0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (212 puan) tarafından

image

image

pierre cardin mi kiiwi midir

6 Cevaplar

+1 oy
(15,136 puan) tarafından

Kiwi al bence pierre cardin giyim markası bu alanda çok da iyi değil. Ha kiwi de matah değil ama ona göre iyi 

-Reklam-
0 oy
(102 puan) tarafından

Benim kullandigim bu ikinci olan cokta memnunum temizligide kolay sarji bitince sarja takiyorum hemen doluyo zaten dusunursen tavsiye ederim

(212 puan) tarafından

Pierre cardin mi

(102 puan) tarafından

Kusura bakma giremedim kac gundur evet pierre cardin marka kullaniyorum ben  sarjli safji bittigi zaman takiyorum hemen doluyo zaten sonra tekrar kullaniyorum kablosuz hemen sagim yapiyo zaten

0 oy
(1,609 puan) tarafından

Bende mochinin gördüm göğüse tutturuyosun yuvarlak bişey sağıyomuş araştırmaya başladım ama emin olamıyorum daha önce hiç kullanmadım 

(15,136 puan) tarafından

Mochi süt toplar sağım yapmaz lansinoh avent mamjoo bunlar iyi 

(3,460 puan) tarafından

Mochi de şarjlı süt sağma makinesi çıkardı canım. Ondan bahsediyor arkadaş.

(15,136 puan) tarafından

Aaa bilmiyordum canım ben lansinoh aldım en son 7 ay oldu ama zaten aklımda olan oydu piyasaya bakmamıştım 

(1,609 puan) tarafından

Evet yenimi çıkarmış ki acaba yuvarlak bişey canım şarj ediyasun sütyenin içine koyuyosun memeye tutturup ben işlerini yaparken sağım yapıyor lansinoh kullanıp memnun kaldığın ürünmü onada bi bakayım araştırıyorum bende bu aralar 

(15,136 puan) tarafından

Evet canım ben kullanıyorum hala memnunum 

0 oy
(1,131 puan) tarafından

Benim bebeğim küvezde kaldı iki hafta lansinoh aldım sonra kullanmadim bebeğim çıkınca istersen bana ulaş uyguna veririm çekim gücü çok iyi 

0 oy
(2,974 puan) tarafından

Kiwi kullandım.fena değildi.

0 oy
(2,617 puan) tarafından

Kesinlikle pierre derim onca makine denedim beni bir tek bu makine ve mochi kurtardı işin güzel yanı al gez evde prize bağlı kalmazsın şarj bitse bile prizle devam özelliği de iyi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 142 göst.
+1 oy
2 cevap 106 göst.
26 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde iiiinciiii (2,914 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 123 göst.
+1 oy
1 cevap 166 göst.

Kategoriler

1,474,096 soru