+2 oy
533 göst.
önce Diğer kategorisinde (4,141 puan) tarafından

Her yer yanıyor her yer, güzelim ülkemizi maf ettiler. Canlıları öldürdüler 2 cihanda huzur bulmasınlar. Şimdi de şehrim yanıyor. İçim yanıyor yemin ederim

20 Cevaplar

+4 oy
önce (7,577 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

image

çekebildiğimiz kadar çekelim. Rabb'im sakinlik versin rahmetini indirsin,canla başla çalışan herkesin de yardımcısı olsun 🤲 
önce (4,141 puan) tarafından
+2

Amin amin amin, başa tutturdum gören arkadaşlar okusun lütfen 

-Reklam-
+1 oy
önce (9,079 puan) tarafından

og bursadami. ya hani antlya falan otel turizm icin ranta kurban gidiyo. da bursa bilecik faln ne alaka. bende bilecikliyim bizim mmlekette oyle yanio

önce (459 puan) tarafından

Maden ocakları için bile yakiyolar bile bile

önce (4,048 puan) tarafından

ben başka şeyler de düşünüyorum açıkçası. savaş sadece topla tüfekle olmuyor. söz de silahlar da bırakıldı. daha önce de yaptılar. 

ülkenin her yeri yanıyor, Diyarbakır yanıyor, maraş Karabük yanıyor. hadi biri dikkatsizlikten biri küresel ısınmadan diyelim ama yine de inandırıcı gelmiyor artık 

Her şey için yaparlar her şey. Para, hırs, rant, eğlence ülke zaten Allah a emanet gidiyor. Her anlamda Her şeyleri eksik bundan da nem alınıyor 😞

önce (930 puan) tarafından

aynen bencede bu bi savaş resmen. Allah hayra çıkartsın def etsin bu durumları ülkemizden. şayet dünya yaşanılacak gibi değil artık rabbim en iyisini bilir elbet gazze ağır bir imtihanda bizim ülkede bu yangınlarla ağır imtihanda. Allahım bizlere ferahlık versin zira ondan bir hayr gelmez ise halimiz nice.... 

önce (1,271 puan) tarafından

Madenler için zeytinlikleri yok etmek için Uludağ var bide burda onun için otel yaparlar büyük ihtimal ben herkesin biran önce toplanıp bu yanan yerleri yeniden ağaçlandırma yapmasını  istiyorum bir fidan dikse herkes eski haline gelir heryer bunlara fırsat vermeyelim ben yangın biterse inşaallah oralara gidip tohum serpicem bulabildiğim yerlere ağaç ekicem kim ne derse desin ne kadar yeşillik o kadar çocuklarımızın geleceği demek bide internette 5g in çekimini engelliyormuş ağaçlar onun için bilerek yapılıyor diyolar deprem oluşturmak için diyen var bilmiyorum planları ne ama buna izin vermezsem hiç bişey yapamazlar onların eline bırakıp betonlaştırmayalım hiçbiryeri

+1 oy
önce (236 puan) tarafından

Antalya'da öyle düğünüme bir tane akrabam gelemedi ellerinde hortumla yangın beklemekten 2021'de memleketimi cayır cayır yaktilar yetmedi bitmedi yine yanıyor iki gündür her yerde yangın var o yaptıkları tek bir karıncanın hesabını ödemeden bu dünyada Can vermesinler cayır cayır yanarak gebersinler 

Gebersinler inşallah. Huzur bulamasinlar 😔😔

önce (236 puan) tarafından

PKK yalnızca bir örgüt adıdır bu ülkede yaşayıp vatanını toprağına ihanet eden herkes vatan hainidir yere bir izmarit atıp her yeri küle çevirmeyi göze alan herkes vatan hainidir 3 5 dönüm daha arsa iaçayım diye orman yakan ağaçkesen herkes vatan hainidir Bizim memlekette insanlar sadece dağdakini örgüt adı geçince vatan haini zannediyorlar içimizdeler her yerdeler biz millet olarak çok ciddi bir çürüme yaşıyoruz 

+1 oy

videoları gördüm şehir merkezine kadar gelmiş, kül yağıyormuş artık şehre. resmen felaket 

İçim kan ağlıyor. Nasıl böyle kalpsiz oluyor bu insanlar 

cahillik başka bir şey değil. susuzluk çekiyoruz zaten, yangınlar tuzu biberi. 

bilinçli yakan her kimse kendi de öyle can verir diye umuyorum açıkçası. 

vatana ihanet bu, dünyaya ihanet 

+1 oy
önce (3,327 puan) tarafından

Eldende bissy gelmiyor sadece haberleri izleyebiliyoruz Rabbim yardim etsin yagmurla beraber selametlik sakinlik  versin topragainsAllah hemen soner daha fazla can yanmadan

Amin amin inşallah canım benim 😔

+1 oy
önce (15,379 puan) tarafından

Annemin balkonundan kardeşim çekmiş aşağılara kadar inmiş Köyümğze gittiğimiz yol kapanmış tamamen 

image

Neresi burası tam olarak. İnşallah söner bir an önce 😞

önce (15,379 puan) tarafından

Yangın olan yer Bursa Gürsu ilçesi 

+1 oy
önce (7,666 puan) tarafından

Eşim şimdi gösterdi büyük bir felaket Allah mı tez zamanda söndürsün inşallah 

Amin canım benim inşallah 

+1 oy
önce (1,981 puan) tarafından

Bende baktım haberden şimdi Bursa'da evlere kadar inmiş Allah'ım yardimcilari olsun kıyametin sonuna geliyoruz doğal afetler ard arda devam ediyor 

Kıyamet alameti gibi gerçekten. İnşallah hepsi bir an önce söner tüm sehirler kurtulur bu felaketlerden 

+1 oy
önce (6,489 puan) tarafından

Yanacak yer kalmayacak zaten yaz  sonuna kadar kötülük hiç bitmiyor nefes alacak hava içecek su bulamayacağız bu gidişle ben anlamıyorum bir insanda azda olsa biraz vicdan biraz merhamet olmazmı hiç mi üzülmüyorlar tamam insan sevmiyorlarda ağaçların hayvanların suçu ne 

Kalpsizsler bacım. Vicdan ve merhamet olsa zaten bunlar yapılmaz. Ah o acı çeken canlılara 😞 Bir an önce biter gider inşallah 

+1 oy
önce (53,796 puan) tarafından

bizim ilcedende gözükmeye başlamış Rabbim yardim etsin inşallah insanin elinden bisey gelmiyor

Gelmiyor bacım. Rabbim tez zamanda dindirsin inşallah 

+1 oy
önce (6,598 puan) tarafından

Ben bu yangınların sigara izmariti yada mangalın yaptığını düşünmüyorum artık... Siz anlayın..

Kesinlikle aynen anladığımız gibi

+1 oy
önce (22,679 puan) tarafından

Yıldım yeminle. Bı ulkede hiç mi iyi bişey olmaz. 

Hiç bacım hiç 

+1 oy
önce (2,971 puan) tarafından

Suan çok üzülerek yazıyorum allah yardımcımız olsun şehir merkezlerine kadar iniyor yangın hem rüzgar hemde bursanin heryeri yeşillik nereye dönse yangın orasını bitiriyor.

Bursa halkinida gözlerim yaşlı olarak izledim herkesin çabası vicdanları sonsuz..

sulari ayıranlar taşıyan motor kuryeleremize

Tirları olup dorseler ile yardım eden şirketlere

Yangına gidenler için bedava mozat dağıtan işverenlere 

Hayvanlarimiz icin sonsuz yardımda bulunan veterinerleimize

Ev ihtiyacı olanlar için konuk evlerini açan yer sahiplerine 

Bütün yardıma koşan yüreği güzel insanlara sonsuz teşekkürler..

Allah yar ve yardımcımız olsun turkiyemizi korusun vatan hainlerine göz actirmasin.bilerek yakanları kahru perisan etsin..

Amin amin amin bacım. Gözlerim dolu dolu izledim tüm yapılanları. Hemen hemen çoğu yazdığını gördüm. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah 😞

0 oy
önce (4,732 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Her yer yanıyor bizde yaniyoruz Allah'ım yardım et tam bukudugum bölge lütfen bir yağmur yağsın durmuyor çok kötü durumdayız 

image

image

önce (2,971 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun inşallah bir an önce söndürmek için gelirler 

önce (4,732 puan) tarafından

Canım döndü ama tekrarlıyor hayvanlar yanarken kaçmışlar bu yüzden yangin aşırı yayılmış sadece 3 saatte berbat oldu 

0 oy
önce (868 puan) tarafından

Yıllardır bir önlem alamadılar. Her yıl aynı senaryo !!!

Yaz gelince orman yangını çıkıyor sürekli.  

Yapanların Allah bin belasını versin. Kor ateşlerde yansinlar InsAllah

0 oy
önce (2,133 puan) tarafından

Yangın Kestel tokilere kadar dayanmış. Allah her türlü felaketten korusun.

0 oy

image

Bizim evin oradan bile görünüyor 😞
0 oy
önce (707 puan) tarafından

Amaç tarımı bitirmek sahte kıtlık çıkarmak ormansız hayvansız şehirler bırakmak. İklim kanunu karbon ayak izi diye insanları köleleştirmek. Afet haritasına bakın 15 20 gündür her yer yanıyor ülkemizde. Allah yardımcımız olsun, masum canlıları korusun 

+1

Amin amin bacım, Rabbim yanlarına bırakmasın yapanların da yaptıranların da. Geberip gitsinler 

önce (707 puan) tarafından

İnşallah inşallah iki cihanda sorsun hesabını Rabbim 

0 oy
önce (555 puan) tarafından

Oyyy içimiz yanıyor vallahi sabahtan beri haber açık ağla ağla başımın ağrısı tuttu ne olacak bu halimiz bilmiyorum Rabbım yardım etsin bacım 😢

Amin bacım amin. Hayvanlar. İnsanlar, ağıtlar. Rabbim tez zamanda dindirsin insallah 😔😔😔❤️

0 oy
önce (1,570 puan) tarafından

Karabükte de 5 gündür söndüremediler yangını. 

Evet, öyle üzülüyorum ki bacım. Kac insan tahliye edilmiş 😔

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 899 göst.
25 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Sevgi guzel (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 765 göst.
8 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Ebruli58 (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 464 göst.
12 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu