0 oy
105 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (7 puan) tarafından

Şimdi benim salonum çok geniş ve kalabalık bi evim  misafirim hiç eksik olmaz sark köşesi takimimmvar U seklinde ama sıkıldım artık değiştireceğim simdi  oturma grubumu alayım yoksa 3 tane 3lu oturum kanepe mi alayım 

4 Cevaplar

0 oy
önce (1,951 puan) tarafından

Oturma Grubu al diğeri evet kalabalıkta iyi oluyor ama şık durmuyor 

önce (7 puan) tarafından

Ama modern olan oturmak grublarinin kanepelerinden alacağım zaten basit bişey alamayacam

-Reklam-
0 oy
önce (79 puan) tarafından

Yatılı misafir seviyorsan açılan kanepe Grubu al yerin var diye yatılı misafirinde çok olacaktır kesin. Ama yok istemem dersen normal oturma Grubu al. Ama bence şark köşesini hiç bozmamandan yanayım 

önce (7 puan) tarafından

Ewt yatılı misafirim oluyor ve ve zaten oturma grubu da olsa normal kanepede olsa acilandan alacağım ama ben şimdi doğum yapacağım sezaryan olacağım ve şark köşesi yerde benim yatacak yerim yok yuksek bısey olması için doğumda yatabilmem için 

önce (79 puan) tarafından

Heeee hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah gönlünden ne geçerse neyi beğenirsen onu al o zaman rahat edebileceğin birşey olsun sırtı dar olan koltuklar açılınca da pek büyümüyor o yüzden bence sırtı uzun olanlar tercih et sende rahat edersin geniş geniş 

önce (7 puan) tarafından

Aynen geniş oturum almayı düşünüyor çok teşekkür ederim 🤗🥰😘amin inşallah 

0 oy
önce (5,628 puan) tarafından

3 tane üçlü al,ilerde paran olunca iki tane tekli berber de olalirsin olur biter. 

önce (7 puan) tarafından

Teşekkür ederim ewt bende öyle düşündüm 

0 oy
önce (509 puan) tarafından

Misafirim çok diyorsun.  Üç tane üçlü al daha iyi olur.

önce (7 puan) tarafından

Teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum hatta ilerleyen zamanda ikitane yanına berjer alırım güzel olur cunku salonum büyük gerçekten sigar daraltmaz bile ama şimdilik alabilcegim bu 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 134 göst.
3 Kasım 2022 Diğer kategorisinde _Forbidden_ (1,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 284 göst.
10 Temmuz 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Semaan (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 223 göst.
0 oy
7 cevap 214 göst.
3 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Karcicegi (1,445 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,119 soru

24,026,724 cevap

328,461 kullanıcı

...