0 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde (311 puan) tarafından

Kızlar durduk yerde bi bunalma geliyor çocukların yaptıkları gözüme batıyor büyütüyorum mesela büyük çocuk 3 tane bardak kullanmış yemekten sonra kendi kendime bunda abartacak birşey yok diyorum ama içim öyle demiyor ne bilim bir sürü saçma sapan şeyler sizde de oluyor mu dua okuyorum tesbih çekiyorum fayda etmiyor eşime anlatıyorum Allah razı olsun hiç tepki vermez böyle şeylere çocuklar hep böyle kalmicek büyücekler kafana takma anlıyorum seni bunalıyorsun ama sabretmen lazım atamayız onları vs diyor

5 Cevaplar

0 oy
(49 puan) tarafından

Aslında hayatımız da hep aynı şeyler oldugu için oluyor. Ev yemek bulaşık ütü cocuk vs vs. Arada değişiklik olsa bize de  iyi gelir o günki ruh halimiz de değişir. 

(311 puan) tarafından

Eşim fırsatı olduğu kadar dışarı çıkarır ama yoğun çalışıyor o yüzden değişiklik yapmaya pek zaman yok

-Reklam-
0 oy
(1,106 puan) tarafından

O kadar boş vaktim yok . Kac bardak kirlenmiş diye hesap edecek kadar hayatım değersiz değil.  Makine yıkıyor zaten 😀😀

Tabi arada bir hayatı sorguluyorum ama her halime şükür ediyorum 

(311 puan) tarafından

Benimde eylülde bebeğim doğacak inşallah uyusada bende uyusam diye beklicem zor olacak ama daha rahat olacam diye düşünüyorum böyle şeylere halimde beynimde kalmicek 

(1,106 puan) tarafından

Başka şeylere beyin yoracaksin çünkü. 🙂🙃 benim yegenimde eylülde doğacak Allah nasip ederse 

(311 puan) tarafından

Ama bulamıyorum yine eşime sarıyorum bazen canımı sıksa da o çekiyor kahrımı

0 oy
(1,993 puan) tarafından

Bunalmaya fırsatım olmuyor 😅🥲

(311 puan) tarafından

Bacım Avaralıktan mı diyon benimkine 

(1,993 puan) tarafından

O ne demek kız 😅

(311 puan) tarafından

Boş gezen çalışmayana avara derler bizim burda

0 oy
(5,009 puan) tarafından

Hepimiz mi ayniyiz ya 

(311 puan) tarafından

Sende mi öylesin kız 

(5,009 puan) tarafından

Birebir hemde sadece cocukda degil memleketin durumundan tut evdeki kirik yagdanliga surekli bozulan koltuk ortusune kadar takigim bu ara 

(311 puan) tarafından

Allahım resmen çile yaa 

(5,009 puan) tarafından

Bi kac gune geciyo merak etme napcaz depresyona girip intihar mi etcez alisiyoruz 

(311 puan) tarafından

Benimki saatlik oluyor genelde bacım bu eşimin benle ilgilenmesine bağlı 

0 oy
(6,798 puan) tarafından

İnan bunalıma girmek istesem giremiyorum iki evladım var Allah bağışlasın. Bir dj durmuyorlar tam oturacambanne abur cubur neyde tam oturcam anne kardeşim böyle böyle tam oturcam yemek saati hep öyle kısır döngü içerisindeyim bazen ağlamak istiyorum onuda yapamıyorum kızım anne niye ağlıyorsun diyor yani onu bile yapamıyorum akşam oluyor eşimden alıyorum hincimi 😁

(311 puan) tarafından

Eşlerde bu konuda işe yarıyor bazen benim ki pek yaramıyor adam 10 günde bir haftada bir geliyor eve 

(6,798 puan) tarafından

Cnm valahi sana şöyle  söyleyeyim benm eşimde kendi işimiz olduğu için sabah gider akşam gelir izin falan hak getire..   benmkide pek farkı yok yani , 😁🤭

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 358 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 176 göst.
+2 oy
7 cevap 271 göst.
0 oy
2 cevap 62 göst.
5 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Orkide01 (320 puan) tarafından soruldu

Kategoriler