+2 oy
471 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (83 puan) tarafından

Dün post açmıştım yarın bebeğimi görmeye gidiyoruz çok heyecanlıyım diye belki hatirlayan vardır 😊 gittik çok şükür öğrendik kızımız olacak kizlarrrr Masal'ımız geliyor inşallah normalde Elif koyacaktik ama çok şükür kocamı vazgeçirdim ♥️

9 Cevaplar

+3 oy
(7,112 puan) tarafından

Allah analı babalı büyütsün sağlıkla gelsin prenses

(83 puan) tarafından

Amin canım benim çok teşekkür ederim ♥️ 

-Reklam-
+3 oy
(4,900 puan) tarafından

Sağlıcakla kucağına al inşallah 

(83 puan) tarafından

Amin canım ♥️♥️

+3 oy
(435 puan) tarafından

Sağlıkla gel masal hanım 💗💗💗

(83 puan) tarafından

İnşallah canım ♥️

+2 oy
(1,067 puan) tarafından

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım 

(83 puan) tarafından

Amin canım inşallah ♥️

+2 oy
(6,649 puan) tarafından

Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah masal ismini çok severim adıyla büyüsün iki isim düşürsen masal elif olarak da güzel oluyor

(83 puan) tarafından

Yaaaa Sedaaaa sen şaka mısın 😃 eşim zaten Elif ismini istiyordu en başından beri daha ortada bebek yokken bile kız olursa Elif koyacam diyordu bende daha dün Elif isminden vazgeçirdim ailesinde Elif ismi çok var diye o zaman Masal olsun dedi bende olur çok güzel isim hem değişiklik olsun ailede dedim. Bugün de cinsiyetini öğrenince Masal Elif mi koysak dedi 😃 ya seni yerim içine mi doğdu ne.... Amin inşallah canım çok teşekkür ederim ♥️

(6,649 puan) tarafından
+1

İçime doğmuş  kız o zaman 😊😊🤩😍 bende gerçekten çok severim masal ismini öykü nehir eylül gibi isimlere bayılırım bebeği taşıyan bu sıcaklarda zorluklar çeken sensin önemli olan senin isteklerin 

(83 puan) tarafından

Bende senin gibi çok severim böyle standart dışı isimleri. Elif ismi Kur'an'da geçiyor diye de kabul etmiştim. Ama bundan 6-7 ay önce Elif diye bir kızla konuşmalarını yakalamıştım o günden beri sevmiyorum zor affettim zaten bana onu hatırlatıp durmasın diye zor zar vazgeçirdim ben kızıma Elif diyemem dedim en son o yüzden sadece Masal ismini düşünüyorum 😊

(6,649 puan) tarafından
+1

O zaman koyma bende olsam koymam zaten haklısın kızın senin masalın olsun sağlıklı hayırlı ahlaklı çok güzel bir insan olsun inşallah 

+2 oy
(4,362 puan) tarafından

Ayy kız gözün aydın benim de masalım geliyor ilk kızım Kumsal buda masal 🌸 masal ada da olabilir kararsızım 

(83 puan) tarafından

Masal Ada'da güzel isim ♥️ Allah bağışlasın canım sağsağlim kucağımıza alırız inşallah 

(4,362 puan) tarafından
+1

Amin canım inşallah 🌸🤲🏻

0 oy
(614 puan) tarafından

Benmi yanlış okuyorum yoksa yanliami anlıyorum bı önceki postta 2.cocuk isteğinizden bahsedip 3 4 yıl sonra dusunuyoruz deyip şimdi nasıl hamile olup cinsiyet öğreniyorsunuz 

(83 puan) tarafından

Ben mi ? Yok canım benim çocuğum yok ki nerde var öyle bişey yanlış gördün sanırım kullanıcı adını falan

0 oy
(19,988 puan) tarafından

Bende de var bir masal 💕🍀 sağlıkla gel masal hanım 🌼 gözünüz aydın 

(83 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim ♥️ Allah bağışlasın 😊😊😊

0 oy
(3,637 puan) tarafından

Senin kocan çoktan vazgeçmiş zaten beeee kuzum senden ve bebeğinden 😑 çok üzüldüm valla ne güzel de mutlu post açmışsın 

(83 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin canım iyi adamdı son 1 aya kadar 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 812 göst.
25 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 565 göst.
29 Aralık 2022 Diğer kategorisinde 2prensesannesiii (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 491 göst.
14 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 849 göst.
6 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Cadna (4,420 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,306 soru

24,084,253 cevap

331,381 kullanıcı

...