Biz rekora koşuyoruz bu sefer tam 2 hafta konuşmuyoruz mecburi şeylerde bile🙃 İkimiz de kendimize göre Haklıyız Ben de üstelemek istemiyorum biraz uzak kalmak belki ikimize de iyi gelir birbirimizi kıymetini anlarız birkaç gün eve gelmedi ama şimdi geliyor yemeği yiyip uyuyup sabah da işe gidiyor ve en sinir olduğum şey çocukları da cezalandırıyor onlarla da ilgilenmiyor🤦🏼♀️ Normalde hep adım atan taraf barışmak isteyen taraf o olur ama şimdilik sessiz bakalım nereye kadar gidecek
Hiç. Bende mal gibi gülme huyu var. Eşim yanıma gelirse gülüyorum barismis oluyorum
Ay bı tek ben böyleyim sanmıştım çok sinir bozucu bi huy ya 😂
Ama evlilik için hayırlı bi huy😂 bende sinirliyken sevmem kendime kızarım ama sonuçta uzatmakta iyi olmuyor böylesi en iyisi
Sarılalım mı bende malım
Gel bacım 🫂🫂🫂
Ayy bu bendede var ve sinir oluyorum kendime
Eşim küsse ben gitsem hayatta gülmez kütük gibi durur
Ama o gelsin iki şaka yapsın hemen gülüyorum
Biz küssek bile uykuyu birlikte uyuruz
Ayrı uyuyamam
Biz de 5.senemize girdik. Yatak küçük 9 aylık bebek ve 2.5 yaşındaki oğlum da gece aramıza gelip giriyor. Ayrı yatmıyoruz. Geçenlerde büyük oğlan eşimin üstünde uyumuş. Adam hastanelik oldu 😁 yarın yatakları yere serip hep birlikte yerde yatma denemesi yapacağız. Ama ayrı yatmam.
Bizde de 3 çocuk var önceden ayniydi ama şimdi zor oluyor vala
Bende 25 senelik evliyim benimde özel çocuğum vardı ama yatakları asla ayirmadik
Canım doğru olan o
Yatak ayırınca araya sogukluk girer illa
Mesela eşim ben çocuğu uyutmaya gittiğimde
Oturduğu yerde şekerleme yapar
Hemen elinden tutar odaya götürürüm
Hoşuna gider..
En iyisini yapıyorsun bir kere ayiracaktim eşim dedi ayirirsan daha kötü olur ondan sonra denemedim bile
En fazla 1gun kus kala biliyorum oda tamamen deyil mecburi konusuyorum surat asarak.Amma bizde fazla uzanmiyor ya kus kalamiyoruz.8yillik evliyiz hic yatagimizi ayirmadik
Eşimle ne kadar sorun yaşarsak yaşayalım en fazla 2 gün küs kalmıştım ama dün o kadar büyük bir kavga ettik ki galiba uzun sürecek o konuşuyor ama ben konuşmuyorum
Kavga etmeyın dıkkatlı davranın bırbırınıze canım üzülme
Sana yazmıştım aynisini ben çok yapıyordum 100 de 100 hakliyken bile baktım olmuyor yarın konuşacaksın mecbur o yüzden uzatma 2 hafta uymuşsun şeytana yeter git abime bı sarıl daaa🤭
Hayır canım 🥲Yeter artık ona ben normalde de hiç adım atan taraf değilim ama bu sefer kalbimi çok kırdı ik iki gün kayınvalideme gitmiş kayınvalidemi eltime hepsini de duyurdu yani madem millet duydu biraz daha uzasın
Benim en son kavgam 7 ay sürdü canım mahkeme salonunda bitti yapma boşver kaynana elti kapı dışında kalıyor senin huzursuzluğun sana yetiyo
Valla aldatma dayak felan yoksa boşver kimse güllük gülüstanlik degillll
Aldatma yok çok şükür ama aileler duyunca daha çok uzuyor problemler
Aynen öyle arada iyi oluyor ama uzatmadan yani yoksa bana göre eekekler asla değişmez bacimm
En fazla 2 gün oda eşim yüzünden bana kalsa sinirim hiç geçmez bıraksan 1 ay konuşmam ama eşim asla öyle bir insan değil asla küs kalamaz en fazla 2 gün kalır onu da hep kendisi gelip sarılmaya öpmeye çalışır hatasız da olsa ama bana göre hep ben haklıyım orası ayrı mevvvvzuuu🤭😁😁
Benimki de normalde gelir ama bu sefer o da gelmedi Benim de gitmeye niyetim yok
İyi bir şey değil canım böyle uzun süreli küslükler ben hiç sevmem küs kalmayı evliliğin ilk beş yılı falan iki gün sürüyordu ama yaşımız büyüdükte küsmüyoruz birbirimize kızarsak eğer bir iki saat konuşmayız sonra eşim zaten hemen gelir sarılır bende dayanaman ölümlü dünya bak bir varsın bir yok Allah korusun küs kalıp birinize bir şey olsa ömür boyu vicdan azabı eşin laf atmıyorsa sen at aranıza şeytan sokmayın sevindirmeyin
Biz de bu sene 5 yılımızdayız ama bir türlü bitmedi şu kavgalar kalp kırıklığı olunca insan adım atmak istemiyor
Olsun canım ağır hakaret şiddet aldatma olmadığı sürece küslükler çok uzatılmamalı sonuçta ikinizinde haklı olduğunu söylüyorsun bu sefer sen adım at
Hayallerim günlerce gerçekte olan 10 dakika hatta 5 bile olabilir
Siz baya rekora gidiyorsunuz fazla küslük iyi olmaz sen adım at barış çocuklar da hisseder iyi olmaz
Kalbimi kırdığı için adım atmak içimden gelmiyor
Arada oluyor öyle ama aynı evin içinde olmuyor küslük mecbur barisiyorsun her evde vardır mutlaka
Kız yazık bu kadar küs kalınmaz ki sorunumuz ne bilmiyorum ama bu kadar da uzun sürmeyin o atmıyorsa her zaman adım atan taraftan mı olmak zorundayım diye düşünmüştür ya da ne bileyim senden bir şey bekliyordur konuş bu iş neden böyle oldu diye yani yapmayın ya yazık
Biraz yokluğumu arasın üç çocukla ilgilendiğim yetmiyormuş gibi onun tripleri ile bakımıyla yemeği ile masajıyla da ilgileniyorum biraz uzak kalalım hele
Kız yazık 1 hafta Dr uzaksnz zaten yapma kus kalmayın
Her zaman haklı ben olduğum için kendimce bana kalsa adım atmam ama eşim asla durmaz duramaz 😁😁 hic küs kalamıyoruz yani
Sakız gibi uzatan benim bunun farkındayım ama onu deli etmeye bayılırım 😁
Ayyy hadi aranızda sorun var çocukları neden suçlayıp ilgilenmiyor ki ay böyle kinci insanları da hiç sevmem. Biz eşimle ilk evlendigimizde 2 hafta küs kaldık en fazla.
Onun dışında tartissak bile bütün sorunlarımızı konuşarak halledebilen bir çiftiz elhamdülillah.
Maşallah canım Ne güzel işte beni en çok sinir eden de o çocuklarla ilgilense konuşsa ben de ona bir nebze yumuşarım gerçekten de kinci Çok doğru bir cümle onun için
En çok üç saat sevgili değiliz evliyiz uzatsak bize zarar
Belki de aranızda çok uzatacak sorun olmuyordur Umarım da olmaz hiçbir zaman ama bizim sorunlarımız da öyle telefonu açmadı trip attım bana iyi geceler demedi gibi şeyler değil yani daha somut ve büyük sorunlar
Yok oluyor da ben biraz sal.ağım bu konuda bence. Uzatsam gemiler yanacak. Kıskanma işinin dozu kaçıyor bazen ağır ithamlara dönüşüyor misal. Aman neyse. En son barışacaksak uzatmaya gerek yok kafası benimki. Sevgili değilizi de mecbur aynı evdeyiz diye dedim kız. Yoksa sorunlarınız basittşr diye demedim
Işte o da doğru aslında Birkaç kişiden daha duydum Eğer sonunda boşanma Kurtuluş yoksa boşuna küs kalmanın bir anlamı da yok doğru bir yaklaşım ama insan kırıldıktan sonra da hiçbir şey olmamış gibi davranamıyor bazen
3 gun surdu bizim esimle aramizda bi sorin yok cok sukur herkes gorevlerini de sinirlsrini ds biliyo dis etkenler oldugu zaman birbirimizi sucladigimiz cok oluyo sadece cok buyuk kavgalarimiz da oldu ama uzatmazdik en fazla bi kac saat kus kalirdik sonra gelir ozur dilerdi bende yelkenleri suya indirirdim tabi ama hep o suclu olurdu yoksa bende ozur dilerim kabahatim olsa ama olmadi eee artik eskidik 4 seneyi devirdik sanirim tartismamiz kavga etmemiz kus kalmamiz eskisi kadar birbirimizi etkilemiyor ne hali varsa gorsun donemine gectik sanirim evliligin pro max donemini yasiyoriz sanirim o yuzden 3 gun surdugu oldu o da zaten gececi calisiyo sabah gelir yatar oglenden sonra kalkar yemegini yer cayini icer gider max 2 saat aktif vaktimiz olur o yuzden de zorlanmadik sanirim kus kalmakta evde oldugu gunde 3 gunden fazla kus kalmak haram gel barisalim deyip kafa tokusturmustu gel de uzat
Keşke hiç kızdıracak noktaya getirmesinler ama olduktan sonra insanı artık sinirleniyor Biz de bu arada 5 senedir evimiz ama hala kavga ediyoruz bir türlü o promax döneme geçemedik nedense
Yok yanlis anladin kavga konusunda pro max donemine gectik onceden azcik atissak benim icim icimi yerdi esim de duramaz gelir sirnasir pzur dilerdi uzatmazdik simdi ne hali varsa gorsun kivamina geldi durumumuz yani evlilik degil aslen kavga kivamimiz geldi pro max seviyesine desem daha dogru olur
🤦🏼♀️ bizde de öyle niye öyle oluyor anlamıyorum ama Yoruluyor insan bir saatten sonra sürekli tartışma kavgada olmuyor
Ben eşime 3sene önce kırıldım. O gün ona dedim ki olur yine konuşuruz güleriz eğleniriz. Hastalıkta sağlıkta hep bir birimizin yanında oluruz. Hatta birlikte yaşlanırız. Ama ben seni asla aff etmeyeceğim. Etmedim de. Edemem de.
Işte Gerçekten de bir yerde bir şeyler kırıldıktan sonra bittikten sonra onu tamir etmesi çok zor oluyor bırakıp gidemiyor bazen insan çocuklardan dolayı ama hiçbir şey olmamış gibi de davranamıyorum artık
Kavga uzatmayı hiç sevmem.. haklı bile olsam ilk adımı hep atarım eşimle arama mesafe koymak beni hayli huzursuz ediyor.
En fazla iki gün oda kalbimi çok kırdığı için.. normalde beş dakikayı geçmez.
Eşim gelıp gıdıklıyor falan bende salk gıbı hemen gülüyorum barısıyoruz çok çok çok büyük kavga olmadıgı sürece ayrı da yatmadık sanırım 1 kere ayrı yattık başka hatırlamıyorum çok kus kalmak ıyı degıl bence ister istemez araya sogukluk gırıyor ve bu durumdan en çok çocuklar etkileniyor ben o yüzden küs de olsam çocuğun yanında pek caktırmamaya çalışıyorum çocuk bunlar anlamaz dıye düşünsek de anlıyorlar ben küçükken annemın babamın küçük de olsa tartısmalarını hatırlıyorum o yüzden cocuklarınız ıcın çok uzatmamaya çalışın bence kırgınlık olabilir tabıkı ama hıc konusmamazlık da yapmayın
Esim yanıma gelmese ben suratına bakmam. En son boşancam ben dedim diye geldi yanıma. TripAdvisor atmasa söylenip geciyorum ama eşim çocuk gibi küsüyor
1,472,820 soru
24,116,550 cevap
333,248 kullanıcı