Kiwi al bence pierre cardin giyim markası bu alanda çok da iyi değil. Ha kiwi de matah değil ama ona göre iyi
Benim kullandigim bu ikinci olan cokta memnunum temizligide kolay sarji bitince sarja takiyorum hemen doluyo zaten dusunursen tavsiye ederim
Pierre cardin mi
Kusura bakma giremedim kac gundur evet pierre cardin marka kullaniyorum ben sarjli safji bittigi zaman takiyorum hemen doluyo zaten sonra tekrar kullaniyorum kablosuz hemen sagim yapiyo zaten
Bende mochinin gördüm göğüse tutturuyosun yuvarlak bişey sağıyomuş araştırmaya başladım ama emin olamıyorum daha önce hiç kullanmadım
Mochi süt toplar sağım yapmaz lansinoh avent mamjoo bunlar iyi
Mochi de şarjlı süt sağma makinesi çıkardı canım. Ondan bahsediyor arkadaş.
Aaa bilmiyordum canım ben lansinoh aldım en son 7 ay oldu ama zaten aklımda olan oydu piyasaya bakmamıştım
Evet yenimi çıkarmış ki acaba yuvarlak bişey canım şarj ediyasun sütyenin içine koyuyosun memeye tutturup ben işlerini yaparken sağım yapıyor lansinoh kullanıp memnun kaldığın ürünmü onada bi bakayım araştırıyorum bende bu aralar
Evet canım ben kullanıyorum hala memnunum
Benim bebeğim küvezde kaldı iki hafta lansinoh aldım sonra kullanmadim bebeğim çıkınca istersen bana ulaş uyguna veririm çekim gücü çok iyi
Kiwi kullandım.fena değildi.
Kesinlikle pierre derim onca makine denedim beni bir tek bu makine ve mochi kurtardı işin güzel yanı al gez evde prize bağlı kalmazsın şarj bitse bile prizle devam özelliği de iyi
1,474,096 soru
24,134,356 cevap
334,215 kullanıcı