0 oy
525 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,283 puan) tarafından

Kızıma çok düşkünüm zor kavuştuk bilen bilir kuvezde anne sütü ile kendine geldi yavrum anne sütü bulun dediler hiç unutmam o göz yaşlarımi ben iş kurdan ise girdim 3 gün çalışıyorum hastanede temizlik yapıyorum beni farklı bi bölüme geldiler burda bı abi var 50 yaşlarında işte hastalarin öleceği tarihi biliyo vs diye konuştular onu Allah bilir bı tek ama annelik bugün bana kızım için çok yaşamaz gençlikte falan ölüm olabilir dedi ağladım ne diyosun sen falan dedim bütün gün ağlayarak geçirdim yalan olduğunu biliyorum ama değişik bi adam tesadüfmu hastanede bildikleri sonra benden özür diledi hakkını helal et öyle demek istemedim dedi kafam çok bulanık bı tane yavrum var üzüntüden ensem basım ağrıyor Allah'ım kimseyi düşmanımı bile evladiyla sınamasın

19 Cevaplar

0 oy
(172 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Şu hastanelerde çalışanlarda gram merhamet yok ya hepsi ruhsuz kalpsiz. O kadar çok ölüm, ağır hastalık görmek size artık normal gelebilir ama insanlara bunu neden yaparlar anlamıyorum Allah merhamet versin 

(1,283 puan) tarafından

Gerçekten öyle ya o kadar haklı bi yorum ki orda her şeyi göre göre gamsız olmuşlar 

(172 puan) tarafından

Oğlum 3 buçuk aylıkken zatürre oldu sonra tesadüf eseri kalbinin sağda olduğunu öğrendik uzunca bir zaman hastanede yatılı kaldık benim Dünyam zaten kararmış kimseye tahammülüm yok ama gidip ona buna sataşmam asla frenim vardır her zaman. Ama çocuk nefes alamadığı zamanlarda o hemşirelerin hasta bakıcıların gamsizliklari aman ya Rabbim aklım almadı asla ya ben ki benim kadar pasif insan az bulunur ama kavga etmediğim insan kalmamıştı güvenliğinden hasta bakıcısına asistanindan hemşiresine herkesin bir "benim en önemli" havasından geçilmiyor temizlikçisinde ki bilmişlik başhekim de yoktu. 🥺 Allah kimseyi muhtaç etmesin dilerim 

(1,283 puan) tarafından

Amin canım amin ben içlerinde tüm 4 aydır malesef anlattigin gibi her şey 

(172 puan) tarafından

Muhatap olmamaya çalış Allah yardımcın olsun Rabbim oraya muhtaçlığını gidersin dilerim şifa Allah'tan 🤲

(1,283 puan) tarafından

Amin canım iş için aralarindayim temizlik yapıyorum iş kurdan 4 ay kaldı çok şükür 

-Reklam-
+5 oy
(2,118 puan) tarafından

Ya az sonra söyleyeceklerim için senden çok özür dilerim . Bu kadar mı cahilsin ? . Bu ilk başta Allah a şirk koşmaktır . Bir kendini bilmezin kızın gençlikte ölecek lafı seni neden bu kadar etkiliyor ? Ona kalırsa para karşılığı günahta siliyorlar . En geçmişi 2012 de dünyanın sonu geliyordu . Yapmayın Allah aşkına ya . 

(1,283 puan) tarafından

Hayır inanmadım ama anneyim o olasılığı düşünmek bile beni sarsıyor 

(2,118 puan) tarafından

Hepimizi sarsıyor . Hepimiz anneyiz . Bir dan galağın oğlun kızın çok yaşamaz lafına da bu kadar takılmaz . Ben her zaman Allah ım bana verdiğin en kıymetli emanetimi sana emanet ediyorum derim her zaman . Allah var yanımda başka da gerek yok . 

(1,283 puan) tarafından

Benim yaşanmışlıklarim var sizi üzmez ama beni üzdü 

0 oy
(9,080 puan) tarafından

bunu mu kafaya taktin anamin zirlaladiklarinimi? aman herkes herseyi der sende baskasina de nolcakki. adam negatif insanmis yuklemis sana negatifi. pozitif insan olmsadi herkes iyilesio olum fosegindeki bile ayaklandi gecen gun deseydi . masallah de gec yani amann

(1,283 puan) tarafından

Orası öyle canım 

0 oy
(576 puan) tarafından

Adamın söyledikleri umursama Allah'tan başka hiç kimse geleceği bilemez. Bide öyle düşünüp o durumu kendine çekme.. Allah hayırlı güzel bir ömür nasip etsin kızına.

0 oy
(1,450 puan) tarafından

Deli midir nedir o adam. 

Alnına ne yazildiysa onu yasar insan 

(1,283 puan) tarafından

Aynen öyle ürkütücü zaten 

0 oy
(6,018 puan) tarafından

Boşver takma kafana bak yavrun iyiymiş 

0 oy
(2,101 puan) tarafından

Gaybi Allah'tan başkası bilemez bunun için de kafaya takipta kendini üzmeye değmez Allah korusun öyle birşey olmasın ama vade ne zaman geldiyse buna yapacak birşey varmı yaradanda Rabbim alanda Rabbim cocuklarimizin saglikla huzurla uzun ömürlerini görelim inşallah 

(1,283 puan) tarafından

Kesinlikle canım inanmadım ama düşünmek bile üzdü 

0 oy
(3,777 puan) tarafından

Degisikmis canim sen kafana takma rabbim bilir elbetteki

0 oy
tarafından

Kızım korkularınız allahtan tövbe daha mı büyük korkularınız Summe haşa.

Adam belli ki negatif 

Neden o adamı dinleyip kafaya takıyorsun 

Kızım canı verende allah 

Alan da allah 

Bizler allahtan daha iyimi bilcez ki 

Cocugun iyiymis 

Otur dua et işte

Aklına getirme öyle şeyler 

(1,283 puan) tarafından

İnanmadım ama düşünmek bile çok üzdü cok zor zamanlar dan geçtik çünkü 

0 oy
(30,173 puan) tarafından

Rabbim bilir o tür ithamlarda bulunmak doğru degil

(1,283 puan) tarafından

Değil düşman gibiyim zaten kendisine inanmadım ama düşünmek bile beni çok üzdü 

0 oy
(1,696 puan) tarafından

Tövbe haşa ya rabbi bacım neyin aklıma uyuyorsun bu adamın dediklerini ne biliyor ne zannediyor kendini gaybı gelmişi geçmişi sadece Allah bilir kötü düşünme Rabbim hayırlı uzun ömürler versin sağlıkla

(1,283 puan) tarafından

İnanmadım ama düşünmek bile beni çok üzdü 

(1,696 puan) tarafından

Tabii ki anne olarak endişelenmesin diye üzülmüşsündür haklısın ben de üzülürdüm ama Rabbimin dediği olur

(1,283 puan) tarafından

Kesinlikle 

0 oy
(744 puan) tarafından

Allah korusun ama ölüm 5 dakika sonra bile olabilir bunu düşünerek yaşarsak hayat bize zehir olur çocuklarımızın yarına çıkmaya garantisi yokki hiç kimsenin yok Allah sağlıkla yaşamayı nasip etsin 

(1,283 puan) tarafından

Amin canım amin

0 oy
(54,114 puan) tarafından

insanin icine dogsa bile pat diye soylenir mi ya

(1,283 puan) tarafından

Aynen canım hiç iyi değil dim bugün İnanmıyorum kendisine ama düşünmek bile çok üzdü 

(54,114 puan) tarafından

inanmasanda iste insanin aklinin ucunda kaliyor fal.bakmakta böyle inanmiyorum sakasina diyorlar ama inaniyor insan ister istemez

(1,283 puan) tarafından

Aynen öyle canım beni anladığın empati yaptığın için teşekkür ederim 

(54,114 puan) tarafından

Rabbim evlatlarimizi bize bizleri onlara bagislasin uzun saglikli hayirli ömürler versin inşallah 

(1,283 puan) tarafından

Amin canım amin

0 oy
(5,378 puan) tarafından

Gercekten boyle bi ilmi olan kisi buni sana soylemez belliki dolandirici seni anneliginden vurup yok mj bi caresi abi diyeceksin o da surda soyle bi hoca var git okusun omru uzasin diyecekti sen oyle demeyince de geri kivirdi oyle demek istemedim diye dogacagimiz gun nasil belliyse olecegimiz gunde belli tarih kaderimizde not dusuldu bile zaten hedef ölüm onemli olan hedefe ulasmadan once hayirli bi ömür yasamak salih ameller isleyebilmek Tabbimin ruzasini kazana bilmek omrun uzundur kisadir bi anlami yo kizin icin de gecerli bu evlatlarimiz bize Allahin emaneti onu hayirli evlat olarak yetistirmekle yukumluyuz hedefine saliha bi hanim olarak yetistirmek icin ugras ve boyle seyler duyup etkilenme 

(1,283 puan) tarafından

Tamam canım teşekkür ederim 

0 oy
(15,139 puan) tarafından

Aa manyağa bak ölüm tayin ediyor kız vakti Allah bilir saçma saçma konuşmuş 

(1,283 puan) tarafından

Gerçekten öyle sonradan oda çok pişman oldu ama iş işten geçti 

(15,139 puan) tarafından

Sen takma kafanı böyle şeylere canım deli saçması 

(1,283 puan) tarafından

Tamam canım 

0 oy
(6,957 puan) tarafından

Nasıl buldunuz anne sütünü

(1,283 puan) tarafından

Şükürler olsun geldi sütum sonradan 

0 oy
(209 puan) tarafından

İnanma böyle şeylere döktüğün göz yaşlarına yazık. Zaten böyle bir konuyu dile getirip merak etmende saçma canım durduk yete kendine dert edinmişsin rabbim  herkesin evladına sahio çıkaın düşüncesi bile kötü düşünme. Bu tarz şeylere inanmam sevmem fal bile baktırmam. En son bi fal baktırdım kadın her şeyi biliyor dediler kardeşimin evlenemeyeceğini evlenmek istediği kızın onu bırakacağını söyledi hiçbiri olmadı miss gibi de yuvası var allah nazardan korusun yani her şeye inanma böyle şeylere itibar etme

(1,283 puan) tarafından

Sormadım canım kendi kendine söyledi öyle biseyi merak etmem asla 

(209 puan) tarafından

Kötü bir rüyaydı geldi geçti öyle düşün canım

(1,283 puan) tarafından

Tamam canım teşekkür ederim 

0 oy
(79 puan) tarafından

Ya boylelerine muslumn olmayan cinler musallat oluyor onlarla dalga geciyorlar resmen onlarin verdigi sacma bilgileri insanlara soyluyor bunlarda %10 ihtimal tutan cikan vardir geri kalani sallama. Benim anneme bi tanesi sey demisti benden dolayi bu kiz ya docent ya profesor olacak buyuyunce diye okudum ettim ama ev hanimi oldum 😅 ha o da ailemizle ikgili bir cok seyi biz demeden bilmisti ona guvenerek annem benim cok yuksek mevkide olacagima inanirdi hep ama atanamadim bile :)) gozyaslarina degmez inan ölüm gibi ciddi bir meseleyi kimse asla tahmin edemez.

(1,283 puan) tarafından

Tamam canım teşekkür ederim ama o adamda öyle şeyler olduğunu tahmin edebiliyorum bakışları falan okadar ürkütücü ki anlatamam 

0 oy
(1,406 puan) tarafından

Ah yavrum ya aç muge anlıyı izle oradaki üfürükcüleri anlarsın sal.ak saçma uyrurduklarını

(1,283 puan) tarafından

Aynen canım inanmam asla ama öyle biseyi yavruma kondurmasi mat etti beni

(1,406 puan) tarafından

***** insan işte canım takma kafana

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 633 göst.
31 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Zeyno♡Mustik♡Talha (354 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 156 göst.
+1 oy
2 cevap 83 göst.
0 oy
6 cevap 273 göst.

Kategoriler

1,474,294 soru

24,137,102 cevap

334,346 kullanıcı

...