0 oy
135 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (549 puan) tarafından

Kızlar 3.5 yaş ve 10 aylık 2 çocuğum var Allah eksikliklerini göstetmesin sağlık versin ama ben asla başka çocuk istemiyorum Allah olmayana ve isteyene nasip etsin. Sezeryanım acil olduğu için hiç aklıma bile gelmedi sonrasında pişman oldum. Kordonlarımı bağlatmak istiyorum ama emziriyorum da. Buna benzer süreç yaşayan var mı emzirmem sorun olur mu kaç günde toparlarım hastsnede yatar mıyım vs genel bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi lütfen.

5 Cevaplar

0 oy
(9,080 puan) tarafından

yo emzirlekle alakasiz . ben dogumda baglattim sezeryanda . 1 dakika surmuyor bile.. suan sen gdip baglatinda sezeryan gibi kesmezler iki kucuk delik acip aletlerle baglicaklar . ameliyathaneye girmenle cikman ayilman 15 dk yi almaz bile. toparlanacak birsey de yokki. hicbir degisiklik yik sadece iki tane delik delinen yerde iki dikisi olacak. yani adetliyken karnin agrir gibi bisey olacaksin oyle agri sizi yatak dosek yatmican yan. operasykndan en gec 2 saat sinra eve yollarlar yatmaya gerek yok

(549 puan) tarafından

Devlet hastanesinde de süreç aynı mıdır acaba? Ben baya hastanede kalırım falan diye korkuyordum. Inşallah dediğin gibi olur canım ya doktoruma randevu bulmaya çalışıyorum. Şuan özele gidecek durumum yok pek

(6,080 puan) tarafından

Bende aynı doğumda bağlattım seninki çok rahat geçer ertesi gün günlük hayatına devam edebilirsin tabi kendini çok yormadan

-Reklam-
0 oy
(1,914 puan) tarafından

Bana bir organı komple köreltmek kötü geliyor ya bilmiyorum inşallah pişman olmazsın canım

(549 puan) tarafından

Kızım özel bir çocuk oğlumu isteyerek yaptık çok şükür sağlıkla doğdu iyi ki varlar ama 3.çocuğa maddi manevi bakacak gücüm/üz yok. O yüzden pişman olacağımı hiç sanmıyorum canım :)

0 oy
(1,275 puan) tarafından

Canım yaş 35 yaş olması lazım yanlış bilmiyorsam ben 41 yaşında baglattim daha doğrusu spiral kayması sonucu amaliyat olmam lazımdı bende baglattim 3 çocuğumuzun var 23 yaşında özel oğlum var 2de kızım küçük 6 yaşında canları sağolsun 1gece kalınıyor hastanede bi terslik olmazsa 

(549 puan) tarafından

Doktor 30 demişti bana ya

(4,028 puan) tarafından

Banada 30 olman lazım  demişti 

Kızımı doğurdum 28 yaşımda 

Özelde doğum yaptım 

O kadar ısrar ettim yapmadı 

Bende istiyorum 

Spiral ile korunuyorum evet çok güzel hoş ama

Adetim 10 gün filan uzuyor kasık ağrılarım oluyor 

0 oy
(2,256 puan) tarafından

Bende pişman oldum baglatmadigima keşke baglatsaydim doktor dedi ama ben kabul etmedim bende bağlatmak istiyorum ama burda onunlada hamile kalanı okumuştum 

0 oy
(8,017 puan) tarafından

Nasip olursa bende bağlatmayı düşünüyorum ama yaşım tutmadı Dr 3 sene sonra gel bağlayalım dedi 😂

İlgili sorular

+3 oy
6 cevap 290 göst.
+1 oy
5 cevap 428 göst.
0 oy
1 cevap 204 göst.
16 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mltmyldz (289 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 196 göst.
3 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sustumm.. (454 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,004 soru

24,147,944 cevap

334,745 kullanıcı

...