video 

(3,338 puan) tarafından

Zaten cogu yangin koylunun milletin yardimlariyla sondu devletten bisey gormedik ki

+2 oy
(2,382 puan) tarafından

Akıllı şehirler projesi ve 5G teknolojisi için yakılıyor. Meclis kanunu onayladıktan sonra tatilde keyif yapıyor .....

(3,338 puan) tarafından

O kadara can sikici bi duru ki

+1 oy
(4,221 puan) tarafından

Diyarbakır ve maraşta da var şu an 🤦🏼‍♀️ bursa merkeze kül yağıyormuş

(3,338 puan) tarafından

Cok kotu cok Rabbim yardim etsin

(4,300 puan) tarafından

Maraşta nerde çıkmis yangın 

(3,044 puan) tarafından

Malesef evet yerleşim yerleri boşaltılıyor 

(4,221 puan) tarafından

maraş onikişubat diye yazılmış, konum olarak doğru mu bilmiyorum ama elektrik ve su kesintileri varmış, şehre yanık kokusu geliyormuş 🤦🏼‍♀️

(6,648 puan) tarafından

Diyarbakır'da nerde Cnm 

(376 puan) tarafından

Ilıca tarafında yangın varmış cnm .. Ben Onikişubatta oturuyorum evim orda şuan başka yerdeyim  çok tedirginim. Görümcem de orada çok koku var helikopterler sürekli gidiyor dedi.  Rabbim yardim etsin 

(3,338 puan) tarafından

Ne bu ya resmen ulkeyi yakarak yok ediyolar Rabbim sen yardim et

+1 oy
(15,462 puan) tarafından

Bursa da Gürsu ilçesi çok kötü durumda Rabbim yardımcımız olsun 

image

(3,338 puan) tarafından

Rabbim yagmurla beraber sakinlik versin topraga elden hic bisey gelmiyo

+1 oy
(12,959 puan) tarafından

Bursa çok kötü yaniyordu şuan gördüğüm kadarıyla büyük ölçüde söndürüldü ama duman kokusu çok fazla 

Allah'ım yardım etsin 

(3,338 puan) tarafından

Rabbim buna sebep olani iki dunyadada birakmasin

(12,959 puan) tarafından

Amiiiiinnnnnn

+1 oy
(4,832 puan) tarafından

Usakta nerde cikmis yangin Allahim neden cikiyo bu yanginlar hadi antalya izmir otel motel dikecekler usak kendi halinde gariban memleket ne alaka 

(1,829 puan) tarafından

Madende arıyorlarmış galiba dertleri her neyse o hayvanların çığlıklarıyla bu dünya da da öbür dunya da rahat etmesinler 

(3,338 puan) tarafından

Hep oldu ahirda bagli hayvanlar kurtarilanlar kurtarildi

(595 puan) tarafından

Ne madeni? Zeytinlikleri söktüler maden için zaten. Amaç maden değil karbon ayak izini getirmek. Yeni bi pandemi yaratmak. Neymiş efensim inskler zehirli gaz salıyormuşta felan... Ülkemizde yapay et fabrikası bile kuruldu. Lütfen daha geniş düşünün.. Yok otel yapacaklardıe vs değil olay... Erbakan zamanında ne dedi erdoğan siyonistlere hizmet ediyor dedi. Bu siyonistler kim? Ülkemizi kim yönetiyor? İsrail abd... İleride tek dünya devleti kuracaklar. Bu gün ekonomi yüzünden zar zor yediğin eti yarın hiç yiyemeyeceksin. Oksijen kirleniyor gezegenemiz tehdit altında diye eve tıkacaklar bizi. Hayvancılığı bbitirecekler, halk köle statüsünde olacak. Bizi topla tüfekle yıkamadılar böyle yokacak bitirecekler. Zaten birilerinin elinde kukla gibiyiz. Ülke her anlamda bitti yani eskiden böylemiydik. Selam verirdik severdi insanlar birbirini. Biri birini öldürse şaşırırdık. Şehidimize üzülürdük. Kapılarımızın üzerinde anahtar olurdu güven vardı hırsızlık bu boyutta değildi. Şimdi? Nasıl çürütüldük ve bu bir senede olmadı. 20-30 yılda bu hâle geldik. 

(1,829 puan) tarafından

İklim kanunu yani . 

Valla bunu anlamayan insan çok o yüzden beklenilen son kaçınılmaz yapacak bir şey yok kuryla yaşta yanacak .

(4,127 puan) tarafından

Ülke de turizm bitti zaten. Biz Antalya da yaşıyoruz eşim neredeyse 20 yıldır otel de çalışıyor . Otellerin yarısı bile dolu değil diyor. Ülkemiz tam üst düzey bir sömürge devleti olmuş durumda. Ve hâlâ bizim sivri akıllılar ezan , din ,  çok güçlü ülkeyiz, Dünya lideriyiz, Avrupa bizi kıskanıyor, iha - siha diye uyutuluyor bunun farkında bile değil. Hülooo diye sokakta gezinip dalkavukluk yapıyor. 

+1 oy
(53,834 puan) tarafından

ulke de seferberlik ilan edileceği yerde yas ilan edileceği yerde kimsenin derdi değil Rabbim yardim etsin sebep olanlardan sorsun hesabini iki *** yakip kaçarken yakalanmis videosu vardi

(3,338 puan) tarafından

Neden vatan haini ilan edilmiyolar neden gerekli cezalari almiyolar anlamiyorum akil alacak is degil

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 199 göst.
+1 oy
4 cevap 181 göst.
12 Mart 2025 Diğer kategorisinde Nur_Ay (1,406 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 195 göst.
0 oy
10 cevap 627 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,720 puan) tarafından soruldu

Kategoriler