+1 oy
339 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (384 puan) tarafından
tarafından kapalı

Bebeğim sürekli ağlardı çok huzursuzdu hastaneye götürdüm salgına yakalanmış 1.5 aylık ama çok zayıf üstüne emiyor sürekli öksürüyor sizce bebeğime birşey olur mu küçücük bedeniyle gribi atlatır mi doktor hafife alma 2 gün sonra getir dedi ilaç vs vermedi korkuyorum bu durumu yaşayan oldu mu

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

9 Cevaplar

+1 oy
(384 puan) tarafından

????????????????

-Reklam-
+1 oy
(348 puan) tarafından

Emiyormuş zaten sık sık emzir bağışıklığını güçlendirecek şeyler ye kemik suyu ilik suyu tavuk suyu olur çorbalar yap kendine bol bol sebze tüket de sarımsak yoğurt ye sen kendine ne kadar iyi bakar o kadar güzel beslenirsen bebeğin de o kadar çabuk atlatır 

(384 puan) tarafından

Ay hiç tüketimiyorum yarın ilk isim çorba yapacam kendime inşallah atlatır en yakın zamanda 

+1 oy
(1,228 puan) tarafından

Ateş olursa asla evde durma direk yarış veriyorlar benim oğlum aynen bir aylık bile yoktu kaç defa yattık damardan tedavi oldu çok geçmiş olsun rabbim şifa versin emzirmek çok önemli ama burnu açık olmayan Bebek hasta olur burnu hep temiz olsun serum suyu ile buhar yap nebulizatorle ver inşallah atlatır 

(384 puan) tarafından

Allah korusun ya aslında bebeğin burnuna serum kullanmaktan korkuyorum ya beyinine giderse vs  hamileyken 1.2 video karşıma çıkmışti serum burnuna sıkıyordu beyinine gitmişti korkutucuydu baya

+1 oy
(8,181 puan) tarafından

3 aylıkken oğlum domuz gribine bende koronaya yakalandım aynı anda. İlaç tedavisi de görmedik ikimiz. Oğlumu sadece emzirdim. Sende sık sık emzir ve bol vitaminli şeyler tüket allahın izniyle hiç bir şey olmaz 

(384 puan) tarafından

İnşallah ya Allah kimseyi evladiyla  sınamasn inşallah 

+1 oy
(2,575 puan) tarafından

Bebeğim 14 günlükken gribe yakalandı doktor ilaç veremicegini kötü olursa yatış yapacaz demişti ateşi yoktu eve getirdim sürekli kotrol edereken yerlettim iki kez hep emzirdim 1 saat arayla şükür atlattı goturfum baktı iyileşmiş demişti doktor 

Sende sık sık besle hava zatn sıcak ateşi yomsa takip et kolu üst giydir terledigi gibi değiştir öyle yalsan bir kaç kez iyileşir hemn korkma ama sık besle ki hemn ilieşsin sende hastaysan nefesini çok üstünde tutma öpme ellerini hep yıka öyle yaklaş 

Allah şifa versin inşallah 

0 oy
(950 puan) tarafından

Korkma neredeyse hepimizin bebeyi oldu benimkide 20gunluk falandi grip oldugunda bende aglamistim kucucuk diye.Burnunu temizle bu cok onemli yoksa zor nefes alir burun damlasida kulana bilirsin.Bende oyle cekemezdim beynine gitmesinden korkardim amma serum fiziolojikden burnuna damlatirdim.Havalar sical kalin giydirme terlerse hemen deyis.Bol bol emzir 

0 oy
(3,340 puan) tarafından

Nasil  ilac.vermez baska dr gotur oglum 38 gunluktu bronsit oldugunda devlete goturduk cok kucuk bisey yapamayiz dediler ozele goturduk 2 gun sonra cigerine inmis dediler hava verdiler 3 tane penselin verdiler bir hafta sonra duzeldi devlettekini dinlesek olecekti yavrum

0 oy
(15,031 puan) tarafından

Bol bol burun temizliği yapman lazım. Öksürül varsa serum fizyolojik buharı ve sırta pat pat. Beyne falan da gitmez

0 oy
(1,492 puan) tarafından

Serum fizyolojik ile burnunu temizle. İçerideki balgam sulandirip atmasını sağlıyor. Bebeğini yan yatır üstteki burnuna yarim şırınga kadar sık sonra diğer burna öyle yap en sonda da kucagina al sırtına vurup çıkarmasını sağla. Ben öyle yaptim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 374 göst.
0 oy
10 cevap 770 göst.
29 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Aylinmn (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 250 göst.
0 oy
12 cevap 568 göst.

Kategoriler

1,469,430 soru