Ailemle görüşmüyorum eşimin ailesi de zaten Allah'a emanet. Sorabilecek kimsem de yok bilen anneler cevap verirse çok sevinirim. 2 aylık oğlum var. Sadece mama ile besleniyor. Kaç saatte 1, kaç ölçek mama vermem lazım. Geçen bı yorumda 2 aylıkken 3 saatte 90 ml verin demiş doktor.
Ben 2 saatte 1 75 ml veriyordum. O yorumdan sonra süreyi yavaş yavaş uzatıp şuan 2, buçuk saat yaptım. 2 buçuk saatte 80 ml veriyorum. Yavaş yavaş uzatıp 3saat yapınca 90 ml vericem mamayı.
Şimdi sorum şu. 2 aylık bir bebeğin 3 saatte bir beslenmesi uzun bir süre mı? Çünkü oğlum 2 saat dolunca açmış gibi ağlıyor. Ya da daha önce 2 saatte 1 beslediğim için, alıştığı için mi saati gelince ağlıyor. Ne kadar süre de ne kadar mama vermem gerek. Dediğim gibi sadece mamayla besleniyor.
Ve 24 saat içinde 4 tane dolu bez çıkardı. Az mı? Bez sayısını mı saymak gerek yoksa yaptığı çiş sayısını mı?
Bebeğim doyuyor mu yoksa onu aç mı bırakıyorum ne yapmam lazım lütfen bı akıl verin