+1 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (400 puan) tarafından

Merhaba güzel anneler elimde 6 tane yün yorgan var gerçek yün hepside çift kişilik ceyizimde yapıldı  hiç kullanmadım geçen hepsini de yikattim hepsi tertemiz ama ben kullanmıyorum yerim de yok satmak istiyorum nerde satabilirim alan yerler var mı bilgisi olan var mı 

5 Cevaplar

0 oy
(8,241 puan) tarafından

Perdecilere, çeyiz satan yerlere sorabilirsin. Dolap hesabı açıp ordan da paylaşabilirsin. Birde sosyal medya kullanıyorsan ordan da paylaş çevrenden de almak isteyen çıkabilir 

(400 puan) tarafından

Perdecilere falan sorarım canım 

-Reklam-
0 oy
(172 puan) tarafından

Mahallende sorabilirsin canım. Teyzem İstanbulds yaşıyor Mahallesi'ndekilerle bir WhatsApp grubu yapmışlar işlerine yaramayan kullanılabilir durumdaki eşyalarını, kıyafetten çeyize, ayakkabıdan yatak yorgana, kırlent yastıktan teyzemin çeyizinde ki etamin işlemelerine kadar herşey satılıyor ve alan oluyordu. Sizde mahallenizdeki kişilere söyleyebilirsiniz alan mutlaka olur diye düşünüyorum. Dolap uygulamasında bu tarz şeyler satılıyor mu bilmiyorum ama bir bakın isterseniz bir hesap açıp biraz deneyebilirsiniz 

(400 puan) tarafından

Pek kimseyi tanımıyorum komşuma sordum kimse almaz kimse kullanmıyor artık yorganları dedi 

(172 puan) tarafından

Yok valla var kullanan ama işte bulmak mesele . 

Sen yine de dolap gardirops letgo uygulamalarina koy uzak yere göndermeyi sen bilirsin kargo ücreti nasıl olur bilmem ama mutlaka yakınlarında olan birileri de görüp kendi almaya bile gelebilir 

(400 puan) tarafından

Letgoya koydum bakalım 

(172 puan) tarafından

Haydi bakalım iyi satışların olsun 

0 oy
(1,782 puan) tarafından

Dolaba koyabilirsin ama satarken kargo gondermek kaba olduğu için sıkıntı olur en iyisi çevrende satmak

0 oy
(4,583 puan) tarafından

dolap, gardırop, letgo, sahibinden bunlara koyabilirsin. 

(400 puan) tarafından

Letgoya koydum 

0 oy
(1,444 puan) tarafından

Ben istiyorum aslında ama kim uğraşacak onunla yıka et mahallede her yer yün aşırı sinir oluyorum sokaklarda yıkıyorlar kurutuyorlar uçuyor o yünler 

(286 puan) tarafından

Bildiğim kadarıyla yorgan sürekli yikatilmaz anca biri üzerine iserse yada birsey dökersen onda da halı yikamacida hallettirebilirsin. Mahallede ucusanlar yastik yunudur muhtemelen yastik kabartilmak ister o yüzden cirpilir ama yorgan oyle değil içinde ki yun çıkmaz yikasan da beyaz fitiliyle yıkayıp kurutup kullanmaya devam edersin 

(1,444 puan) tarafından

Her sene yün yorgan yıkayıp tekrar dikiyorlar yastık yapanda var. Senin dediğin gibi yıkasan o sermeden açmadan kurumaz ki 

(286 puan) tarafından

Hic bir sorun yaşamadık açıkçası biz yikamaciya verdik bir kaç kez tertemiz kuru bir bir halde geldi herhangi şekil bozukluğu olmadi

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,078 soru

24,081,586 cevap

331,226 kullanıcı

...