+1 oy
527 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (78 puan) tarafından

kızlar 4.5 yıldır evliyiz bir oğlum var Eşim 10 gün önce memlekete gitti Ben İstanbul'dayım babası Biraz rahatsızlandı gitmeden önce Aramız iyiydi arada oluyordu tartışmaları Ama genel olarak iyiydi memlekete gitti 10 gün kaldı toplasan 4 kez aramıştır 10 gün içinde Pazartesi günü geldi Pazartesi gününden biridir kavgalıyız konuşmuyor benimle gelir gelmez ayağının tozuyla boşanalım dedi birini mi buldun dedim yok dedi bulsaydım gelmezdim zaten dedi Üstüme gelme çık git başımdan Kes sesini falan dedi telefonu da gizleyip duruyor anlamadım bir şeyler saklıyor asla alamıyorum bakamıyorum elime bildiğiniz bu uygulama var mı mesajlarına kadar uygulamalarına kadar her şeyine bakabileceğim telefondan uzaktan kontrol edebileceğim En azından gece uyurken 5-10 dakikalık telefonunu alırım onun telefonuna da uygulamayı indiririm yoksa Başka türlüsü olmuyor Telefonu elime düşmüyor duşta telefonu yanında tuvalette telefonu yanında ücretli ücretsiz bildiğiniz uygulama var mı Allah rızası için varsa söyleyin En azından içimdeki bu sıkıntıyı gidereyim Neden böyle oluyor konuşuyorum soruyorum susuyor benimle konuşmuyor iletişime geçmiyor Tek çare uygulama indirmek ne olur siz de indirme suç güvenmiyorsan boşan falan demeyin diyecekseniz yazmayın

18 Cevaplar

+1 oy
(1,697 puan) tarafından

Vallahi bildiğim kadarıyla WhatsApp'ta bir şey varmış ona gelen mesajlar sana da geliyormuş ama uygulamanın ne olduğunu bilmiyorum belki bilen biri çıkar inşallah aklı başına gelir ya hata yapmz

(78 puan) tarafından

İnşallah hata yapmaz Gerçekten hatasını görürsem yüzünde dahi bakmam alır oğlumu çıkar giderim çünkü gerçekten kaldıramıyorum bu kadar ailece biri değildi evlendikten sonra kul köle oldu ailesine Tövbe haşa bilmesem Ben onun karısıyım diyeceğim ki kız kardeşi onun karısı

(1,697 puan) tarafından

Allah hidayet versin canm biraz takip et inşallah hataya dusmems dur aile ye düşkün olması meselesine gelirsek erkeklerin çoğu oledr zaten 

(78 puan) tarafından

Biz sevgiliyken var ya ailesini anlatıyordu hepsini reddetmiştir hiçbirini numarası yoktu hep söylüyordu hepsinden nefret ediyorum Annem öldükten sonra babam başkasıyla evlendi babamdan nefret ediyorum reddettim kardeşlerim Buna boyun eğdi kabul ettiler Kardeşlerimle de konuşmuyorum diyordu hep evlendikten sonra tapmaya başladı anlamadım yani

(1,697 puan) tarafından

Cevirmislerde kuzum Allah akıl fikir versin 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Canım watshap casus diye mesloq uygulaması var

Ücretli 

Onu indir 

Kur kendi Telefonuna 

Ona ne gelirse sanada gelir 

Ben yapmadım ama yapanların yorumlarını okuyorum 

Baska da bilgim yok 

Post yukarı 

tarafından

Ya evde bilgisayar varmı varsa alpemix diye uzaktan bağlanıp ne yaptığını anlarsın ama 

Telefonda öyle bir uygulama varmı onu bilmiyorum.

(3,645 puan) tarafından

Dediğiniz şeyi playstore de bulamadım 

(78 puan) tarafından

Bilgisayarda var ama oda kullaniyor arada ordan wpyw giriyor tirsiyorum biraz 

tarafından

Hım.

Ben bi onu biliyorum canım uygulama olarak 

+1 oy
(3,328 puan) tarafından

Telefonunu vermiyorsa uygulama nasil.indirceksiniz

(78 puan) tarafından

Gece bir şekilde alacağım Mecbur yapacak hiçbir şeyim yok gece alırsam Telefonu kurcalarsam biraz uzun sürer onun da uyanma ihtimali var en azından dedim ki bir uygulama indireyim kısa süreli hemen artık hiç telefonunu Elime Almam direkt uzaktan kontrol ederim diye düşündüm

+1 oy
(147 puan) tarafından

Uygulama indirip gerçekten yaptığını görünce ayrılacaksan yap ama boşanmayacaksan kurcalama derim zaten yaptığı her hareket belli değilmi 

Bu arada bilmiyorum hiç uygulamalarıda 

(78 puan) tarafından

Vallahi aksi bir şey görürsen boşanırım zaten burama kadar geldi Çünkü her şeye Sus sus yeter yani

+1 oy
(2,654 puan) tarafından

Telefonluk bir şey değil bence bu aldatma gibi durmuyor. Ana baba dolduruşu...

(78 puan) tarafından

Yani ben de öyle düşünüyorum ama bir yandan da telefonun neden gizleyip duruyor Bir de gelir gelmez bana şey dedi Pazartesi günü ayağının tozuyla daha Ben boşanmak istiyorum dedi  Peki neden dedim neymiş ağrıdakiler çok mutluymuş birini mi buldun dedim yok dedi bulsaydım gelmezdim zaten dedi yani Anlamadım ne oluyor Niye böyle oluyor

0 oy
(9,082 puan) tarafından

klasik doldurmustur ordakiler onu. gelir gelmez bi hengamyle bosanalim dediyse doldurmuslardir on gunde

(78 puan) tarafından

Giderken bile keşke sizi de götürsem Sizsiz gitmek istemiyorum falan diyordu biliyor musun apar topar gitti babası birden hastaneye kaldırıldı yoksa biz de giderdik o tek başına gitmek zorunda kaldı o anda geldiğinde canavara dönüşmüştü yemin ediyorum yüzüme bile bakmadı ne bir sarılma ne bir öpme gelir gelmez sadece soru sordum Neden beni aramadın gittiğinden beri sırf Bundan dolayı bu soruyu sorduğum için boşanalım dedi Şok oldum yani kavga bile etmemiştik

0 oy
(2,602 puan) tarafından

Esin aynı benmm eşim gibi dolduruşa hemn geliyor ondandır hele aileciyse tam noktasını koyarım benm bidligim whatsap web ama nasıl bilmiyorum kurulumu

(78 puan) tarafından

Aileci mi O bile az kalır annesi vefat etmiş babasına tapıyor hele zaten bir kardeşi var Tövbe haşa benim kocam olmasaydı diyecektim kız kardeşinin kocası

(2,602 puan) tarafından

Yeminle eşimde öyle benm eşimle ailesi aynı memlekete aramızda 20 dk var arabayla.bumlarda eşimi kullanır kaç kez boşanma derecesine geldik daha geçen kaynanam Allah belasını versin geberip gitmiyorda bana iftira attı konusmadigin kadın demiş beni evden atmış eşimde direk inanmış gelip bana saydırdı bende bir güzel.saydirdim yani artık çekilecek çile değil yeminle o kadr doldu eğer bosanacaksan boşan kurtulayım diyorum annesi çok istiyorsa oğlunu dibine götürsün 

(78 puan) tarafından

Ayni durum  bende de geçerli bir kaynanam yok ama gerçekten bir kaynanadan daha beter Görümcem var Kumam var milyon defa boşanma rattesinden döndük oğlum için katlanıyorum Yoksa gerçekten çekilecek çile değil

0 oy
(728 puan) tarafından

WhatsApp web var ücretsiz indir kare kod var onu okutuyorsun senin telefonun da açılıyor onun WhatsApp ama bildirimleri onun telefonun da katman lazım kolay kolay anlamaz o mesajları açmadığı sürece açma bide uygulamadan baksan da onun WhatsApp çevrim içi görünür 

(78 puan) tarafından

Ama anlamaz mı ve bildirimleri nasıl kapatacağım nasıl oluyor Allah aşkına detaylı anlat ne olur Vallahi yoksa ben Stresten Sıkıntıdan kanser olacağım

(728 puan) tarafından

Senin telefona uygulama indiriyorsun ve onun WhatsAppta web bağlan var ama net anlamak için YouTube bak WhatsApp web yaz orada nasıl yapıldığını anlatan videolar vardır diye düşünüyorum 

0 oy
(24,502 puan) tarafından

Wp ta var ama unuttum nasıl yapılıyordu qr kodu okutuyosun sanırım 

0 oy
(703 puan) tarafından

Babası rahatsızlandı demişsiniz o orada onunla uğraşırken siz aramış mıydınız nasıl oldu ne yaptınız felan diye ona kırılmış olabilir mi 

(78 puan) tarafından

Evet tabii ki aradım İstanbul'dan Erzurum'a gitti babasını Erzurum'a kaldırmışlardı 4 gün kaldı orada 4 gün konuştuk Ben aradım sık sık o aradı gerçekten Aramız iyiydi Hatta Keşke siz de burada olsaydınız tek başıma çok sıkılıyorum falan diyordu babası taburcu oldu Ağrı'ya gittiler gider gitmez sanki gelene kadar ne arayıp ne sordu ben aradığımda da yemin ediyorum 10 saniye konuşuyorduk hemen Telefonu kapatıyordu apar topar misafirler var Gelen giden oluyor diyordu Halbuki yalan eltimi aradım oradaki durumu anlattım yok O kadar misafir gelip gitmiyor dedi kardeşleriyle sabahtan akşama kadar oraya buraya gidiyor evde buluşuyorlar konuşuyorlar falan dedi küçük Görümcem evli bir oğlu var O hep onun yanındaymış eltimden öğrendim Zaten eşim geldi Pazartesi günü ve Bugün cumartesi bir kelime bile konuşmamış benimle konuştuğu şeyse boşanalım Ağrı'daki Herkes çok mutluydu Ben mutlu değilim gidiyorsan git babanın evine ailelere haber vereyim istersen gibi şeyler söyledi O kadar daha da konuşmuyor benimle

(703 puan) tarafından

Allah Allah çok tuhaf bilemedim canım Rabbim feraha erdirsin inşallah ama biriyle de görüşmemiş hep kardeşleri ve yeğeniyle olduğunu söylüyorsun 

0 oy
(86 puan) tarafından

Konuştunmu eşinle duzeldimi araniz cano. Kişisel post açtım ama kapatildi 

0 oy
(569 puan) tarafından

Varda kurulumu biraz zor yapabilecek misin, bide ücreti yüksek ama 1 haftalık deneme süresi vardı en son sen deneme sürümü kullan zaten bir haftada herşey belli olur ben öyle yapmıştım sonra yenilemen gerekir yenilemessin. Numarası bende vardı yanlış degilsem

0 oy
(6,212 puan) tarafından

Yukleyebildin mi eşinin telefonuna wp webi

0 oy
(6,769 puan) tarafından

Yorumlari okudum da kardeşi abiye eş olarak nasıl yakistira biliyorsunuz   

Çok şey yazmak istiyorum ama tartışmaya girmek istemiyorum 

Ama şu bir gerçek terbiyesizlik yaptığınız 

Uygulamada ee eşiniz farklı bir uygulama görünce anlamayacak mi ki bu kanunen suç 

0 oy
(83 puan) tarafından

Kendine Web tools indir akşam da kocanın wpini kendi telefonuna yansitirsin sürekli görebilirsin ama youtubeden bak iyice öğren nasıl yapıldığına bir aralar bende kullandım hiç bir zararı yok WhatsAppi bilgisayarda falan açmak için olan bir uygulama bu

0 oy
(455 puan) tarafından

Telefonla bu kadar yapışıksa demekki bi haltlar yiyor malesef ben bi uygulama bilmiyorum.. anası danasıgiller memleketteyken beynini yıkadı kesin.. kayınvalidengille aran nasıl?

0 oy
(49 puan) tarafından

Dual app diye bir uygulama var giriş kışmında karekod istiyor. İşte orda eşinin telefonu lazım 2 dk yeterli 

Whatsapp bına girip orda ayarlardan karekökü okutuyorsun   normalde ücretli 1 hafta ücretsiz  ama  zaten  sana 1 hafta yeter 

Tüm mesajlar  onında düşüyor 

AMA SANA BACI TAVSİYESi

Eğer gerçekten boşanıcaksan  git bak  telefonundan ekran fotoğrafları al delilin olsun 

Ama bakıcaksan birşey çıkıcak ona özür dilicek tmm diceksen hiç bakma 

Ben durmadım baktım başka birşey varsa boşanıcam dedim yapamadım evden dahi gidemedim bir süre yüzüne bakmadım konuşmadım sonra özür diledi  yapmıcam dedi uzun uzun konuştuk edik tmm dedim ama o tmm demem benim 1 yılımı götürdü kocama kalsa iyidik ama benim için içimi yedi bu olayı düşünmekten beynım uyuştu  her an aklıma geldi  nasıl yapar bana bunu ben nasıl af etım diye 1 yıl  düşünceler beynımı yedi

0 oy
(2,754 puan) tarafından

Kimisi eşini suçlu bulmuş kimiside senin böyle  bir program bulmanı suçlu bulmuş İnan bi çoğunun bitmeyen derdi var....simdi burdayım irdelemek istemiyorum...

Yanlısı anlama ama bu denemelerde bende geldim esin cok güzel  dolduruşa gelmiş aldatma değil telefonuda dikkat cekmek. bahane bulmak için saklıyor... bu tur nesli yok olmasada var ana baba elti dolduruşa gelip suratını. mahkeme duvarı gibi yapıp  evde hanımını bir duman gibi gorur bu surec 1 2 hafta uzar... sukunetizdedirayetli olun...

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 116 göst.
0 oy
9 cevap 620 göst.
+1 oy
6 cevap 265 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 82 göst.

Kategoriler

1,470,855 soru