+2 oy
840 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (61 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

5 yıldır evliyim 2 çocuğum var severek evlendik esim le ama ne bileyim gercekten artık olanlar o kadar yordu ki beni çok sıkıldım akşama kadar cocuklarla uğraş temizlik yemek derken yorgunluktan bitiyorum sabahtan akşama kadar oturmuyorum evi temizle yemek yap çamaşır dı çocuklardır 3 ten sonra dizlerim titriyor surekli kosturmaktan hiç kendimi zaman ayiramiyorum dışarı desen zaten yok hiç cikamiyorum 2 kaynim bizim le yaşıyor evlendigimiz zaman bir sure bizimle kalsin sonra ev tutup gidecek dediler kabul ettim 5 senedir hala gitmediler hava zaten sıcak bende istiyorum ki kisa kol giyeyim.şort giyeyim başım açık gezeyim evde ama kayinlarim var diye yapamiyorum eşime soyluyorum.artık gitsinler ev tutsunlar kendilerine millet laf edecek karısı istemiyor diyecekler diyor. 3 sene dır kuaföre bile gitmedim o daha 27 yasimdayim ama 32gibi duruyorum okadar coktum surekli evin icindeyim esim cikarmiyor hiç ne misafirliğe ne bi gezmeye yok yani en son 3 ay önce çıktık 2 saat dolaştık geldik ondada burnumdan getirdi çocuklar hep kostular diye sizinle biyere cikilmaz çıkardığıma pisman ediyorsunuz diyor evin icinde de çok bunaldim artık kendisi her hafta sonu cikar gezer arkadaslariyla bende çocuk bakarim sürekli tekim kimseyle konusamiyorum o ladar cok sıkıldım ki artık içime atmaktan yani bazen boşanmayı bile dusunuyorum.çocuklarıma kiyamiyorum ne yapicam bilmiyorum 

27 Cevaplar

+4 oy
(5,696 puan) tarafından

Bacım sen evlilik demişsin ama ortada evlilik yok. Bildiğin eşinin be ailesinin hizmetçisisin. Akıl tutulması yaşıyorsunuz bence karı koca. Az bi silkelen kendine gel,ailende mi yok benim kızım niye elin adamlarıyla aynı evde demiyor.

(61 puan) tarafından

Babam konusursam seni orda birakmam diyor ama öyle birşey olursa esim çocuklarımı vermez 

(2,187 puan) tarafından
+2

Babanın şu zamana kadar konuşmadığı hata. Mahkeme kararıyla eşin bı nane yiyemez. 

-Reklam-
+4 oy
(4,171 puan) tarafından

İster kızın ister linçleyin kendi korkaklığınızdan ve pasifliğinizden oluyor her şey. 

(2,953 puan) tarafından

Aynen oyle bu kizi hatirliyorum eskidende boyle postlar acardi ne akillar verdik burda ama anlasilan o ki sadece dert anlatmaya aciyor postlari akil almaya degil

Burda icini bosaltip yine oturup elalemin kahrini cekiyor ne desek boş rabbim cesaret versin gercekten post sahibi çok korkak ve eşi uyanik kizi manipulw etmiş elalem ne der diye sanki elalemin kendi gotunden haberi varmiş gibi

Sinir basti yeminle o zamandan bu zamana hala kiz hic birsey yapmamis hala post acip dert anlatiyor 

Esinin kendini bosamasindan korkuyor ama ortada evlilik yok karin tokluguna hizmetcilik yapiyor 

(61 puan) tarafından

Ben burda daha önce böyle bir post açmadım baskasiyla karistiriyorsunuz ki zaten bi kaç ay once buraya katildim.ben eski postlarima da bakabilirsiniz bilip bilmeden yorum yapmayin

(4,846 puan) tarafından

Dediğiniz kişi başkasıydı sanırsam onunda 2 kaynı vardı ama 9 aylık hamileydi ozamn ilk bebeğiydi

Bu hanımın 2 çocuğu varmış o değil sanırsam 

+3 oy
(1,156 puan) tarafından

Hayatı sizinle ortak paylaşmak istemeyen biriyle evlilik yürümez en hayırlısı ayrılmak böylesi insanı yaşlandırır psikolojiyi bozar. Konuşarak düzelmiyorsa şayet evlilik yürümüyor maalesef 

(61 puan) tarafından

İsten gelir yemeknyer telefonla rara arkadaşlarını onlar la konuşur yada telefonla uğraşır hiç sohbet muhabet yok

(9,081 puan) tarafından
+2

ohoo sohbet muhabbete varana kadar elalem niye senle yasio. bes sene degil 5 ay olunca deseydin yeni gelinligimi bile yasamadim simdiye kadar 59 tane ev tutulur diye . daha karisi istemiyolarimi var asil millet karisi nasil katlanio zavalli diyorlardir. kim isterki. karisi istemiy diye ayiplayan alsin kendi evinde kisafir etsin. asil karisina yazk vah vah vah diye aciyordur herkes esinin sana reva girdugu eziyeti ayipliyorlardir.sen es degil

hizmetcilik yapiosun  haliyle 5 sene sabretmen uc cocuk yapman mucize bile. niye kuafore gtmiosun  kolelikden vakit kalmio bile kuafore bile gidemiyorum deyop bas bas bagirip agzina sicman kapindisari bile kovman lazim. 500 kere ev bulunurdu 5 senede . sana sadece hizmetcilik yaptiriyolar

(1,156 puan) tarafından

Iyi bile dayanmışsın gerçekten çekilecek çile değiller gençliğin biteceğine evliligi sonlandir evlenmek nasil ki hak ise boşanmakta hak yani çocuklar icinde ömür çürütmeye değmez cidden ama yinede senin kararın konuşarak anlamaya bakın olmazsa en son iş boşanma olsun 

+2 oy
(23,256 puan) tarafından

Böyle bir evlilikten ve bu kadar anlayışsız bencil bir kocadan sıkılman son derece normal. Bu kadar zaman beleşe sizle yaşayan kayınlara da yuh olsun 

(61 puan) tarafından

Evet biri 5 aydir işe başladı surekli kiredi cekiyor borcum var diyor ne aldin ne yaptin diyor esim bilmiyorum gidiyor diyor halbu ki gidip kizlar la yiyor hediye aliyor bilm3m.ne yapıyor bir gun eve de bi faydası olmadi n3 bi ekmek alir n3 bi fatura öder diğeri de zaten 8 aydır esimin zoruyla fatura öder oda 20 kez söyler hadi ode hadi ode der ki oder yoksa unuttum falan diyor yapmamak icin yani bir giderleri de yok ama sorsan aciklatn oluyorlar paraları yok

(23,256 puan) tarafından

Kız ben misafir gittiğimde annemlere bir sürü şey alırım Pazar alışverişi yaparım eşim üç gün kaldı sadece sabahları herkesten önce gidip ekmek alıyordu bunlar baya nerde beleş oraya yerles modunda yüzsüzler 

(61 puan) tarafından

Evet öyle yok camasirdi yok bulaşıkti yok arkadaslariydi 

+1 oy
(6,596 puan) tarafından

Eşin seni evlenelim yuva kuralım demiş ama ailesini getirmiş ortada bir evlilik yok zaten böyle evlilik olmaz iki bekar adamın senin evinde işi ne kendi arkadaşları ile gezsin tozsun sen evde iki çocuk üç erkeğin arkasını topla yapma canım sadece çocuklara bak sen onlardan sorumlusun Kocaman adamlar ya evlenip gitsinler yada ev tutup gitsinler 

(61 puan) tarafından

İkisini de yapmiyorlar 

(6,596 puan) tarafından

Sen evlilik hiç yaşamadığın için sıkılmışsın kaynanan yokmu canım alsın çocuklarını ne bu böyle surat as kaynınlara anlasınlar yada ne bileyim ailen yokmu arkanda duran git en azından belki kıymetini anlar çok zor yani Rabbim sabır versin inşallah

+1 oy
(2,786 puan) tarafından

Evlilikten değil size dayatilan hayat şartlarından sıkılmanız çok normal. Koca olacak adam kendi hayatını yaşıyor ve gayet de memnun. Ona göre hayatında hiçbir şeyin değişmesine gerek yok. Empati yoksunu insanlar gerçekten çok yıpratıcı. O 2 adam da kendileri evlense hangisinin eşi böyle bir şeyi kabul eder Allah aşkına? 

(61 puan) tarafından

Hic biri kabul etmez ondan eminim ama benim esim de is yok ne kadar kardeşi de olsa yeri gelince konusmuyor 

+1 oy
(29 puan) tarafından

Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım bende evde 17 sene boyunca eşimin ananesi 2 dayısı ve 2 engelli yeğenlerinde kaldım psikolojik olarak yok oluyorsun onu söyleyim rabbim yardımcın olsun 

(61 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun gercekten çok bunaldim artik

+1 oy
(2,192 puan) tarafından

Bundan 2 sene önce bende kaynanamgilin kıç kadar evinde yaşıyordum.bizde kaynana kayınbaba bekar görümce birde herhaftasonu görümce gelirdi.kışın soğuk diye hepsi eşimle benim kaldığım odada kalırdı.kqvga ede ede paşa paşa ev yapıp evi ayırldılar.şimdi hiçbiri eşikten adımını evime atamazlar.vur kapıyı çık.aynı evde 2 erkekle olmaz de

(61 puan) tarafından

Çok zor ne rahat gezebiliyorum ne giyin3 biliyorum n3 kendime zaman ayirabiliyorum

(2,192 puan) tarafından

Bak babam arkadamda demişsin ne güzel.baban şimdi sağken yap yaptıracağını.babası olmayanı hepten ezerler.

Bak benden büyükmüsün küçükmüsün bilmiyorum ama bende çok şey yaşadım çektim.kayınbabam evden bile kovdu.babamın gıkı çıkmadı.o sessiz kaldıkça ben ezildim.yetim gibi her konuda ezdiler.kendi göbek bağımı kendim kestim.şimdi birşey olsun direk polisi ararım diyorum sesleri kesiliyor.sende lütfen sessiz kalma.

+1 oy
(1,691 puan) tarafından

Haklısın vallahi ne diyebilirim ki yani mantıksız yaptıkları senin kaynlqrinn ne işi var yannda senin ailen de mi hiç demiyor ne işi var genç adamlarım benim kızımın yanında ne bu yıllardır niye demiyorlar eş rahatsız olacağı bir durum yok ki yiyor içiyor yatıyor adam istediğini yapıyor hayat sana zor zaten sadece eşine karşına alıp konuş konusmadan anlamıyorsa bitirebiliyorsan bitir çocuklarını kıyamayacağım bir şey yok ki çocukların zaten yine sende kalır çocuklarına da bakmak zorunda

(61 puan) tarafından

Babam ben konusursam seni orda birakmam diyor esim çocukları bana vermez diye simdilik karışma belki giderler dedim ama yok gidecekleri

(1,691 puan) tarafından

Çocuk lari sana vermeme gibi bir şansı yok ki kaç yaşında çocuklarn anne çocuğu onlar bakamaz zaten devlet de vermz

+1 oy
(1,368 puan) tarafından

Deseydin ya bu çocukları anamın evinden mi getirdim ben sende bakacaksın ayrıca kaynlarin çıkmıyorsa sen çk

+1 oy
(928 puan) tarafından

Bacım nasıl katlanıyorsun şaka mısın sen resmen hizmetçilik yapıyorsun 5 sene ne demek çocuklarımı vermez demişsin vermesin hele bakalım nasıl yapıyor  2 çocuk 3 adama kim yetecek çarp kapıyı çık git 2 günde eşekk gibi babanın kapısına gelir çocuklarıda verir böyle şeyleri ookuyunca şok oluyorum 

(1,368 puan) tarafından

Kocası asla o çocuklara bakamaz bakmaz paşa paşa verir.bu nasıl bir sevgi adam resmen ruh hastası kadıni kullanıyor .dışarı çıkarmaz tek çıksa bırakmaz ay ne bu , anlamıyorum bu adamla severek evlendiysen eh be kuzum hiç mi farketmedin huyunu suyunu birazcikta olsa . kendisi arkadaşlarıyla hep çıkıyor diyorsun da ne malum erkek oldukları adam kadını almış iki çocuk kayinlar eve sen disari .bir defa İslam da bile caiz değil kayınlarinla kalman hakkin çok büyük girmisler bence sen gerekeni yap.dunyaya bir daha gelmeyeceğiz ayrıca çocuklar boşanmanın anne babanın değil mutlu bir yuva olan evliliğin içinde büyümek isterler 

+1 oy
(11,460 puan) tarafından

Okurken hem öfke bastı hem ruhum daraldi bacım sen kendin bu kdr şeye susup katlanmissin artık seni takmaz ki 

+1 oy
tarafından

Kızım arkanda dağ gibi bir baban var ve seni Çocuklarını yalnız bırakmaz 

Bu aile seni hizmetçi olarak görüyor 

Evde iki tane kayın ve bekar 

Sözün bittiği yerdeyim...

Baban devreye girsin 

Nasıl cocukları vermiyor eşin 

Cocuklara erkeğin bakması kolay değil 

+1 oy
(110 puan) tarafından

Eşinden hayır yok belli ya sen konuşup kötü olacaksın yada maalesef bu bıkkınlık seni ayrılmaya iter ve kaçınılmaz da görünüyor. Sen bir meleksin bacım kolay değil iki koca adama hizmet evliliğin ilk ve en tatlı yıllarında sen hayirdir ya onlar kocanın kıymetlileri senin değil. Açık açık konuş kırk yılda bir verdikleri fatura parasını da alıp gitsinler. Yazıklar olsun bu insanların kendini düşünmelerine el kızını bu şekil harcamalarına 

+1 oy
(95 puan) tarafından

Sende de ne sabır var valla benim eşim şehir dışında calışıyor 15 yaşında kaynım var yanımda market fırın işlerini görsün diye ama ben eşime dedim yanımda kimseyi istemiyorum bir kaç güne çocukları al annene git rahatlarsın dedi bence sende cık git babanda arkanda

+1 oy
(3,579 puan) tarafından

Sen daha neyi bekliyorsun onu çok merak ediyorum gerçekten daha da fazla yaşlanmayı mı ??

+1 oy
(24 puan) tarafından

İnan canım kendine çok yazık yapıyorsun Bir sirkelen bir Bu olaya baş kaldır Sen kendine değer vermezsen karşıdaki  baban olsun vermez Yazık yapma kendıne

+1 oy
(5,109 puan) tarafından

Millet laf edecekmiş karısı istemiyor mu diyecekmiş?? Sanki bi akşamlığına kalmaya gelmişler, sanki eve almamışsın. Derlerse desinler. Nasıl bi yerde yaşıyorsunuz kayınlarını evlenene kadar bakmayanı ayıplıyorlar mı.

+1 oy
(3,802 puan) tarafından

Yaşadıklarını ben yaşasaydim eğer eşime düzelmesi için ikna ederdim baktım olacak gibi değil umrunda bile değilse mecbur bende ondan ayrılırdim, valla gülüm sana kıyamam yaa bir aktivite yok hep iş güç yemek derken robot ve çok afedersin ama köle misali oluyor Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah 

+1 oy
(5,932 puan) tarafından

Hem dini açıdan doğru değil kayinla aynı evde kalmak. Dini bir kenara bırakalım yinede ben rahat etmem evde başka bir erkeğin varlığı beni  çok çok çok rahatsız eder. İstediğim gibi giyinemem. İstediğim gibi eşimle rahat rahat vakit geçiremem. İstediğim zaman kendimi koltuğa atıp bir seksen uzanamam. Ben evimde de rahat edemiceksem hiçbir evde zaten rahat edemem

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 565 göst.
17 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,308 göst.
21 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 774 göst.
5 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gamze1609 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 171 göst.