Lacivert siyah krem var bide
yok be bence guzel tiril tiril. bende bunlarin kisakol dizde olan modellerini giyyorum hamile gibi olsa ben gymem bikere😂😂 ust gogus kismi cok hareketli detaylimkilolu gosterir bi tik sadece
Bence hamile elbisesi gibi değil. Ama o iki parça kısmı+fiyonklar göz yoruyor biraz.
Değişik duruyor yaa
Ne gibi.olumsuz olarak mı değişik
Sen beğendiysen al ne kötü ne iyi diyebilirim ama hamile elbisesi değil
He tmm ozamn
Ben böyle modelleri çok beğeniyorum tiril tiril ya, bence güzel ama renginden emin olamadım. Kilon nasıl bilmiyorum ama biraz kilolu gösterir muhtemelen onu da göz önünde bulundur
75 kilo 165 boy . Bende çok seviyorum ya böyle elbise leri çok rahat
Kilon boyunla orantılı bence güzel durur
Yakasındaki detay hariç tam benlik bir elbise
Bende fazla ipli şeyleri sevmem ama buna takılmadım fazla sanki sıkıntı olmaz gibi
Kapaliysan eşarp kapatır evet okadar göze batmıyor canim
Bilemedim değişik duruyor
Renkler ve zevkler tartışılmaz bende tesettürlüyüm ama beğenmedim çok göz yoran bı model gibi
Anladım canım
Dikim yerleri sanki yanlış dikilmiş de defolu ürün mus gibi duruyor
Bence güzel model
Gayet guzel genis elbiseler hamile elbisesi olmuyor tesettüre uygun olmus oluyor
Kesinlikle güzel değil buna verilen paraya yazık üst küçük kız çocuklarına giydirilen elbiseler gibi çok farklı duruyor çok saçma alakasız duruyor işte
Bu sıcaklarda en güzel böyle açık renk bol şeyler bence güzel hamile elbisesi gibi değil hamile olan olmayan herkese yakişir
Ben seviyorum böyle elbiseleri, tesettürlü değilim ama genelde bu tür elbiseler giyiyorum çok da rahat oluyor. Kurdeleleri de çok hoşuma gitti, nereden bu elbise belki ben de alırım :))
Göktun moda dan alıyorum
YouTube dan
İntegramda vardır ben bilmiyorum orayı
Teşekkürler:) memnun kalıyor musunuz ürünleri kaliteli mi, ben korkuyorum biraz böyle sayfalardan
Çok memnunum sayfadan çoğu kıyafetleri mi burdan aldım. Sadece 1 kere değişim yaptım onuda yanlış beden göndermişler hemen değiştirdiler 2 gün içinde
Watsab dan takip ediyorum durumlardan seçiyorum msj atıyorum
https://youtube.com/shorts/N2VokvvOT4w?si=vXDHEUbbG68SX8U4
Burası canım
Çok teşekkür ederim canimm, ben 1 senedir falan tesettür kıyafetler giyinmeye basladim. Şanlıurfa ya evlendim de ister istemez tarzımı değiştirmem gerekti. Güvenilir yer bulamadığımdan hep trendyoldan falan alıyordum. Çok iyi oldu :) ❤️
Ben sevemedim ya
Millette nerde bol salas bisey gorse hamilelik diye yapistiriyo ben begendim rengi de modeli de ha tercih eder miyim etmem cunku bu tarz cok giydim sen begendiysen al giy
Evet ya bol olunca hamile olmayan giyemez mi acaba
Ay ne alaka bi kere bedenini 2 kat saracak genislikte giymek robali elbise giymek sunnettir
1,467,064 soru
24,038,889 cevap
329,044 kullanıcı