Aşırı emiyor doğduğunda beri baş pamagini bırakmıyor habire emiyor Allah korusun şeklini bozacak çocuk doktoru dün dyordu acı oje sür dedi yada sabır tozu abim oje de kastorojen falan vardır ne alaka bebeği zehirleyecen deyince korktum napmamm lazım sabır tozu nedir ya
Sabır tozu değil de taşı demiş olabilir mi. Anneler memeyi birsktirirken sürüyorlar ya, onu kast etmiş olabilir
Evet arastrdim tadı kötüymüş emiyor 8 aylık
aci oje de zaten tirnak yiyen cocuklari engellemek icin. birkac sefer surunce zaten yemez emmez. kansrejen olsa kullanilmazdi zaten kutu kutu kova kova kullanmicak. bebek zaten biyuyene kadar belki banyodaki klozetin yanina gidip klozetin kapagini bile yalayacak . yani okadar korumaya kollamaya gerek yok kansorejen olacak seyde aninda zehirler gibi kanser etmez sonucta
Neblm abim öyle deyince korktum 8 aylık hep emiyor
Kac aylık ki. Hicbisey yapmana gerek yok kendi kendine büyüdükçe bırakıyor zaten
8>aylık hiç bırakmıyor ya
Benimkidw 8 aylık ayni haldeyizz ilk çocuğum emzik emdi yine onu 1 yaşında biraktrmistim emzik ense bundan iyiydi bu ikinci parmak emiyor ve gerçekten o parmağında tirnagide şimdiden inceliyor ben bugün acı oje sürdüm elini agzina koyup tadını alınca uykudan bile uyandı bir iki ağzına koymadı acı gelince ama akşama yine koydu ağzına cozum arıyorum bende
Büyük kızım hiç emmezdi öyle parmağını bu kızım 8 aylık hep emiyor parmagi incelecek resmen acı oje yada sabır tasi dedi sur doktor alsamami bilemedimki yaa
Daha küçükmüş ama çok büyümeden bıraktırmaya bak derim. Benimki de emiyor. Doktor bırakır emsin dedi. Ben yine de acı oje sürdüm tekrar emmeye devam etti. Şuan üç, ay sonra üç yaşına girecek halen emiyor. Bazen gıcık oluyor. Hep ağızda.
Doktor bazen acı oje yıi bile emer dedi çok uykusu geldiği zaman ypyor yada neblm dışarı çıkıyoruz emiyor yemek veryorim parmağını tıkıyor ağzina limon sürdük onu bıle.emdi
Sen şuan acı oje sürme. Daha çok küçük. Ben bir buçuk yaşında sürmüştüm.
Haklısın vala dün sağlık ocağı aile hekimi dedi küçük önermiyorum
1,470,880 soru
24,091,501 cevap
331,773 kullanıcı