0 oy
149 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (413 puan) tarafından

Emziriyorum.Gece çok sık uyanıyor dişleri çıktığı için.kaçıncı ayda kesintisiz 4 5 saat uyuyabilirim? 7.ayda ek gıdayı öğün olarak vermek doğru olur mu?

6 Cevaplar

+1 oy
(9,083 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

yanlizca kadir gecesi dogan sansli anneler gece emzirmesini biraktirttirabilir bebege. bunu buraktirtmak okadar kolay degil. ya bebek kendiliginden birakir gece uyanmayi ki bu anneler şap şansli ötesi. yada kendi ugrasip bebegi alistirir gece emmemeye bu annelerde sansli bebek alistiysa.  

bunu basaran babayigitlerin ellerinden oper saygilarimi sunarim usta üstat ordinaryus falanlalar bu isin piri benim gizumde. yani herkes bunu yaoamaz 6 aydan aonra emmesine gerek yok 1 yastan sonra her bebek gece emmesini birakmali. ama okadar kolay bisey degil beceren 100 kisiden iki anne falan . o yuzden milyonlarca kes yarim saatde bir bebek uyanir 17 aydan sonra bagimlili 10 dkkada hir uyanip emen bebeklerde birton

(1,187 puan) tarafından

Hahahahahahaa canan yaa ben kadir gecesi de doğmadım anam benimki kendiliğinden bıraktı 😁😁

(9,083 puan) tarafından

iste dusun bide kadir gecesi dogran demekki ohooooo  senden iyisi yokmustu su kainatta rahata rahat demez baska bisey derdin🤣🤣

(1,187 puan) tarafından

Hahahahaahaaa ayy senin yorumlarına bayılıyorum yaa bazen elimde olmadan kahkaha atıyorum 🤣🤣 

Sen çok yaşa emi 🤩

(9,083 puan) tarafından

amin cumlemize kiz elden ayakdan dusmeden gep genc sap saglikli kokos bakimli  aktif bir yaslilik diliyorum kendime ve tum cemi cumleye:)) cok yasarken iyi de yaşayalim

(2,878 puan) tarafından

Ben kızım 9 aylıkken uyku eğitimi almıştım. Kızım emerek uyuyordu normalde her uyandığında meme veriyordum. Uyku eğitimi verince rüya öğünü diye bir şey yapıyoruz yani bebek uyanmadan bebeği alıp emziriyorsun. Kendi talep etmeden veriyordum yani gecede 2 kere. Sonra baktım çocuk 1 yaşına geldi doktora da sordum o da dedi ki kendi talep etmiyorsa, açlıktan uyanmiyorsa daha vermene gerek yok. Yani uyku eğitimi verdiğim için gece beslenmesini kesmek benim için çok kolay oldu şükür 😀

(1,187 puan) tarafından

Amin amin her şey gönlünce olsun inşallah 😁😁 bir de zapzayıf🤣🤣🤣

(9,083 puan) tarafından

ay milyonlarca kez amin:) bu duaya cok ihtiyacim var yarin sabah tatile gidiorum. gecen sene 3 kilo alip dondum bisene aldirmicam kendimi yaa kendi kendime söz verdim.:)

-Reklam-
+1 oy
(11,170 puan) tarafından

Kötü haber tellali olmak istemem ama.memeden kesene kadar o kadar saat uyuyamazsin sanırım. Benimkilerin.ikiside memeye düşkün bebelerdi sürekli uyanıp emer memede kalirlardi ne zaman bıraktık o zaman rahatladık ama şuan bile yok çise yok suya 2 3 kez kalkiyolar

+1 oy
(172 puan) tarafından

Benim oğlum maalesef emmedi sütüm de yoktu ama gece doyurucu biseyler versen bence uyanmaz irmik muz gibi şuan kaç aylık bilmiyorum ama yorgunluğunu iyi anlıyorum geçiyor o zamanlar sonra diyosun ya ne kadar takmışım ben ağladığımı hatırlıyorum 😅😅

(172 puan) tarafından

Hayatım uyumadan önce ki beslenme varya o zaman için demeye çalıştım. Biberonda mama vermesi lazım e sütü var mamaya ne hacet yada pirinç unu arı mama gibi bir şey de verebilir ama işte onlar da çok sağlıklı değil bilemedim. Anasını satayım oğlan 3 buçuk yaşında ne ara unuttum 😂 

(172 puan) tarafından

Aboo yok kız ben o zeze değilim ben uzun zamandır buradayım doğru düzgün bir ismim yoktu karışık kuruşuk harfler vardı onu acamayinca bunu yedek açmıştım 

(9,083 puan) tarafından

hahah e 3 bucuk yas baya baya unutturuo insani. benimkide 3 yas 🤣 

hee tamm merak ettim o zeze isen ne yaptin diye soracakdim baya esi kacirmisti onu nikahta kiymiodu adam 

(172 puan) tarafından

Söyleyince az geliyorda olmuş baya şükürler olsun 🥰 🧿 

(172 puan) tarafından

Yok canım valla hiç denk gelmedim ha inşallah iyidir kurtulmuştur şrfszden

+1 oy
(1,107 puan) tarafından

16. Aydan selamlar . Uykusuzum hala 😃😃

Gece beslenmesini kesmedim . Komple kesicem 20 ayını doldursun bi . 

+1 oy
(4,739 puan) tarafından

15.ayda gec beslenmesini kestim 

+1 oy
(146 puan) tarafından

Oğlum 13 aylık gece hiç. Kalkmıyor. Uyumadan önce mama içip uyuyor sabaha kadar

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 115 göst.
0 oy
9 cevap 228 göst.
10 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Poyrazsmom (440 puan) tarafından soruldu