+2 oy
823 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (61 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

5 yıldır evliyim 2 çocuğum var severek evlendik esim le ama ne bileyim gercekten artık olanlar o kadar yordu ki beni çok sıkıldım akşama kadar cocuklarla uğraş temizlik yemek derken yorgunluktan bitiyorum sabahtan akşama kadar oturmuyorum evi temizle yemek yap çamaşır dı çocuklardır 3 ten sonra dizlerim titriyor surekli kosturmaktan hiç kendimi zaman ayiramiyorum dışarı desen zaten yok hiç cikamiyorum 2 kaynim bizim le yaşıyor evlendigimiz zaman bir sure bizimle kalsin sonra ev tutup gidecek dediler kabul ettim 5 senedir hala gitmediler hava zaten sıcak bende istiyorum ki kisa kol giyeyim.şort giyeyim başım açık gezeyim evde ama kayinlarim var diye yapamiyorum eşime soyluyorum.artık gitsinler ev tutsunlar kendilerine millet laf edecek karısı istemiyor diyecekler diyor. 3 sene dır kuaföre bile gitmedim o daha 27 yasimdayim ama 32gibi duruyorum okadar coktum surekli evin icindeyim esim cikarmiyor hiç ne misafirliğe ne bi gezmeye yok yani en son 3 ay önce çıktık 2 saat dolaştık geldik ondada burnumdan getirdi çocuklar hep kostular diye sizinle biyere cikilmaz çıkardığıma pisman ediyorsunuz diyor evin icinde de çok bunaldim artık kendisi her hafta sonu cikar gezer arkadaslariyla bende çocuk bakarim sürekli tekim kimseyle konusamiyorum o ladar cok sıkıldım ki artık içime atmaktan yani bazen boşanmayı bile dusunuyorum.çocuklarıma kiyamiyorum ne yapicam bilmiyorum 

27 Cevaplar

+1 oy
önce (78 puan) tarafından

Keşke ilk başından kabul etmeseydin insanlara yüz verdikçe tepesine çıkıyorlar.Ama eşinde kabul etmemeliydi biz iki kişi bu yola çıkıyoruz daha sonra ailemiz büyüyecek demeliydi

Eşin+2kaynı hiç olmamış. 

-Reklam-
+1 oy
önce (707 puan) tarafından

Millet 2 kaynının evinizde kalmasını laf etmiyor da karısı istemedi demesini mi laf edecekmiş? Adamım diye ortada gezmesin kocan çünkü değil. Seni hizmetçi bilmiş kendi kafasına göre takılıyor rahatı yerinde. En baştan kabul etmekle hata etmişsin onlar da teklif etmekle hata etmiş. Dinen de uygun değil hiç mi inançları yok bunların. Eşinin ana babası nerede sahip çıksınlar oğullarına. Sen mecbur değilsin. Kocana resti çek ya bunlar bu evden gider ya bu evlilik biter. Sen de evinden gitme onlar defolup gitsin boşanacak olursan. Kocan olacak hırt kiranı ödemek nafakanızı vermek zorunda. Küçücük çocukları zaten elinden alamaz. Ayrıca dava açsan kayınların sende kaldığı için mahkeme seni haklı bulur tazminat bile alırsın. Git bir avukata danış sonra kendi ailenle ve karşı tarafla konuş. Böyle aile olunmaz. Ayıp denen bir şey var ne işi var bekar heriflerin senin ve çocuklarının evinde. Kimse sana madalya takmaz bunu da unutma bacım. Kahır çekme sana değer vermeyen bir koca için

+1 oy
önce (352 puan) tarafından

İnsan dayanamaz 5 yıl kayinlarina nasıl baktin sen 

Ben asla kabul etmezdim bu evliliği sen bu hale sokmuşsun eşinde tabi bu böyle bende böyle devam ediyim demiş Allah yardımcın olsun bu evlilik ömür boyu böyle devam eder 5 yıl ne demek yaaa insan evinde tişört giyip televizyon izlerken uzanmicaksa rahat etmicekse niye evlendi yani

+1 oy
önce (8,196 puan) tarafından

Kayinlari ile karısını aynı evde yaşatan erkek benim gözümde olmamıştır bir baktirsin hormonlarına

+1 oy
önce (156 puan) tarafından

Bu şey mi ya kaynım biz yokken odama giriyor Galiba diyen şahıs bı an aklıma geldi niyeyse 

0 oy
önce (172 puan) tarafından

Sımdı ki aklım olsa aslaaaaaaaq evlenmezdım 

0 oy
önce (2,705 puan) tarafından

Zordur...Hal bilmeze hal anlatmak ömürdem gün. calar🍂😇

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 556 göst.
17 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,296 göst.