0 oy
226 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (271 puan) tarafından

Kayınvalidem daha öncede ilk cocuğumda da hep cocuğun altına bakar daha altını doğru duzgun islatmadan cıkartır yenisini isterdi engel oldum bn hallediyorum sen bakma dedim bu sefer hava alsın diye acardı gene bez isterdi onuda yapmasını istemedim bu sefer de gizli acar zıbının cıtcıtlarını beceremez takmayı öyle bezini değiştir diyor ona kalsa kuruyu bile değiştircekmişim beklemiş diye. Neyse cocuklarım az terlese hemen kayınbabam in yanında üstünü başını cıkartır yeni kiyafetler ister. Cocukların teni beyaz cıplak oldular mı öyle Bi tatlı oluyorlar o hallerini banyo yaptırırken babalarından bile sakınıyorum böyle yapması hic hoşuma gitmiyor yapma etmeden hic anlamıyor ne yapsamda bu huyundan vazgecirsem. 

8 Cevaplar

+4 oy
(1,381 puan) tarafından

Sert bir şekilde uyaracaksin anneleri sensin sonuçta mahrem açısından da yapmaması lazım 

(271 puan) tarafından

Bide bunlar kız cocukları

(9,080 puan) tarafından

yaslilara oyuncak gibi gelio bebege bakmak heralde ondan seviolar. bize eziyet sorumluluk gibi gelen sey onlarin eskiden yasadigi gencligi tekrar hatirlamalari. bence o yuzden merakli altini uatunu basini degistirmeye. seet sekilde uyaracaksin soyacaksan da odada aoyincun cocuk mahremiyeti bastan gorsun alissin diyeceksin . zaten temiz cocugu ust degismenin alt degismenin ne masasi var cocuga eziyet 

-Reklam-
+1 oy
(1,129 puan) tarafından

Benimkide öyle ama rahatsız olmadım şimdiye kadar. Sevmediğin için gözüne batıyordur bırak yapsın annesi sensin sonuçta. 

(271 puan) tarafından

Tamda bna söylese bnde oan bezi değiştirmeye gerek yok oldu mu bn değiştiririm derim terlemiş bu cocuk al değiştir dese götürürüm bnim söylediğimi kayde almiyor bni hic sayıyor oan o görev onunmuş gibi davranıyor hadi yaptın diyelim o zaman neden bni cağırıp duruyon git ne giyeceklerini nasil giydirildiğini de halet onu yapamaz ama cıkartmaya gelince saniye beklemez. 

(1,129 puan) tarafından

Yok benimki gider dolaptan bulur giydirir. Sadece ne yiyeceğine karışmaz ama dediğim gibi güç kavgasına çevirme olayı. Bende şeker vermesine kızıyorum defalarca söyledim verme diye ama nato kafa nato mermer. Genelde iyi bi insan ona bakıyorum artık ne yapiyim

0 oy
(450 puan) tarafından

Bu sıcaklarda kaynanan doğru olanı yapıyor , tek üzerini değiştirmesini doğru bulmadım .

Bende açar hava aldiririm beklemem bezini iyice doldurmasını . Çocuktan kıymetli değil bez alınır bir şekilde 

(271 puan) tarafından

Bn bezinden değilim ki değiştiriyorum zaten bn takıp ediyorum kendini kasma cocukları sevmeye bak diyorum ama gene karişması bni yoruyor ayrıca bnim kadar üst başını değiştırır banyo yapan yoktur her halde. Gayete takıp ediyorum. Ama yetersizmişim gibi davranması hic hoş değil. 

(450 puan) tarafından

Aynı evde mi yaşıyorsunuz canım ?

(271 puan) tarafından

Hayır ama yan yana geldik mi böyle. 

(450 puan) tarafından

O zaman idare edeceksin canım yapma etmeden anlamıyorsa. Bırak hevesini alsın o şuan sana destek çıkıyorum düşüncesinde muhtemelen 

(2,193 puan) tarafından

Yan yana çok fazla gelmemeye çalış mesafe hayat kurtarır kaynana gelin arası uçurum uzaklıkta olmalı kıskançlıklarindan ancak bu şekilde korunursun gormesende olur çokta lazım degiller

0 oy
(3,468 puan) tarafından

Değişmezler bacim arkalari terledi diye havlu sokarlar hava serindir rüzgara ciakrmazlar  karnı aç derler derler derler bitmez yani müdahale etsende birsekilde onlar gene karşılıyor sonra söylenince sana kusuyorlar 😂

(271 puan) tarafından

Harbi neden böyleler bn cocuğu emzirmişim kadnını doyurmuşum caya indik daha bismillah oturduk eşine yani kayınbaba hadi senin işin vardır sen gite kadın cocuğunu emzirsin diyor bn yok cocuk tok uykusu var diye mızlanıyor diyorum. Yok anam emzirmeyi kafaya soktu mu bitti. Bi kücük rahatlar belki diye diye o cayı zehir eder. 

0 oy
(2,193 puan) tarafından

Kaynanan yaptığı baştan sona yanlış sen annesin senden iyi bilecek değil.derdi.belli ki müdahale 

(271 puan) tarafından

Ay arka cıkan olmuş dimi ama bnde diyorum eşime bn öz bakımını hallediyorum o sevmesine baksın yo yanlişmişim annesinden cocuğa bakmasına musade etmiyormuşum. 

(2,193 puan) tarafından

Ben de etmiyorum çocuğun bakımı annenin sorumluğudur çocukta bu bilinçle yetişir anne hasta falan olur o zaman bakılır.Herkes kendi zikrine göre çocuk yetiştirsin he önüne gelen bir şey yapsın olmaz ki

0 oy
(1,022 puan) tarafından

Valla bacım sert bir şekilde tepkini koymadığın sürece devam edecek bu durum. 

Bu tarz şeyler anne yapma demekle olmuyor çünkü bazı yaşlılar gerçekten kendi kafasindakini yapmaya inat ediyor. O yüzden sert tepki vereceksin ki seni ciddiye alabilsin. Kaldı ki bu durum basite alinacak bir durum da değil çocuk o şekilde alışırsa olur olmadık yerde devamlı üstünü çıkarır duruma gelir 

(271 puan) tarafından

Valla kırılır diye 2 yıldır yumuşak dil kullanıp uyarıyordum gecenlerde sert yaptım bni cağırmiş ses gelmemiş ama dediği tek şey bu cocuk terlemiş bnde mutfaktaydım onlara yemek isitiyordum gittim tahin ettiğim üzere üstünü başını cıkartmiş. bnde kızdım çağırmış sözde ses gelmemiş bna. 

0 oy
(1,697 puan) tarafından

Hiçbir müdahaleleri bitmez orasına bir şey olmuş şunu şöyle yapalım yok bezini değiştirelim yok havalandıralım oğlum da ben de çok sorun yaşadım yani baş edemiyorsun elinden geldiğince dikkat et yaptırma sonra gerisini takma boş ver

0 oy
(35 puan) tarafından

Kızım doğduğu zaman ben o sınırı koydum kimsenin yanında alt değiştirmedim. Hala da değiştirmem ya başka odaya geçerim ya da müsade isterim. Aynı şekilde kıyafet de değiştirmem. Uygun bir dille anlat anlamıyorsa tam çıkaracağı zaman hayır de al bebeğini kucağına 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 355 göst.
0 oy
19 cevap 778 göst.
21 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 236 göst.
0 oy
5 cevap 183 göst.

Kategoriler

1,472,167 soru

24,108,099 cevap

332,807 kullanıcı

...