+1 oy
172 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (17 puan) tarafından

Merhaba ben 7 yıldır manuel süpürge kullanıyorum .Gerçekten fişi tak süpür zor oluyor ve çok da yar kaplıyok.Sizce robot süpürge mi alayım yoksa dikey şarjlı süpürge mi

11 Cevaplar

+2 oy
önce (305 puan) tarafından

Robot alırsan daha az yorulursun gerektiğinde diğer süpürgenle süpürebilirsin. Dikey de çok pratik ben kullanıyorum ama robotla her süpürmede koltuk yatak altını süpürür daha az yorucu olur. Ben süpürgemi anneme vereceğim için dikey almıştım

önce (17 puan) tarafından

Hangi marka 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,329 puan) tarafından

Ay bende  Bayadır   manule mi yoksa dikey mi diye düşünüyorum ☺️

+1 oy
önce (7,671 puan) tarafından

İhtiyaca göre al. Mesela benim 3 çocuğum var robot bana el ayak oldu işimi çok kolaylaştırdı. 

Olmazsa olmazım oldu. 

Marka adı ?

önce (7,671 puan) tarafından

Arçelik toz istasyonlu 

+1 oy
önce (26 puan) tarafından

1 yıl oldu alalı robot süpürge elim ayagım eşim bile ddiki niye bunca zaman almamısız. Bir kadının kendinr yapacagı en büyük iylik kesinlikle öneririm 

Hangi marka robot kullanıyorsunuz.Bende alacağım.bide lemnunmusunuz

önce (26 puan) tarafından

Ben gayet memnunum. Adı Roborock Q Revo Toz Hazneli Robot Süpürge -

+1 oy
önce (1,764 puan) tarafından

Ben de robot süpürge istiyorum ya çok kolay bir şey gerçekten Allah izin verirse 🤲🏻

+1 oy
önce (4,381 puan) tarafından

Bende alacağım robot süpürge ama benim evde 2 günde cozutabilir diye cesaret edemiyorum 

+1 oy
önce (498 puan) tarafından

Robotum vardı dyson aldım. Dyson alınca robot rafa kalktı en sonda da sattım 2 küçük çocuğum var elim kolum valla eşimle elimizden düşmüyor

+1 oy
önce (23 puan) tarafından

İkisinide kullanıyorum elim ayağım ikisde lazım 

Markası ne robotun? Memnunmusiniz

+1 oy
önce (3,483 puan) tarafından

Robot süpürgem de var dikey Süpürgem de var normal süpürgem de var 3 tane süpürgem var fakat ortalığın pisliğini alsın bugğn evi süpürmek istemediğim zaman robotu açıyorum iyi oluyor derinn temizlik yaptığın da normal süpürgemi kullanıyorum dikey Süpürge çok işe yarıyor robot süpürge de günü kurtarmalık bana göre 

Robot marka adını yazarmısınız

önce (3,483 puan) tarafından

Xiaomi

+1 oy
önce (680 puan) tarafından

Robot süpürge diyorum ben çocukları uyuturken süpürüyor baya iyi oluyor 

Hangi marka alayım?

önce (680 puan) tarafından

L

Bkaulunt marka yani 

Xiaomi

0 oy
önce (6,510 puan) tarafından

Robot al dik süpürge belli bir zaman sonra performansı düşünüyor parana yazık oluyor robot en iyisi havalar sıcak camlar hep açık toz oluyor hergün robotu aç sıcakta süpürsün sende rahat et ben her gün açıyorum elim ayağım oldu resmen

Hangi marka hangi seri 

önce (6,510 puan) tarafından

Roborock s7 benim ama daha ucuz modelleri de var Q seriside güzel uygun fiyatı yada çok daha üst modelleride var bu markanın bütün modelleri harika

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 283 göst.
24 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Nzz123 (1,404 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 169 göst.
0 oy
0 cevap 44 göst.

Kategoriler

1,467,122 soru

24,040,117 cevap

329,091 kullanıcı